Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δωρεάν internet στους πρωτοετείς φοιτητές

- Advertisement -

Mηνιαία επιδότηση για την παροχή internet θα έχουν όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές που θα εγγραφούν φέτος στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης…

Το πρόγραμμα επιδότησης παρουσίασαν σήμερα οι υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.

Η πρωτοβουλία για τη μηνιαία επιδότηση παροχής internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές εμπίπτει σε ένα σύνολο δράσεων που επιδιώκουν να φέρουν το αύριο στο σήμερα, ανέφερε ο Νίκος Παππάς κατά τη συνέντευξη Τύπου. Η εξοικείωση και η δυνατότητα πρόσβασης των φοιτητών στο διαδίκτυο είναι αυτονόητη, επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Το Διαδίκτυο κρύβει δυνατότητες και αξίες, τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας, καθώς, όπως είπε, ζούμε σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών.

Το σχετικό κονδύλι θα εκταμιευτεί από το αποθεματικό της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Η επιδότηση αφορά όλους τους πρωτοετείς φοιτητές και θα ανέλθει μέχρι και σε 80% του κόστους της σύνδεσης, για κινητή ή σταθερή συσκευή, ανάλογα με την επιθυμία των πρωτοετών

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog