Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κώστας Λογοθέτης : Αυτά τα θέματα έθιξε στο Δημοτικό συμβούλιο

- Advertisement -

Ο επικεφαλής της παράταξης “Με τους Πολίτες Μπροστά” κ. Κων/νος Λογοθέτης είπε τα εξής κατά τη χθεσινή τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου..

“Ηρθαν κάποιοι στην πόλη και πήραν δείγματα. Εγιναν με το σωστό τρόπο;
Πριν δυο μήνες είχαμε πάλι θέματα με το ΠΑΚΟΕ. Γιατί δε φέρνουν τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών στο Δήμο;

Kατά τη γνώμη μου θα πρέπει να απαντήσει το Δημοτικό Συμβούλιο με πολύ σκληρό τρόπο.

Γνωρίζουμε το ρόλο τους πολύ καλά (του ΠΑΚΟΕ), άλλα πράγματα αναζητούν και όχι να προστατεύσουν τον κόσμο.

Γιατί δεν προσφύγατε στη δικαιοσύνη εδώ και δυο μήνες όταν σας είχα αναφέρει σε προηγούμενο ΔΣ ότι είχαν πάρει δείγματα από το Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους;”

Ο κ. Λογοθέτης ρώτησε ” τροφοδοτείται το δίκτυο των Αγίων Θεοδώρων με νερό από σύστημα αφαλάτωσης το οποίο είναι εγκατεστημένο σε μεγαλη επιχείρηση των Αγίων Θεοδώρων;, έχει πάρει απόφαση η ΔΕΥΑ  Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων ή ο Πρόεδρος; Aν ναι θέλω να δούμε την απόφαση. “

Επίσης ανέφερε επί του 1ου και 2ου θέματος

1.Γνωμοδότηση επί της υπ’ αριθμ. 42/2017 Απόφασης Δ.Λ.Τ. Λουτρακίου – Περαχώρας περί καθορισμού πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων πρόχειρων κατασκευών επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου.

2.Γνωμοδότηση επί της υπ’ αριθμ. 43/2017 Απόφασης Δ.Λ.Τ. Λουτρακίου – Περαχώρας αναφορικά με τις προτάσεις ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου.

της ημερησίας διάταξης ότι δεν είναι μελέτη αλλά ερευνητική συνδρομή του Πολυτεχνείου. Δεν φέρουν τα σχέδια καμμιά υπογραφή.Γίνεται από το τμήμα αγρονόμων τοπογράφων και όχι από το τμήμα αρχιτγεκτόνων του ΕΜΠ είπε ο κ. Λογοθέτης.

Στο τέλος της παρουσίασης των σχεδίων ανάπλασης του παραλιακού μετώπου από τον κ. Μπακογιάννη (Αγρονόμο Τοπογράφο του ΕΜΠ), ζήτησε την 15νθήμερη αναβολή του θέματος.Οπως εξήγησε υπάρχουν σημεία που πρέπει να ξαναδούν και έκρινε απαραίτητη και την παρουσία του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου

 Την πρόταση αυτή υιοθέτησε και ο κ. Παύλου ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας,(αποχώρησε πριν ψηφίσει),  υιοθέτησε και ο Δήμαρχος και πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα της αναβολής για το μεθεπόμενο δημ. συμβούλιο

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εισαστε επικινδυνοι για τον τοπο ,απιστευτοι,σας παρακαλει ο κοσμος του λουτρακιου στην συντριπτικη του πλειοψηφια να μην ξαναβαλετε υποψηφιοτητα και θα σας το χρωσταμε αιωνιως !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog