Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πόρισμα “φωτιά” από την Περιφέρεια για το νερό του Σχίνου

- Advertisement -
Στις 9 Αυγούστου, το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έστειλε συνεργείο στην περιοχή, προκειμένου να συλλέξει δείγματα πόσιμου νερού…

Τα αποτελέσματα λοιπόν, τα οποία κοινοποίησε μεταξύ άλλων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Σχίνου αν μη τι άλλο είναι ανησυχητικά, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνουν και τις μετρήσεις του ΠΑKΟΕ.

Η Περιφέρεια μάλιστα στην επιστολή της, προτρέπει τον δήμο Λουτρακίου να πάρει άμεσα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Αυτή είναι η από 25/08/2017 επιστολή της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας με Αριθ. Πρωτ. 216523/49666, που αφορά στον ποιοτικό έλεγχο του πόσιμου νερού στο Σχίνο, Κορινθίας στις 9/8/17…..

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά μωρέ την φωτιά. Θα βρήκαν μερικά κωλοβακτηρίδια παραπάνω απο τα γίδια και τα κατσίκια που πανε και πίνουν νεράκι στις πηγές και φυσικά και αφοδεύουν στα πέριξ. Αυτό δεν σημαίνει ότι το νερό είναι ακατάλληλο στην ουσία. Ας παει η τοπική κοινότητα να τα περιφράξει και να μιλήσει στους γιδοβοσκούς να μην πανε και κόψουν το πλέγμα. Μην κάνετε θέμα κάτι που λογικά είναι απλό και κυρίως είναι διαχειρίσιμο.
    Κοιτάξτε τα παράνομα κτίσματα στην περιοχή και αφήστε το νεράκι που μπορούν να το ρυθμίσουν άμεσα.

  2. Ολα καλα μας τα λετε αλλα τα δειγματα απτο σπιτι του κυριου ταδε και της κυριας ταδε πως ελήφθησαν;;;;
    Ηρθε το ΙΓΜΕ,χτυπησε την πορτα τυχαια και ειπε απο δω θα παρουμε δειγμα σημερα…ή υπαρχει…παρασκήνιο;;;;;

  3. Ολα κατανοητα!!
    Αυτο που δεν καταλαβαμε ειναι οτι αφου η περιφερεια έδωσε εντολη να γινουν καποιες ενέργειες μεταξυ αυτων και χλωριωσεις,γιατι ενω εγιναν οπως αναφερεται στα εγγραφα,εσεις παλι παραπονιοσαστε λεγοντας οτι εχει χλωριο το νερο;;;;
    Κανουν χλωριωσεις,λετε εχει πολυ χλώριο το νερο!!!
    Δεν τις κανουν,λετε εχει κολοβακτηριδια!!!
    Αποφασιστε τι θελετε!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog