Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στ. Παππάς: Ήμουν η καλύτερη επιλογή για τον ΟΑΣΘ!!!

- Advertisement -

Την τοποθέτησή του στην προεδρία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης υπερασπίστηκε ο Στέλιος Παππάς….

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ερωτηθείς για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή του και όχι ενός τεχνοκράτη για τη θέση του προέδρου είπε: «Αυτή τη στιγμή για την ιστορία του ΟΑΣΘ υπάρχουν δύο στελέχη. Είναι ένας πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ο κ. Σπίρτζης και ένας πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο υποφαινόμενος».

«Ήταν πολύ καλή επιλογή και με εχέγγυα… » τόνισε.

Πρόσθεσε, δε, απαντώντας σε όσους τον κατηγόρησαν για οικογενειοκρατία πως «εγώ δεν είμαι ο πατέρας του Νίκου… Εγώ είμαι γιος του “μπάρμπα Νίκου”» σημειώνοντας πως τα παιδιά του είναι περήφανα για τον πατέρα τους – τη διαδρομή και την ιστορία του – όπως και ο ίδιος για τον δικό του.

Παράλληλα, ο κ. Παππάς είπε ότι στον ΟΑΣΘ υπήρχαν μεγάλες ατασθαλίες, τα χρέη υπερβαίνουν τα 50 εκατ. και προσπαθεί να τα ρυθμίσει με το δημόσιο και τις τράπεζες. «Δεν υπήρχε άλλη λύση από την εκκαθάριση», επέμεινε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως «ο Οργανισμός ήταν “μέσα” και οι μέτοχοι “κονόμαγαν”», σημείωσε ο ίδιος. Ανέφερε για παράδειγμα ότι το επιχειρηματικό κέρδος έφθανε στο 80% και καταγραφόταν λογιστικά στα έξοδα, δημιουργώντας έτσι έλλειμμα και συνεχή ανάγκη για χρηματοδότηση από το κράτος και πως αποσβέσεις εκατομμυρίων δεν αποτυπώνονταν σωστά ή και καθόλου.

Όσον αφορά το άρθρο του πρωθυπουργού στο Documento που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ο Στ. Παππάς τόνισε ότι «δεν υπήρξε καμία νοσταλγία του Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, παρερμηνεύτηκε το άρθρο του».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, αλλά δεν είναι μόνος του… Παλεύει με τους μέσα και τους έξω, αν δεν ήταν οι έξω, οι μέσα θα ήταν της πλάκας», ανέφερε μάλιστα.

Το κόστος για τον… άμισθο Παππά

Σημειώνεται πως σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, ο Στ. Παππάς δεν φαίνεται να είναι και τόσο άμισθος. Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ΟΑΣΘ ανέλαβε όλα τα κόστη της μετακίνησής του από την Αθήνα (όπου είναι η μόνιμη κατοικία του) καθώς και την ενοικίαση διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφία SOOC

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο μεγάλος σωτήρας λέει οτι εργάζεται χωρίς μισθό. Αν μπορούσα θα τον προκαλούσα να πεί σε όλους πόσα παίρνει για έξοδα παραστάσεως και επίσης πόσα παίρνει σαν επίδομα συμμετοχής στα συμβούλια;;
    Όταν τα διαβάσετε (αν τα μάθουμε) θα εκπλαγήτε από το "ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ" του ΣΥΡΙΖΑ. Θα παρακαλάμε να δουλεύουμε και εμείς χωρίς μισθό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog