Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναγνώστες από τον Σχοίνο καταγγέλουν

- Advertisement -

Σχίνος 04/09/2017

Δίνουμε στην δημοσιότητα την από 25/08/2017 επιστολή της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας με Αριθ. Πρωτ. 216523/49666, που αφορά στον ποιοτικό έλεγχο του πόσιμου νερού στο Σχίνο, Κορινθίας στις 9/8/17…..

Διαβάστε την με προσοχή, και δείτε και τα μέτρα που ζητά η Περιφέρεια να ληφθούν ώστε να ταχτοποιηθεί το πρόβλημα της υδροδότησης του Σχίνου.

Από τις 25/8/17 ο Δήμος και η υπεύθυνη εταιρεία για το δίκτυο πόσιμου νερού, η ΔΕΥΑ Λουτρακίου, είναι ενήμεροι για την έκταση και το βάθος του προβλήματος.

Το μόνον που έχουν κάνει είναι να διαβεβαιώνουν για το τελείως αντίθετο, και να στοχοποιούν αδίκως μια μικρή ομάδα πολιτών ως τους κακούς ανθρώπους που θέλουν να καταστρέψουν τον τόπο τους, να εξοντώσουν τους επαγγελματίες και ότι συκοφαντούν τις αρμόδιες υπηρεσίες που λειτουργούν σύννομα και υπεύθυνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι άλλοι κάτοικοι του Σχίνου να θορυβηθούν και ανωνύμως και αυτοί να κατηγορούν αυτήν την ομάδα  ακριβώς για τα ιδία, διχάζοντας πάλι την μικρή κοινωνία του χωριού.

Η αλήθεια είναι ότι λίγοι υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες εν μέσω των διακοπών τους, ανέλαβαν το βάρος να κάνουν το αναγκαίο έργο ώστε να λυθεί οριστικά το χρόνιο πρόβλημα του πόσιμου νερού, που έγινε αιτία διχασμού και μιζέριας άνευ λόγου.

Με μέθοδο και καλό συντονισμό άσκησαν πίεση, ενημέρωσαν  και ενεργοποίησαν σωστά τους κατοίκους για να διεκδικήσουν το αυτονόητο δικαίωμα τους να  κολυμπούν σε καθαρή θάλασσα και  να έχουν επαρκές ασφαλές και ποιοτικά ελεγμένο πόσιμο νερό στις βρύσες τους, καθ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Κάτοικοι Σχίνου
Διονύσης Πετρόπουλος
Δημήτρης Δεσύλλας

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά ποιος θα προστατέψει τους κατοίκους? Έγιναν αυτά που ζήτησε η περιφέρεια? Γιατί δεν ανέφεραν κάτι από αυτά στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο?

  2. Διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τα ζητήματα του Σχοίνου. Τα διαβάζω με ενδιαφέρον αν και μένω στην Κατουνίστρα. Θυμάμαι ότι ένας από τα πρωτοπαλίκαρα του Γκιώνη που μάλιστα τον είχε βάλει να δουλεύει και στην εταιρεία το δήμου με το καζίνο ήτανε ο Δημήτρης Κοντός που μένει στο Σχοίνο. Γιατί δεν τον ρωτ'ατε τι έχει γίνει και γιατί δεν προσπαθεί να λύσει αυτά τα θέματα; Δεν είναι πιά με τον Γκιώνη;
    Μήπως μπορείτε να τον βρείτε να μάθουμε την αλήθεια ;

  3. Εσεις κυριοι,ενεργοι πολιτες του σχοινου,πρεπει να μαθετε οτι και αλλοι κατοικοι του δημου μπορει να αμφισβητουμε την ποιοτητα του νερου αλλα δε χρωσταμε 140.000€!!!
    Για να λεμε τα συκα,συκα και τη σκαφη,σκαφη!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog