Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ομιλία του Γεωργίου Μπάκου στο Αναπτυξιακό Συνέδριο “Κορινθία 2025″(video)

- Advertisement -

Δείτε την ομιλία του πρώην προέδρου του τοπικού συμβουλίου Λουτρακίου και σύμβουλο επιχειρήσεων στο συνέδριο του Επιμελητηρίου….

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κ. Μπάκος έχει σοβαρό λόγο και άποψη. Προσωπικά τον συμπαθώ όμως σε ένα συνέδριο και μάλιστα ενός θεσμικού φορέα με ποιά ιδιότητα μίλησε;;;
    Του διευθυντή μιας ιδιωτικής εταιρείας με έδρα την Αθήνα και μηδενική δραστηριότητα στην περιοχή Κορινθίας ;;;
    Με την ίδια λογική γιατί δεν κάλεσαν τον Διευθυντή του Σκλαβενίτη;; Του METRO ; Του Βασιλόπουλου;;;
    Μήπως προετοιμάζεται κάποια κάθοδος σε επόμενες εκλογές;;;

  2. Είδα και άκουσα τον κο Μπάκο χτες στο συνέδριο. Εξαιρετική γνώση, εμπειρία, άνεση, απλός στα δύσκολα θέματα που έλεγε. Τι στην ευχή κάνουν οι παντογνώστες δημοτικοί άρχοντες και δεν εκμεταλεύονται αυτά τα άτομα, αφού σαν τον κ. Μπάκο υπάρχουν και άλλοι με εμπειρία και γνώση.

  3. Φιλαράκι, τι σχέση έχει ένας διευθυντής του Βασιλόπουλου, με ένα διευθυντή της μεγαλύτερης πολυεθνικής παγκοσμίως σε θέματα επιχειρηματικότητας?
    Αν είναι έτσι, γιατί μίλησε πριν τον Μπάκο ο Περλεπές της Ναυτεμπορικής ή μετά από αυτούς κάτι τύπου από το πουθενά για τα επιχειρηματικά πάρκα?
    Α ρε κολλήματα.

  4. Συμφωνω και με τους δύο πιό πάνω.
    Σοβαρός κύριος και επαγγελματίας θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμος στον Δήμο μας αλλά πιθανόν δεν αρέσει στο σύστημα να υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και οχι διάθεση"συναλλαγής".
    Σωστό το ότι δεν είχε καμμία δουλειά στο συνέδριο καθ' ότι η εταιρεία του (γνωστή εταιρεία συμβούλων) δεν έχει απολύτως καμμία δραστηριότητα στην περιοχή Κορίνθου.

  5. Καλός είσαι βρε Μπάκο, αλλά αν δεν προωθούνται τα προσωπικά σου συμφέροντα εσύ και ο Χ.Μαρίνης +υιός –αστυνόμος γίνεστε ανακατωσούρες, φωνασκήσει από τα θεωρία του δημ. συμβουλίου…
    Με αποτέλεσμα να μην αφήνετε να παραχθεί δημοτικό έργο, και να ασχολούμαστε με εσάς τους τρις-τέσσερις …
    δύο χρόνια + με αποτέλεσμα ο δήμος – δημότες-τόπος να χάσει…!!!!
    Ποιος νοιάζεται για τον λογοθέτη –Μουζάκη….
    π.α

  6. π.α ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Ν..ΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΔΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ Σ..ΡΓΕΛΟ ………..

  7. ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ Ν..ΜΕΡΟ π.α ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ………..

  8. Αγαπητοί φίλοι-σχολιαστές και φίλε ανώνυμε 4.56, έχετε λίγη υπομονή. Ολα τα σχόλια δημοσιεύονται. Δεν είναι δυνατόν να απαιτείτε να ανεβαίνουν τα σχόλιά σας μόλις τα στέλνετε. Εντός της ημέρας δημοσιεύονται. Και Please οχι απειλές…Αν κάποιο σχόλιο δε δημοσιεύθεί γίνεται εκ παραδρομής, είναι χιλιάδες , δεν τα προλαβαίνουμε όλα. Παρακαλούμε την κατανόησή σας

  9. ** αυτό βάλτε με το ονομά μου ολογράφως παρακαλώ….

    Αν νομίζετε 3-4 άτομα από σας ότι θα με τρομοκρατήσετε με τα κεφαλαίας σας ΄΄ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ..??
    Τα υπονοούμενα όπου δεν καταλαβαίνω…?
    (και βέβαια με το φερετζέ του…. )
    Σας προλαβαίνω να σας πω ότι είσαστε λίγοι για μένα…
    Διότι εγώ δεν είμαι Λογοθέτης.. όπου τον τρελάνατε τον άνθρωπο μετά από 11 μήνες θητεία και μέχρι το τέλος της….
    Φωνασκώντας σε κάθε δημ. συμβούλιο από τα θεωρία –διάδρομο-καφενείο του δημαρχείου..
    Ψεύτη-ψεύτη –παραιτήσου –παραιτήσου κ.α…!!
    Σε ποιον άλλο δήμο έχει γίνει αυτό να παραιτηθεί ο δήμαρχος μέσα σε 12 μήνες…??
    Χωρίς βέβαια να έχει κάνει κάποια αξιόποινη- ατιμωτική πράξη…
    Αλλά οι δημότες γνωρίζουν για την απραξία του κου Λογοθέτη.. Και για σας.. σας έβαλαν στην θέσει όπου αξίζετε.. κοντολογίς σας εξαφάνισαν από τον δημ. χάρτη …!!
    Παύλος Αρχόντης

    ΥΓ Έχω πει εδώ και πέντε χρόνια στους blogers να τα γράφουν όλα, όταν πρόκειται για κυρίους με όνομα……

  10. Δηλαδή εσένα ρε Αρχόντη σε πήραξε που τον έλεγαν ψεύτη και παραιτήσου από το πρώτο χρόνο τον Λογοθέτη και δεν σε πήραξε που είπε ψέματα, κορόιδεψε το κόσμο και μεθόδεψε να έρθουν τα βοθρολύματα του κορινθιακού, να μοιράσει επιταγές απόρων, να κάνει πλαστογραφία δικογράφων, να παραβεί κατάφορα το νόμο (καλικράτης) για τις αποφάσει των συμβουλίων, να βάλει μυστικοσύμβουλους, να αποτελειώσει τη Λουτράκι ΑΕ με τους πασοκοσύμβουλους να..να..να..θα..θα..θα.
    Μήπως αυτοι που κατηγορείς σου έκοψαν κανα επίδομα ή κανα βόλεμα και γιαυτό σκούζεις?
    Εχεις γίνει μαιντανός μέσα στην ανυπαρξία σου και το παίζεις κριτής των πάντων, και επειδή το λες με το όνομα σου νομίζεις ότι το επώνυμο τίποτα αποκτάει σοφία και δικαίωμα κριτικής.
    Κώστας Μυλωνάκης

  11. Το έχει το σόι νταμαζάκο..!
    Η μητέρα του παππού σου Ανδρ.Λέκκα
    (γερόναταμάζου.) την έλεγαν Αρχόντη…
    Το μόνο κακό είναι ότι εσύ μας βγήκες και λίγο Anglo-saxon….!!

  12. Αnglo-Saxon δεν βγηκα αλλά όπως ξεσείς άμα ζεις στο εξωτερικό τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα και πονάς το τοποίο σου ποιο πολλοι από τους ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ που τρώγονται και δεν συναινοουνται πότε. Να εισέ καλά και να τα πούμε και από κοντά Paul P.s θυμάσαι που ερχόσουν στου αρειστιδη για τυροπιτουλα που δούλευα? ,??!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog