ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ…

Λουτράκι 26/9/2017
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ  ΠΡΩΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ  ΛΥΧΟΥΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΕΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Λουτρακίου «ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ»

Σχετικά με την ανάρτηση του Apostolis Lychoudisμ στο facebook:
21 Σεπτεμβρίου στις 2:50 μ.μ. ·
Σεπτέμβριος 20 του 2017
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΟΡΤΥΚΙΩΝ
Τρεις φίλοι μεταξύ τους έστησαν το κασετόφωνο και κελαηδούσε όλη την νύκτα της 19ης προς 20ης Σεπτεμβρίου στην περιοχή Λουτρακίου Περαχώρας, στον Προφήτη Ηλία και ότι ορτύκι πέρασε κατέβηκε…

Καταγγέλλει τον Λυχούδη Απόστολο ως ΨΕΥΤΗ- ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ- ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ. Το γεγονός που αναφέρει συνέβη μόνο ως σενάριο στο φαντασιόπληκτο μυαλό του πρώην και νυν συνταξιούχου χωροφύλακα και σχετικά πρόσφατα ενταγμένου στην οικογένεια των κυνηγών. Τις υπερβολές που άκουσε σε σύναξη πουλοκυνηγών σε τυροπιτάδικο επί της οδού Καραϊσκάκη στο Λουτράκι τις μετέτρεψε αβασάνιστα ο πάνβλακας άπειρος κυνηγός  σε αληθινό γεγονός.
 Και εξηγούμαστε παραθέτοντας μετά από έρευνα  τα κατωθι στοιχεία τα οποία εξάλλου θα καταθέσουμε και στο δικαστήριο.
1ον Το Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία από την επίδικη κυνηγητική περιοχή απέχει 0-150 μέτρα . Σύμφωνα με μαρτυρία της ηγουμένης την συγκεκριμένη μέρα δεν ακούστηκε ούτε μια τουφεκιά και μας διευκρίνισε ότι  λογω της ιδιότητας της δεν μπορεί να την καλέσουμε ως μάρτυρα στο δικαστήριο.
2ον Οι κυνηγοί που ήσαν την συγκεκριμένη μέρα και στην συγκεκριμένη περιοχή και όχι μόνο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή ήταν ένας και μοναδικός ο λαγοκυνηγός και μέλος του συλλόγου Αργύρης Μιχόπουλος ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι όχι μόνο δεν είδε άλλο κυνηγό αλλά δεν άκουσε ούτε μια τουφεκιά. Θα είναι και μάρτυρας στο δικαστήριο.
3ον Οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες Αρναοτόπουλος Γεώργιος και Σταμάτης Παναγιώτης περί τις 12 το μεσημέρι επισκέφτηκαν την ευρύτερη περιοχή του προφήτη Ηλία για μισή ώρα . Γεγονός που αποδεικνύετε και από την καταγραφή του  GPS της Γ ΚΟΠ. Σύμφωνα με την μαρτυρία τους δεν υπήρχε ψυχή στην περιοχή. Θα είναι μάρτυρες στο Δικαστήριο .
4ον Ο προφήτης Ηλίας από το κέντρο της πόλης του Λουτρακίου απέχει 1500 μέτρα και έχει υψομετρική διαφορά 300μ δηλαδή διακρίνεις καθαρά το μοναστήρι και ακούς πεντακάθαρα τις καμπάνες του. Από τις Παρυφές της Πόλης Κατωθεν του Προφήτη Ηλία όπου είναι και η οικία μου η απόσταση είναι 560 μέτρα και έχω πεντακάθαρη οπτική και ακουστική  επαφή. Κάθε πρωί με ξυπνάει η καμπάνα του. Θα είμαι μάρτυρας στο Δικαστήριο.
Για λόγους που δεν γνωρίζουμε σκηνοθέτησε ένα προκλητικό σκηνικό που προσβάλλει βάναυσα τον σύλλογο μας -την τριαντάχρονη ιστορία του και τους φιλότιμους θηροφύλακες. Ήδη ο δικηγόρος του συλλόγου συντάσσει την αγωγή εναντίον του Λυχούδη Απόστολου. Το ήμισυ του ποσού θα διαθέσει ο σύλλογος στα μέλη του που εκτιμά ότι έχουν ανάγκη σε μορφή κουπονιών Σουπερ Μάρκετ. Λυπούμαστε που υπήρξαν σχόλια που υιοθέτησαν αβασάνιστα την ανάρτηση :          Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΟΡΤΥΚΙΩΝ
 Τώρα όσο αφορά εσάς κε Λυχουδη «πρώην χωροφύλακα» αν και στην πορεία αναληφθήκατε τι μ…..α  κάνατε και φοβούμενος τις συνέπειες διορθώσατε την αρχική σας ανάρτηση και αφαιρέσατε τις λέξεις
                                            « ο οποίος χρόνια τώρα αδιαφορεί»
 να ξέρετε ότι εμείς εχουσε σώσει την αρχική σας ανάρτηση και την διορθωμένη.                                                          Οι Μαγκιές  κε πρώην  πληρώνονται.
Τελειώνοντας καλούμαι τα μέλη μας να υιοθετήσουν όσο αφορά την κυνηγητική  παρουσία του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΥΧΟΥΔΗ στην περιοχή του δήμου μας ως 
                                                     «persona non grata»

Κε  Λυχούδη Ντροπή σας. Σας προτρέπουμε  να ανατρέξετε  στην διεύθυνση

https://www.youtube.com/watch?v=-Ql7d9t6Llo

για να δείτε την 30η ιστορία του Κυνηγητικού Συλλόγου Λουτρακίου «ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ»
30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ
              Για τον Κυνηγετικό Σύλλογο
                   Ο Πρόεδρος
         Θυμής Μιχάλης