Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ιατρείο «Ψυχομετρικής Εκτίμησης Δείκτη Νοημοσύνης» στο Νοσοκομείο Κορίνθου

- Advertisement -

Στη συνεχιζόμενη προσπάθειά μας να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τους πολίτες, που απευθύνονται στο νοσοκομείο Κορίνθου, εντάσσεται και η έναρξη λειτουργίας ιατρείου «Ψυχομετρικής Εκτίμησης Δείκτη Νοημοσύνης»…

Το ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη από 9:00-13:00 και τα ραντεβού θα καθορίζονται μέσω της γραμματείας των εξωτερικών ιατρείων στα τηλέφωνα: 2741361600 και 2741361601.

Η εξέταση αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις δράσεις του ιατρείου ψυχολογίας, που λειτουργεί ήδη κάθε Δευτέρα-Τρίτη και Τετάρτη.

Στόχος της λειτουργίας του συγκεκριμένου ιατρείου είναι να περιοριστεί η ταλαιπωρία των πολιτώντης περιοχής ευθύνης του νοσοκομείου μας, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι για αυτού του είδους την εξέταση να μεταβαίνουν σε άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας ή του κέντρου και να τους παρασχεθούν σύγχρονες και ποιοτικότερες υπηρεσίες.

Η Διοικήτρια

                                                                          Καλομοίρη Δημ.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρεπει να πάνε πολλοι εκεί να ελέγξουν την (νοημοσύνη )τους και πολλοί που σχολιαζουν στο loutrakiblog .και εγώ πρώτος για να μην μου την 'πεσετε 'πάλι

  2. 12:02 π.μ. τηλεαναγνώστες? Πάλι καλά που δεν έγραψες τηλεθεατές ή ακροατές. Τα ελληνικά σου είναι χειρότερα κι από του Φου Μαντσού.
    7 Νοεμβρίου 2017 – 11:47 π.μ.

    11:47 π.μ Αυτό σου χρειάζεται εσένα μανιαμούνια..
    Πάμε και μαζί αν θες..??
    Να δούμε και τα αποτελέσματα …?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog