Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ημιτελικοί είναι….
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ και Λάρισα – ΑΕΚ.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα 27 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου (πρώτο παιχνίδι) και 17-19 Απριλίου (δεύτερο παιχνίδι).

Τυπικά γηπεδούχος στον τελικό θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ΑΕΛ – ΑΕΚ.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.

Πηγή: filathlos.gr

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΈΛΑ ένα ένα τα θέματα!Σκιστηκε πάλι ο Κουγιας στην Τούμπα!!Με την όπισθεν.Άμα χάσει και από Παναθηναικο,φούντο. ΤΟ Κυπελο, ο Παοκ θα βγει έξωΤελικός Αεκ Πανιώνιος εκτός αν γίνει κάνα μπαμ. Τελικός Αεκ Παοκ ξεχάστε το!!

  2. ΥΓ αδερφε Τάσο ο Αλαφούζος έχει βάλει το χέρι του να τιμωρηθει το Καραϊσκάκη για να παίξετε χωρίς κόσμο με μας!!Πάντως αεκ παοκ κάνουν καραγκιοζιλικια για να πάρουν ένα πρωτάθλημα αλλά 33 ο Ένας 25 ο Άλλος τι περιμένεις. Ο βαγκελας τους λυπήθηκε

  3. Λες να το παρει η τελικα η αεκ ρε συ Αντρεα? Θα αλλαξει σωβρακο απο τη χαρα του ο μιστερ με το ξεφτισμενο μουσι και τα μονιμως θαμπα γυαλια!!! Θα καβαλησει την καβασακι…δανεικη, και θα πηγαινει πανω-κατω τις Βενιζελου-Χατζοπουλου ανεμιζοντας την κιτρινομαυρη σημαια στα χερια, οπως την δεκαετια του 80 ανεμιζε την αλλη του λατρεια, την σημαια με τον πρασινο ηλιο του πασοκ.

  4. Αντρεα, το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Αλαφουζος εβαλε το χερι του και κατεστρεψε και το χειροτερο διεσυρε το ΠΑΟ στα ματια ολων… Τωρα στην κατασταση που ειναι η ομαδα, ποιο το οφελος και το κινητρο το να θελει να παιξει σε κλειστο Καραισκακη? Αντιθετως αν το Καραισκακη ειναι τελικα γεματο, οι οπαδοι του ΟΣΦΠ, επειδη δεν ειναι αχαριστοι, θα πρεπει να αποθεωσουνε τον προεδρο Γιαννακη ως ενδειξη ευγνωμοσυνης για τα δωρα που τους εχει κανει τοσα χρονια! ΥΓ. Μελισσανιδης και Σαββιδης δεν ειναι Αλαφουζος, αγαπητε Ανδρεα.

  5. Δεν σας βλέπω πολλή κεφατους αεκζηδες παοκζηδες!εδώ πάτε για νταμπλ και μετά 30τοσα Χρόνια θα δείτε χαρά και μου κρυβοσαστε!!Μήπως φοβάστε ακόμα μην γίνει κάνα θαύμα και το χάσετε. Να μου πεις εκεί στη"κορυφη"τρέμουν τα πόδια σας!!Άμα το φιλοσοφισετε λιγάκι,ένας παοκζης 35 χρόνων,γεννήθηκε πήγε δημοτικό γυμνάσιο λύκειο πανεπιστήμιο στρατό παντρεύτηκε έκανε παιδάκια και ακόμα να δει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!ΑΝΤΈ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

  6. Aν το παρει η τελικα η αεκ ρε συ Αντρεα, Θα αλλαξει σωβρακο απο τη χαρα του ο μιστερ με το ξεφτισμενο μουσι και τα μονιμως θαμπα γυαλια!!! Θα καβαλησει την καβασακι…δανεικη, και θα πηγαινει πανω-κατω τις Βενιζελου-Χατζοπουλου ανεμιζοντας την κιτρινομαυρη σημαια στα χερια, οπως την δεκαετια του 80 ανεμιζε την αλλη του λατρεια, την σημαια με τον πρασινο ηλιο του πασοκ.

  7. Αστε τους αμπαλους τώρα.Βλέπω 2 ματσαρες στην ΤV Πόρτο Λίβερπουλ και Παρι Ρεαλ!!ρε αλάνια αυτός ο Καβανι δεν μοιάζει λίγο του Σπαλιαρα!!

  8. Τωρα του βαλες καλη ιδεα του προεδρου Αλαφουζου, φιλε Αντρεα. Θα φερει στον ΠΑΟ τον Σπαλιαρα και ετσι θα κανει sold out καθε φορα η Λεωφορος απο τον γυναικειο πληθυσμο! Εξαλλου τον ειχε to καναλι του και στο survivor.

  9. Aντρεα αγαπητε, ενταξη ολες οι ομαδες διαθετουν και ωραιες γυναικες υποστηρικτες, απλα τις αποθει στο να πηγαινουν στο γηπεδο, τοσο το ποδοσφαιρακι που παιζεται στην Ελλαδιτσα, τα ιδια τα Ελληνικα γηπεδα και η βια, μπορει ακομη και η αντιαισθητικοτητα των προεδρων των ομαδων μας!!

  10. Aντρεα αγαπητε, ενταξη ολες οι ομαδες διαθετουν και ωραιες γυναικες υποστηρικτες, απλα τις αποθει στο να πηγαινουν στο γηπεδο, τοσο το ποδοσφαιρακι που παιζεται στην Ελλαδιτσα, τα ιδια τα Ελληνικα γηπεδα και η βια, μπορει ακομη και η αντιαισθητικοτητα των προεδρων των ομαδων μας!! Τασος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog