Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεκάδες… απαράδεκτοι στο Λουτράκι

- Advertisement -
Μήνυμα μας έστειλε ο φίλος @Dimitris με τις φωτο και το σχόλιο που ακολουθεί…

Σήμερα το μεσημέρι
Αν έκλειναν την μπάρα δεν θα συνέβαινε αυτό
Ή έστω κολωνάκια μεταλλικά για να μην ανεβαίνουν πάνω στα πεζοδρόμια….
Ωραία το πάρκινγκ του πάρκου!
Σε λίγο θα μας τα βάλουν μέσα στο σπα…

- Advertisement -

66 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ και συμπαθέστατε κύριε Ανδρέα, εσείς έχετε την οικογένειά σας και την προσωπική σας ζωή. Καλά σας γράφει και άλλος σχολιαστής εδώ, δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσθε με αυτόν τον υπάνθρωπο. Σκεφτείτε λογική: παρεξηγήθηκε επειδή γράψατε το μικρό του όνομα, φοβούμενος μην ξεφτιλιστεί περισσότερο από όσο είναι ξεφτιλισμένος. Το παίρνει δηλαδή ως δεδομένο ότι από το μικρό του όνομα που αναγράψατε, οι πάντες θα κατανοήσουν σε ποιόν αναφέρεσθε. Η ποσότητα τον απασχολεί δηλαδή. Μην ξεφτιλιστεί και σε άλλους ανθρώπους που ίσως δεν τον ξέρουν, ίσως Αθηναίους, αλλά για εμάς εδώ είναι ο πασίγνωστος ερημήτης κλόουν του τσίρκο Περαχωράνο. Δεν αξίζει να χαραμίζετε προσπάθεια για να απντήσετε σε ένα τίποτα. Δεν υπάρχει αυτό το υποκείμενο, έτσι απλά. Ελένη, Μεσσηνία.

  2. Η γνωμη των συμπολιτων ειναι ξεκαθαρα εναντιον του παρανομου παρκαρισματος, οπως και η δικη μου. Αυτο σημαινει οτι ο εγκεφαλος μας λειτουργει καλα διοτι οξυγονωνεται επαρκως. Ισως το προβλημα σου να βρισκεται στην εισπνοη αμμωνιας οντας μια ανασα μακρυα απο τις δημοσιες τουαλετες του παρκου που ζεις και αυτό να επιρρεαζει την λειτουργια του αδειου κεφαλιου σου.

  3. Μαζί με την καρλα το γράψατε αυτό….?
    Επί τις ανάρτησης τώρα :
    Πέσε του μπαμπά σου να μην παρκάρει μέσα στο πάρκο καθημερινά…!!
    Και άσε τα άλλα…

  4. Γειά σου αγαπητή Ελένη.έχει πάρει δρόμο ο φουκαράς.Να πεις ότι βγάζουν νόημα αυτά που λέει πάει στο καλό αμ αυτά που γράφει είναι(δεν το λεω)πήγε ο άνθρωπος και έγραψε για το Αγιονορι(τον ψάχνει κάποιος από εκει)με το Δρεπανο(είναι τόπος καταγωγής της μητέρας μου).Να μας πει εμένα και τον άλλον Χωριάτες.που κολλάει στο άρθρο να μου πεις.Ένας θεός ξέρει.και στο σχόλιο μου είπα επίσης ότι έχει και δίκιο αλλά παρεξήγηθηκε που τον κατάλαβα και είπα o uncle Paul.αυτός από ότι φαίνεται δεν περνει από λογια αλλά με "εργα"μπορεί να στρώσει!!Kαλη σας μέρα Ελένη και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Μας χαλάει που και που την διάθεση αλλά χρειάζεται και αυτό για να ξεφεύγουμε λίγο

  5. ΟΛΟΙ οι συνδημοτες ειναι εναντιον του παρανομου παρκαρισματος, οπως και η δικη μου. Αυτο σημαινει οτι ο εγκεφαλος μας λειτουργει καλα διοτι οξυγονωνεται επαρκως. Ισως το προβλημα σου να βρισκεται στην εισπνοη αμμωνιας οντας μια ανασα μακρυα απο τις δημοσιες τουαλετες του παρκου. Αν οχι αυτο, τοτε ισως ο βακιλος του Κοχ επανεμφανησθη ο μπαγασας και επιρρεαζει την λειτουργια του νιονιου σου.

  6. Xaxaxa…!!
    Τώρα οι τυφλοπόντικες όπου ζουν σε υπόγεια και τηγανίζουν μπακαλιάρους με σκορδαλιά όλη την ημέρα..….
    Είναι ποιο προνομιακοί από αυτούς όπου ζουν στα ρετιρέ…!!
    Χαχαχα με έκανες και γέλασα βρε γουρλομάτη…!

  7. 9:36 μ.μ. Αντρικο μου, μολις του σπικαρες δυο φωνηεντακια, μουλωξε το αυθαδες γερηδιο. Τωρα στρεφεται προς την κυρια Ελενη, διοτι δεν τολμησε δευτερη φορα να σε πιασει στο στομα του, κλ@νοντ@ς μεντες το κακομοιρο το ανθρωπακι. Αλλα καλα του τα'πες, του χρειαζοταν. Το'πα και το ξαναλεω: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΡΕΑΣ!!!!!

  8. Αγαπητέ κύριε 9.25, σας μιλάω ειλικρινά, ποσώς με απασχολεί. Άλλωστε, σε άλλη ανάρτηση ο συμπαθέστατος κύριος Ανδρέας, που τον ξέρει καλύτερα από όλους μας, μάς εδήλωσε πως τον αποκαλούσαν μικρόν τον Μπόζο τον κλόουν επειδή ζοριζόταν και πολύ διασκέδασα, αντιλαμβανομένη πλήρως το υπονοούμενο. Το λέει και η λαϊκή ρήση: το αγγούρι άλλος το τρώει και δροσίζεται, άλλος το τρώει και ζορίζεται. Και δεν είναι ότι συκοφαντώ τον Μπόζο τον Κλόουν, διότι ο ψυχολόγος κ. Δημήτρης Κατσαρός τεκμηριώνει επιστημονικά την εν λόγω ρήση, αναλύοντας τον μισογυνισμό του. Πάντως, σας ευχαριστώ για την μνεία σας στο πρόσωπό μου. Ελένη, Μεσσηνία.

  9. Τί λέτε κύριε Ανρέα; Από που κι ως που να σας χαλάσει την διάθεση ένας άξεστος χωριάταρος που ζει στην απομόνωση και στην μουντή μοναξιά του, ακόμη κι αν έξω έχει δυνατή ηλιοφάνεια; Δεν αξίζει να τον σκέφτεστε καν, έχετε την οικογένειά σας να σας διορθώσει την διάθεση, αλλά και την υποστήριξη όλων μας στην πόλη μας. Ελένη

  10. Πράγματι, ο μπακαλιάρος σκορδαλιά έχει θαυμάσιο άρωμα και αρέσει σε όλους. Αλλά υπάρχουν και άλλοι (τί άλλοι δηλαδή; Άλλος) που χαίρεται με την μυρωδιά φρεσκοτάτης αμμωνίας που αναδύουν οι χώροι του γειτονικού, σχεδόν διπλανού, δημοσίου ουρητηρίου. Βρε παραξενιές που έχει η ζωή για κάποιους. Με τι μπορεί να την καταβρεί κανείς…

  11. Βλέπω όμως μπακαλιάρε σκορδαλιά κοιμάσαι νωρίς…??
    Διότι το πρωί-πρωί θα καθαρίσεις πατάτες-κρεμύδια-σκόρδα κ.α…??
    Άντε κοιμήσου ύπνε με τον κουμπάρο τώρα…..

  12. 5:12 μ.μ. Κανένα δίκιο δεν έχει Αντρέα, ούτε ένα. Μην τον δικαιολογείς για να υποστείς μέρος του κατηγορητηρίου του. Ουδέν δίκιον έχει!!!!

  13. Αν ήξερες πως διάβαζε ο κουμπάρος δεν θα έγραφες ποτέ? Αμ τώρα γράφεις περισσότερο από πριν, τρομάρα σου. Ε ρε μαζοχισμός που σε δέρνει!

  14. Έλα σήκωσε ψηλά το κεφάλι, πιο καμάρι, πιο λάγνο βλέμμα, και σου'ρχεται το κεσεδάκι με την σκορδαλιά από την σέντρα! Έφυγε, χλατς! Διάνα, Αντρέα μου! Καλοφάγωτο! Νόστιμο ήταν ή μπας και σ'έκαψε το σκόρδο? Ευτυχώς φοράς το θαμό γυαλί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog