Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Δεκάδες… απαράδεκτοι στο Λουτράκι

- Advertisement -
Μήνυμα μας έστειλε ο φίλος @Dimitris με τις φωτο και το σχόλιο που ακολουθεί…

Σήμερα το μεσημέρι
Αν έκλειναν την μπάρα δεν θα συνέβαινε αυτό
Ή έστω κολωνάκια μεταλλικά για να μην ανεβαίνουν πάνω στα πεζοδρόμια….
Ωραία το πάρκινγκ του πάρκου!
Σε λίγο θα μας τα βάλουν μέσα στο σπα…

- Advertisement -

66 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχομαι να μη παθειs κατι και να πρεπει να ερθει το ασθενοφορο και να βρει κολωνακια μεταλικα, και για μενα να μη παρουμε και καμια φωτια….

  2. Άμα σας πω ότι έχουν ξαναπάρκαρει εκεί ξανά αυτοκίνητα το 84 η 85 σε προεκλογική ομιλία των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στο Λουτράκι. Όποιος έχει καλή μνήμη ας μου πει ότι είμαι λάθος. Παντός την κλήση έπρεπε να την φάνε

  3. Για μια ακόμα φορά η δημοτική αρχή αποδεικνύει την ανεπάρκειά της και την έλλειψη οράματος και προγραμματισμού.
    Αν πίσω από το σπα είχε δημιουργηθεί ένα δημοτικό πάρκινγκ θα λύνονταν πολλά από τα προβλήματα.

  4. Βρε ξενέρωτε Δημητράκη…
    Πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχει και μια ανέχεια από όλους μας για κάποιες ημέρες του χρόνου για 2-4 ώρες..!
    Βρέχει… και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα αναπηρίας σε κάποιους από αυτούς κ.α…
    Που θα παρκάρουν τόσα αυτοκίνητα…??
    Στο πάρκινγκ του γηπέδου Ολυμπιακού Λουτρακίου…
    Ή στο πάρκινγκ από πάνω από την δεξαμενή..?
    Νομίζω είναι ποιο κοντά το Αιγάλεω…!
    Παρά να πάνε με τα πόδια στις παραλιακές ταβέρνες..
    Μα τόσο……..ς είσαι…?
    Τόσα έξοδα-διαφήμιση για να έλθουν επισκέπτες στο χωριό… Και μετά ταλαιπωρία διότι έτσι είναι φτιαγμένο το χωριό..?
    Δηλαδή για σένα Λάκη να μην φάνε και αφήσουν δέκα ευρώ στο χωριό μέσα στον χειμώνα….?
    Διότι θα περάσει το ασθενοφόρο-πυροσβεστική κ.α από το πάρκο.. μέσα στον χειμώνα..!!
    ΕΛΕΟΣ…..

  5. απαραδεκτοι ειναι αυτοι που αραδιαζουν βαρκες και παλιομηχανακια στους δρομους της πολης !
    ας βγει η τροχαια να γραψει αλλα να παρει ολους αμπαριζα να δουμε μετα ποιοι εχουν τη μεγαλυτερη ευθυνη ..οι επισκεπτες η οι ντοπιοι που κρατανε καβατζωμενες τις θεσουλες τους με καθε τροπο .

  6. η φωτογραφια με τις βαρκες δυο μαζι στην Υψηλαντου δεν βλεπω να ανεβαινει
    απο τη κυριακη το μεσημερι που σταλθηκε .μηπως δεν ειστε αντικειμενικοι? Που θα παρκαρει ο κοσμος οταν το εχουν κανει λιμανι στη πολη ; Οταν πληρωνουμε φορους κ τελη κυκλοφοριας κ οι αλλοι εκτος απο τα αμαξια τους παρκαρουν κ τα χομπυ τους 5 μετρα κ βαλε ?Ποσες βαρκες ειναι αραγμενες στη πολη κ που θα επρεπε να ειναι κανονικα αραγμενες ?αρα καλα εκαναν κ παρκαραν τα αμαξια στο λιμανι. ετσι εχουμε καταντησει αφου δεν εχουμε μια σειρα κ παιδεια .Ας εκοβε κλησεις κ η αστυνομια αλλα για ολες τις παραβασεις ..κ για καταληψη οδοστρωματος .Ή καποιοι αλλοι που βαζουν οτι σαβουρα βρουν για να εχουν χωρο μπροστα απο το σπιτι τους η το μαγαζι τους .Εμ θελετε τουριστες εμ θελετε να παρκαρουν και στην εθνικη οδο .Αλλα οταν ριχνουν το παραδακι στα μαγαζια ειναι καλοι .

  7. Ξεκινάμε από το γεγονός ότι σε "όποια Αθήνα" και να πας, δεν θα βρεις θέση πάρκινγκ κοντά στο σημείο που θέλεις. Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Πόσο μάλλον δημοτικό πάρκινγκ κοντά στο σημείο που θέλεις.

    Και εννοείται ότι είναι πολύ εύκολο να κατεβαίνουν οι μπάρες σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

    Απλά "είμαστε" ένα μάτσο βλάκες που δεν ξέρουμε που μας πάνε τα τέσσερα, πάντα ζητάμε κάτι και ποτέ δεν κάνουμε κάτι για αυτό.

  8. Ξεκάθαρη ευθύνη της Δημοτικής αρχής όλα τα άλλα αλλά λογια να αγαπιόμαστε.Κάνει επίτηδες τα στραβά μάτια σε συνεννόηση με την αστυνομία.Το αν είναι σωστό η οχι (που σε καμιά περίπτωση δεν είναι κατ'εμέ)απο τη στιγμή που δεν έχεις τις υποδομές Έτσι θα γίνεται.Όταν καλείς κόσμο πρέπει να μπορεί να τον φιλοξενήσει λέγανε οι παλιοί αλλιως είναι αρπαχτή.Και είναι αλήθεια αν συμβεί κάτι τότε να δω ποιος ανευθυνουπευθυνος θα πάρει την ευθύνη.Υ.Η Ο άλλος πάνω τι λέει για το 85 86 και το Πασοκ;Ότι να'ναι καμία σχέση το ένα μέ το αλλο.

  9. Αγαπητέ μας φίλε 10.02 μάλλον έχει γίνει καποιο λάθος. Προφανώς έχεις στείλει μήνυμα στην παλιά μας σελίδα στο fb, η οποία δεν ισχύει πια. Αν θέλεις στείλε μας πάλι στην καινουρια loutrakiblog.gr στο fb ή στο e-mail loutrakiblog@yahoo.gr, και θα δημοσιευθεί άμεσα. Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

  10. Αγαπητέ μας φίλε 10.02 μάλλον έχει γίνει καποιο λάθος. Προφανώς έχεις στείλει μήνυμα στην παλιά μας σελίδα στο fb, η οποία δεν ισχύει πια. Αν θέλεις στείλε μας πάλι στην καινουρια loutrakiblog.gr στο fb ή στο e-mail loutrakiblog@yahoo.gr, και θα δημοσιευθεί άμεσα. Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

  11. Όταν λέμε οτι ο Δήμος μας δεν έχει ιδέα τι σόι ταυτότητα θα έχει αυτά εννοούμε.
    Από την μία θέλουμε κόσμο επισκεπτών αλλά μας ενοχλεί που παρκάρουν όπου βρούν!!!!
    μα αφού δεν υπάρχει χώρος για πάρκινκ που στο καλό να παρκάρουν οι επιθυμητοί επισκέπτες;;;
    Μας ενοχλεί που ο καθένας κάνει οτι του καπνίσει αλλά από την άλλη πρώτοι εμείς φροντίζουμε να διπλοπαρκάρουμε ,να κλείνουμε τις θέσεις πάρκινκ με μηχανάκια -καφάσια- ζαρτινιέρες κλπ.
    Θα πρότεινα στο blog μια φορά να βγάλει φωτογραφίες απαράδεκτων αλλά από τους ντόπιους καταστηματάρχες και τις αηδίες που σκαρφίζονται γαι να κλείνουν τις θέσεις πάρκινκ μπροστά στα μαγαζιά τους.
    Δεν θα το κάνει φυσικά το blog γιατί………..
    κατά συνέπεια δεν μας φταίνε οι επισκέπτες αλλά εμείς που τους δείχνουμε τον τρόπο συμπεριφοράς.

  12. 11:25 μ.μ. Ελεος πια οχι δεν επρπεπε να τους κοψουν κληση μια μερα ηταν δηλαδη τη θελειςναμην ξαναπατησει κοσμος στο Λουτρακι αμαν ποια με τις καιες σου απο εξωτερικο και ναι υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που δεν μποορυν να περπατησουν για καποιο λογο τη να κανουν να οτυς διωξουμε και στην τελικη να σου πω και ακτι ας καναν επαρκιν 5.000 θεσεων δωρεαν εκει που χτισανε το κεπ και μη μου πεις ειναι μεσα στην πολη γιατι και στην Αθηνα τα παρκιν μεσα στην πολη τα εχουν

  13. Μέσα στα ουζερί με τα αυτοκινητα την άλλη φορα γιατί οι Ελληναράδες με τα σκισμένα απο την μάσα στομαχια και οι κυριες τους με τις γουνες ζωών που κρύβουν τους υπερφυσικους γλουτούς δεν μπορούν να περπατήσουν από τους καταρράκτες ως την παραλία.
    Τους ανθρώπους που θέλουν να κανουν ήσυχα την βολτα τους χωρίς αναρχια και οπτική ρύπανση με τα παιδια μας που θέλουν να παίξουν ποιος απο δαυτους τους σκέφτηκε;
    Μνημόνια ώσπου να πέσει ο ουρανός στην γη
    μήπως και καποτε γίνουμε άνθρωποι…

  14. Οποίο είδε αυτήν την τραγική εικόνα χθες στην παραλία δηλαδή στην βιτρίνα της πόλης, μας εφτυσε και δεν θα ξανάρθει ποτέ…
    Για φανταστείτε να πηγαίνατε για βόλτα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και πανω στους πεζόδρομους να υπηρχε αυτη η κατάσταση και να μην μπορούσε να απολαύσει την βολτα και το μερος.
    Αυτοί που γαυγίζουν απο πάνω είναι 2-3 που τα οικονομανε κάθε τέτοια ημέρα και δεν τους νοιάζει τίποτα αλλο…

  15. Ο πεζόδρομος είναι για τους πεζούς για τις οικογένειες και τα παιδιά.
    Δεν είναι για τους κανίβαλους και τους φασίστες που δεν σέβονται τίποτα και προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους, καταπατούν τα δικαιώματα όλων των υπολοίπων.
    Η πόλη υποβαθμίζεται με τέτοιες εικόνες και απαξιωνεται ως τουριστικός προορισμός…

  16. Αγαπητέ 3:19

    Φυσικά ο πεζόδρομος είναι για τους πεζούς. Βέβαια και τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς αλλά δεν μας πειράζει που είναι γεμάτα τραπέζια και καθίσματα καφε. Όχι στην παραλία αλλά στον κεντρικό δρόμο.
    Δεν μας ενοχλεί που έχουμε φροντίσει ο πόλη μας να είναι τόσο βρώμικη. Δεν μας ενοχλεί που υπάρχει πλήρης ατιμωρησία με ευθύνη του εκάστοτε Δήμαρχου. Δεν μας ενοχλεί που τα "μαγαζά" έχουν καταλάβει κάθε εκατοστό παραλίας .
    μας ενοχλούν όμως οι "φασίστες" που αφήνουν τα αυτοκίνητά τους εκεί που όλο το χρόνο αφήνουμε τα δικά μας γιατί όλοι μας ξέρουμε τι γίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην παραλία.
    Πόσο κωμική λοιπόν είναι η αγανάκτησή σου ειδικά όταν την κατευθήνεις αποκλειστικά στους επισκέπτες και όχι στους ντόπιους αριστοκράτες.

  17. 12:24 π.μ. Το LB είναι σοβαρό και επιθυμεί να παραμείνει έτσι και από πλευράς ποιότητας άρθρων, αλλά και σχολίων αναγνωστών. Δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται έτσι σε συμπολίτη μας "Μα τόσο……..ς είσαι…?" απλώς και μόνο επειδή διαφωνεί μαζί του. Αν δεν μπορείς να κρατήσεις ένα στοιχειώδες επίπεδο σοβαρότητας, κοσμιότητας και πολιτισμού, να μην ξαναγράψεις εδώ μέσα. Φύγε !!!

  18. Ο κατήφορος του Λουτρακιου συνεχιζεται , ο καθενας κοιταει απλως να τη παρτη του και κανενας δεν σεβεται τιποτα , ουτε τους συμπολιτες του ουτε τους νομους , δημος και αστυνομια χαμενοι στο πουθενα και το μελλον της πολης απλα να μη υπαρχει ουτε σαν επιστημονικη φαντασια πουθενα σε κανενα μυαλο , ποιος αραγε απο αυτους που τη δεκαετια του '80 που ελεγαν οτι "οι επισκεπτες πρεπει να πληρωνουν και τον αερα που αναπνουν" μπορουσε να φανταστει τετοιες καταστασεις μετα απο 30 χρονια , που τα παιδια του και τα εγγονια του δεν εχουν δουλεια ή εχασαν οτι ειχαν και ο τοπος εχει ρημαξει ετσι και τα χειροτερα ερχονται .
    Ολοι το μονο που κοιταμε ειναι το τωρα και για το αυριο τιποτα , ας αφησουμε λοιπον τα αυτοκινητα να παρκαρουν μεσα στο παρκο και το καλοκαιρι , να βγαλουμε και τα παγκακια , να μπαινουν πιο πολλα αυτοκινητα , ας ριξουμε και τις ημιμονιμες παρανομες και νομιμες τζαμαριες των καφε και ουζερι στη παραλια , ακομα περισσοτερα αυτοκινητα και επισκεπτες , για να πανε ομως που ?
    ενα ματσο ηλιθιοι και παρτακηδες ειμαστε και απλως γελαμε με την καταντια του τοπου χωρις να γινετε τιποτα απο ολους μας για ολους μας , οχι μερικους , για τα παιδια μας και το μελλον!

  19. Πολύ προχωρημένος είσαι βρε φίλε μου…!!
    Μπέρδεψες την πολιτικοί-οικονομία με την φυσιοθεραπεία όπου χρειάζεσαι..!
    Πήγαινε στο Άγιο όρος να πάρεις καμιά ευλογία από τον Αγιο Παίσιο..και να έλθεις εσύ να μας επιλύσεις τα προβλήματα του τόπου-Ελλάδας…!

  20. Να υπάρχει ανέχεια στην παρανομία δηλαδή? Αυτό μας λες ρε? Εσύ, μικρός 12'24 πρέπει να'χεις περάσει τύφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς…!!!

  21. 9:40 μ.μ. Περιττό να απαντήσω. Γιατί να μπω σον κόπο να το κάνω και να σε χαρακτηρίσω, από την στιγμή που σε χαρακτηρίζουν από μόνα τους τα τρία πρώτα γράμματα του επωνύμου σου με την κατάληξή του, όπως αυτή είναι επισήμως δηλωμένη στα μητρώα αρρένων.

  22. 9:40 το μυαλό σου και μία λίρα!
    Υποστηρικτή της αναρχίας και του ότι ναι.
    Δεν έβρεχε καθόλου απλά κατά διαστήματα ψιχάλιζε.
    Ο κόσμος ήθελε να περπατήσει και δεν μπορούσε, ενώ με την εικόνα αυτή είχε μείνει εμβρόντητος.

  23. Ωραίο κολπο αυτό, βάζουμε αυτοκίνητα πάνω στα κατεστραμμένα πλακάκια της παραλίας και καλύπτουμε τα χαλια και τις τρύπες του Παντελεωντος !

  24. 5:15 φυσικά και αυτα που γράφεις συμβαίνουν όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε άλλη πόλη.
    Αυτό ομως που βλεπουμε στις φωτογραφίες ειναι ανω ποταμών. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΊΓΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ. ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ.
    Αλλά είναι κουτό να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα λέγοντάς μου γιατί δεν γράφω π.χ. για την καθαριότητα της πολης!
    Δηλαδή να γράψω για άλλο θεμα από αυτο που εχει προκύψει στην συγκεκριμένη ανάρτηση.
    Κλασσικη περίπτωση αποπροσανατολισμού.
    Δεν θα το κανω και θα παραμείνω στην αποψη μου, ότι φασιστας δεν είναι μονο αυτός που επιβάλλεται με το ξυλο αλλά και όλοι όσοι με αυτό τον τρόπο παρκαρουν τα αυτοκίνητα τους μεσα στο παρκο που είναι για τα παιδιά και μας εμποδίζουν να ησηχασουμε για να πάνε να φάνε μπριζόλες καθαρα δευτέρα…
    Αλλά σαν και αυτους εισαι και εσύ για αυτο τους δικαιολογείς

  25. Άλλοι σ'αυτήν την ηλικία παίρνουν τα εγγονάκια τους από το χέρι και πάνε στο καρναβάλι, τους αγοράζουν σερπατίνες και κομφετί, πορτοκαλάδα και γλυκό, γέλια, μικρές φωνούλες, διασκέδαση, και άλλοι ψάχνουν με τα τηλεσκόπια για νύφη εντός του ηλιακού μας συστήματος, διότι επί της γης δεν ευόδωσε τίποτε. Αλλά τώρα θα ευοδώσει? Και τα χρόνια περνάνε γοργά τα αφιλότιμα. Τι περνάνε? Περάσανε δηλαδή. Οπότε, νομοτελειακό είναι πλέον το όλο ζήτημα…

  26. Εντάξει ρε φίλε 3.18, πως κάνεις έτσι? Πόνεσαν τα ματάκια σου από την ορθογραφία? Τι να πει τότε ο 12.24 που την πατρίδα τ' έχασε, άκλαψε και πόνεσε και κατέληξε στα μέρη μας πρόσφυγας. Καλά λέει ο απόκληρος, για 2-3 ώρες, δεν χάθηκε ο κόσμος.

  27. Μεγάλο δίκιο ο 11:43.
    Ένα μάτσο παρτάκηδες είμαστε που οχι απλώς γελάμε με την κατάντια του τόπου μας αλλά κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να γίνουμε ακόμη χειρότερα.
    Κάντε μια βόλτα καθημερινή στον κεντρικό δρόμο και τότε βγάλτε φωτογραφίες . ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ γιατί τα αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου είναι συγγενών και φίλων μας. Τα καφάσια ,τα μηχανάκια στις θέσεις πάρκινκ είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Τα σκουπίδια έξω από τους κάδους είναι και αυτά ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
    Είμαστε μεγαλοιδεάτες παλαιάς εποχής και χείριστης συμπεριφοράς. Μας αξίζουν οι πειναλέοι τουρίστες από πρώην σοσιαλιστικές χώρες και τα γαιδούρια από Αθήνα. Αυτοί μας αξίζουν γιατί είμαστε τόσο μα τόσο ίδιοι και εμείς.

  28. Όταν η φύση σου είναι παρασιτική και αμόρφωτη τότε είναι λογικό να είσαι κρετίνος και να παρκάρεις έτσι.
    Όσο για τον ένα και μοναδικό σχολιαστή που τους υποστηρίζει εδώ μέσα με τέτοιο σθένος, δεν προξενεί εντύπωση, λογικό είναι αφού από τα όσα γράφει, αποδεικνύει πως από την ίδια πάντα βάζει αέρα το μυαλό του!

    Συγχαρητήρια στο Λουτράκι μπλοκ που αναδεικνύει προβλήματα τα οποία είναι πλήγη για την εικόνα της πόλης.

  29. 12:10 μ.μ. Αυτός που τους υποστηρίζει είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος υπερήλιξ πρόσφυγας που ήρθε στον τόπο μας με ζίπκα και πασλίκ και αντί να εγκληματιστεί και να πει και ευχαριστώ, μας βρίζει κι από πάνω. Δεν του αρέσει? Πίσω στην Τραπεζούντα του!

  30. Eσυ που στρεφεσαι εναντιον συνδημοτων που εναντιωνονται στο παρανομο παρκαρισμα, ετσι παρκαρατε εσεις τα μουλαρια σας οταν πηγαινατε στον ραφτη να σας μπαλωσει τη ζιπκα και το πασλικ; Οπου βρισκατε;

  31. Ρετι ωραίοι που είμαστε !!!!
    Όποιος διαφωνεί μαζί μας …κακό του κεφαλιού του.
    Να πείτε μπράβο στο blog που ΠΟΤΕ δεν δημοσιεύει φωτογραφίες από τους απαράδεκτους ντόπιους καταστηματάρχες του κεντρικού με τα πεζοδρόμια μανάβικα και καφετέριες.
    Συμφωνώ 100% με τον 12:10 έχει πολύ δίκιο. Εμάς πάντοτε μας φταίνε οι άλλοι. Τη μιά οι Αθηναίοι ,την άλλη οι Κορίνθιοι, την άλλη οι επισκέπτες .
    ποτέ δεν σκεφτόμαστε μήπως φταίμε και εμείς. Όοοοοοχι εμείς ποτέ.
    Εμείς είμαστε ιδιαίτερη γενιά με …..πιστοποιητικά αριστοκρατικής καταγωγής ,με τρόπους ,με φιλοξενία .
    Μήπως απορείτε γιατί ο τόπος μας πεθαίνει;;;

  32. Ston 9:46 π.μ
    Νταμαζάκο σε έχω προειδοποιήσει για αυτό που κάνεις….
    Έτσι δεν είναι..??
    Μην νιώθεις και άσχημα… το ίδιο ήσαστε…!
    Το αγιονόρι από το χωριό σου δρέπανον αργολίδας απέχουν μόλις 20 χιλιόμετρα σε ευθεία γραμμή…!
    Οπότε και οι δυο χωριάτες είσαστε…!!
    Οπότε χρειάζεστε πολύ χρόνο να έλθετε στα ίσια…

  33. Πας καλά ρε Παύλο. Εγραψα ότι έχεις τα "δίκια" σου και μας την λες από πάνω?!!και που κολλάει η καταγωγή τις μανας μου με τα σχόλια. Έχεις ξέφυγει δυστυχώς και κρίμα που σε υπερασπιζωμε καμιά φορά.και σου έχω πει επανειλημενως για μένα πες ότι θες για συγγενείς και φίλους μου λίγα τα λόγια σου γιατί ξέρεις άμα φορτώσει το νταμαζεικο βρες τρύπα να κρυφτείς. Παρακαλώ να περάσει το σχόλιο να το διαβάσει ο Παύλος

  34. Νταμαζάκο σε έχω προειδοποίηση με το κάτωθι ..
    και με άλλα…

    [[Μπράβο νταμαζάκο.. μην ασχολείσαι με μένα..
    Ασχολήσου με το τόπι και τον Μαρινάκη όπου τα γνωρίζεις καλά τα θέματα…!
    Διότι αν ασχοληθείς μαζί μου…
    Εγώ κάνω τζίζζζζ..!
    7 Φεβρουαρίου 2018 – 10:30 μ.μ. ]]]

    Μην ασχολείσαι με το ονομά μου…
    και ιδίως όταν ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ..!!
    Έτσι δεν είναι βρε χαζοχαρούμενο ….
    βλέπεις κανένα Paul εδώ..…??
    Και όχι μόνο….. το συγκεκριμενοποιείς με 1224 !!
    Που το είδες το ονομά μου… που υπογράφω εγώ εδώ και το αναφέρεις αυθαίρετα ..?
    Επειδή θέλεις να φανείς στο κοινό σου ξύπνιος…!!

    ΥΓ Όσο για την τρύπα να κρυφτό…
    μην το χοντρύνουμε τώρα..
    επειδή μιλάω αλήθειες για, το γενεαλογικό σου δέντρο… δεν είναι και κακό νομίζω…?
    Εκτός αν εσύ αισθάνεσαι άσχημα για αυτό..?
    Ηρέμησε λοιπόν και μην ξανά γράψεις σε σχόλιο σου το ονομά μου ενώ δεν αναφέρεται στην ανάρτηση από μένα…..
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…?
    Αλλιώς εγώ κυκλοφορώ καθημερινά σε όλες καφετερίες-μπαρ-ταβέρνες-εστιατόρια του Λουτρακίου ΠΑΝΤΑ στην ζωή μου…!!
    Έτσι δεν είναι… εσύ όπου με ξέρεις λίγο…??

  35. "Μην ασχολείσαι με το ονομά μου…" λέει, πιο κάτω ρωτάει "βλέπεις κανένα Paul εδώ..…??", ενώ είναι φανερά ενοχλημένος που ο Αντρέας έκανε μνεία στο όνομά του. Δηλαδή την κολοκυθιά παίζει ο πράσινος καλικάτζαρος. Και στα έχω πει Αντρέα και εσύ τον υποστήριζες. Πες πως δεν στα'χω πει! Είναι ύπουλος, φίδι κολοβό και μουλωχτός. Με κανέναν που του έκανε αρνητικά σχόλια εδώ δεν ασχολήθηκε, αλλά απείλησε εσένα. Στρέφεται εναντίον σου τώρα γιατί είπες, τί? ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!! Βγάλε με λάθος ρε Αντρέα.

  36. Τιαλήθειες και γενεαλογικό δέντρο μου τσαμπουνας. Που κολλάει στο άρθρο το χωριό της μάνα μου το Αγιονορι και άλλα κουφα που λες. Έχεις πάρει δρόμο μου φαίνεται. Η μάνα μου είναι 60 τόσα χρόνια στο Λουτράκι. Ποιος είναι χωριάτης. Χωριάτικη σαλάτα θα σου κάνω τη μούρη άμα σε τρακαρω πουθενά. Θα σου πω πότε καταλαβαίνω Λουτράκι να κρυφτείς κακομοίρη μου .δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις με τους άλλους αλλά με μένα να δεις πως το χοντρενουμε!!Μην ξανασχοληθεις και αναφέρεις το όνομα μου πάλι. Αυτό είναι το τελευταίο σχόλιο που χαραμιζω για παρτη σου. Κρίμα σου λέω μόνο.σορρυ για το ύφος loutrakiblog αλλά είδατε που πάει γυρευοντας το νούμερο. Να περάσει και δεν θα ξανα ξεφύγω αλλά ο άνθρωπος έχει πάρει τα βουνά και από κάποιον πρέπει να τα ακούσει αλλά αυτός άλογο κλ@@@νει

  37. Η γνωμη των συμπολιτων ειναι ξεκαθαρα εναντιον του παρανομου παρκαρισματος, οπως και η δικη μου. Αυτο σημαινει οτι ο εγκεφαλος μας λειτουργει καλα διοτι οξυγονωνεται επαρκως. Ισως το προβλημα σου να βρισκεται στην εισπνοη αμμωνιας οντας μια ανασα μακρυα απο τις δημοσιες τουαλετες του παρκου. Αν οχι αυτο, τοτε ισως ο βακιλος του Κοχ επανεμφανησθη ο μπαγασας και επιρρεαζει την λειτουργια του νιονιου σου.

  38. Ο Άνθρωπος δεν πρέπει να διαβάζει αυτά που γραφουμε και αυτά που γράφει ο ίδιος. Μην γραφω το όνομα άμα δεν έχει βάλει αυτός το δικό του. Μα δεν χρειάζεται να είσαι υπερφυσικος να καταλάβεις πότε γραφει σχόλιο ο Τζιζζζζ. Άλλος δεν γράφει τέτοια "μαργαριταρια"!!αμ θα τον πετάξω στη θάλασσα να τον φάνε οι τσούχτρες άμα συνεχίζει τα κουφα. Γειά σου Τσιλιαδορε μην μου ανχωνεσε τον "εχω"!

  39. 9:34 π.μ. Πολύ στα σοβαρά τον πήρες τον ανθιπύλαρχο της κλαιδικής και δεν αξίζει. Μιά ζωή στην μιζέρια ήταν, εκεί και θα καταλήξει. Χαλάρωσε Αντρέα! Αλέκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog