Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέθανε ο μεγάλος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ

- Advertisement -

«Ήταν ένας μεγάλος επιστήμονας και ένας εξαιρετικός άνδρας, το έργο και η κληρονομιά του οποίου θα ζει για πολλά χρόνια» έγραψαν τα παιδιά του Λούσι, Ρόμπερτ και Τιμ στη δήλωσή τους

Θλίψη στον επιστημονικό κόσμο προκαλεί η είδηση για τον θάνατο του μεγάλου αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ σε ηλικία 76 ετών.

Την ειδηση για το θάνατο του Χόκινγκ ανακοίνωσε η εταιρείας με δήλωσή της προσθέτοντας ότι ο Χόκινγκ άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Κέμπριτζ.

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος πατέρας μας πέθανε σήμερα. Ήταν ένας μεγάλος επιστήμονας και ένας εξαιρετικός άνδρας το έργο και η κληρονομιά του οποίου θα ζει για πολλά χρόνια» έγραψαν τα παιδιά του Λούσι Ρόμπερτ και Τιμ στη δήλωσή τους.
«Το κουράγιο και η επιμονή του μαζί με το χιούμορ και τις σκέψεις του αποτέλεσαν έμπνευση για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Κάποτε είπε ότι “το σύμπαν δεν θα άξιζε αν δεν ήταν το σπίτι για όσους αγαπάς”. Θα μας λείπει για πάντα» κατέληξαν στη δήλωσή τους.



Όταν διέψευδε τους γιατρούς

Ο Στίβεν Χόκινγκ είχε διαγνωστεί με τη νόσο του κινητικού νευρώνα σε ηλικία 21 ετών το 1963 με τους γιατρούς να εκτιμούν τότε ότι δεν θα ζήσει για περισσότερα από 2-3 χρόνια. Όπως αποδείχθηκε, όμως, ο μεγάλος αστροφυσικός έπασχε από μια εκδοχή της ασθένειας που δεν εξελισσόταν τόσο ραγδαία.

Ο Χόκινγκ είχε κάποτε εκτιμήσει ότι χρειάστηκε μόνο 1.000 χρόνια στα 3 χρόνια που χρειάστηκε για να αποκτήσει το πρώτο του πτυχίο στην Οξφόρδη. «Πρέπει ή να είσαι καταπληκτικός χωρίς προσπάθεια ή να αποδέχεσαι τα όριά σου» είχε γράψει στην αυτοβιογραφία του το 2013.

Οι τελευταίες πέντε δεκαετίες δεν ήταν εύκολες για τον Στίβεν Χόκινγκ καθώς βρέθηκε καθηλωμένος σε μηχανοκίνητο αναπηρικό καροτσάκι χωρίς να μπορεί να χρησιμοποιεί τους περισσότερους από τους μύες του. Το 1985, μάλιστα, έχασε την ικανότητα ομιλίας και έτσι επικοινωνούσε μέσω ενός συστήματος παραγωγής ομιλίας με τη βοήθεια υπολογιστή.

Το 1985, ο Χόκινγκ προσβλήθηκε από πνευμονία που απείλησε τη ζωή του. Η τότε σύζυγός του, Τζέιν, είχε αρνηθεί να τερματίσει την μηχανική υποστήριξη, με αποτέλεσμα μία τραχειοτομή που θα απαιτούσε την εικοσιτετράωρη νοσηλευτική φροντίδα, και θα αφαιρούσε ότι είχε απομείνει από την ομιλία του.  Η υγειονομική υπηρεσία θα πλήρωνε για οίκο ευγηρίας, αλλά η Τζέιν ήταν αποφασισμένη ότι θα ζούσε στο σπίτι. Το κόστος της φροντίδας χρηματοδοτήθηκε από ένα αμερικανικό ίδρυμα.  Νοσοκόμες μισθώθηκαν για τις τρεις βάρδιες που απαιτούνταν για να παρέχουν την εικοσιτετράωρη υποστήριξη που απαιτούνταν.
Ένας από εκείνους που απασχολούνταν ήταν η Ελειν Μέισον, η γυναίκα που θα γινόταν η δεύτερη σύζυγός του

Η ζωή του… μία ταινία

Η ζωή του έγινε ταινία με τίτλο «Η θεωρία των πάντων», η οποία προτάθηκε για πέντε Όσκαρ. 
Βασίστηκε στην αυτοβιογραφία Travelling to Infinity: My Life with Stephen της Τζέιν Γουάιλντ Χόκινγκ και αφηγείται τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Στίβεν Χόκινγκ καθώς και τη διάγνωσή του με τη νόσο του κινητικού νευρώνα και την επιτυχία στη φυσική.
Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Τζέιμς Μαρς, ενώ τον Χόκινγκ ενσάρκωσε ο Έντι Ρεντμέιν, μία ερμηνεία που του χάρισε Χρυσή Σφαίρα και  Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου. 
Μάλιστα, ο ίδιος ο φυσικός είχε συγχαρεί με ανάρτηση στο facebook τον Ρεντμέιν κατά την τελετή απονομής των Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2015. Αν και ήταν προσκεκλημένος στην τελετή, η  κατάσταση της υγείας του δεν τού επέτρεψε το ταξίδι.

protothema.gr

- Advertisement -

76 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Respect.Ήταν ο νέος Αϊνστάιν!και που ο Θεός άφησε τόσα χρόνια αυτόν τον άνθρωπο σε τούτο τον μάταιο κόσμο είναι θαύμα.Χρησταρα navalcomand κάνε μας σχόλιο για τον Στίβεν

  2. Στην βρετανική εφημερίδα The Guardian είχε δηλώσει πως αντιμετωπίζει τον εγκέφαλο ως ένα κομπιούτερ που σταματά να εργάζεται, όταν τα επιμέρους κομμάτια του δεν λειτουργούν πλέον. «Δεν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο για χαλασμένα κομπιούτερ. Είναι ένα μύθος για ανθρώπους που φοβούνται στο σκοτάδι» είχε πει δίνοντας την δική του μεταφυσική απάντηση…!!
    ΥΓ Το ίδιο πιστεύω και εγώ..
    Αλλά για να πιστεύεις κανείς κάτι τέτοιο για την μεταθανάτια ζωή, πρέπει να κτυπήσεις καλά το μυαλό σου στο γουδί (όπως δηλ, την σκορδαλιά..)
    Δηλαδή αν υπάρχει μυαλό πρώτα…

  3. Σου έγραψα και αλλου και σου γράφω εδώ πάλι. άμα είσαι ο Αρχοντης δεν θα ασχολειθω. Αν είσαι άλλος να μου πεις που κολλας σε ποδοσφαιρικη η άλλη αιτία για να σου κάνω ανάλογη "θεραπευτική αγωγη".Περιμένω απάντηση για να δω αν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί σου. Μη μου χαθείς χωριστρακια

  4. Να πούμε μερικές αλήθειες που ενοχλούν γιατί παραθέτονται επιχειρήματα.
    1) Ο Χόκινγκ παρομοίασε τον άνθρωπο με τον κομπιούτερ. Άκαιρη η παρομοίωση, διότι ο υπολογιστής δεν έχει ψυχή και συνεπώς συναισθηματισμούς.
    2) Στον τομέα του μπορεί να είναι διάνοια, αλλά για να θεολογήσει θα πρέπει να γνωρίζει πλήρως το αντικείμενο. Η κοσμολογική του κατάρτηση δεν τον καθιστά αυτομάτως και θεολόγο.
    3) Είπε ότι δεν χρειάζεται ο Θεός για να εξηγήσουμε το σύμπαν. Ο ίδιος όμως δεν αναφέρθηκε στον άνθρωπο που δημιουργήθηκε καθ'εικόνα και καθ'ομοίωση του Θεού. Μπορεί ο Θεός να μην χρειάζεται για να εξηγήσουμε το σύμπαν, αλλά ο ίδιος, ως κοσμολόγος, έχει καταφέρει να εξηγήσει τον άνθρωπο; Αν ναι, τότε μπορεί να εκφέρει γνώμη για τον υπάρχει ή όχι μετά θάνατον ζωή και αν υπάρχει ή όχι Θεός.
    4) Εσύ μια ποιά ιδιότητα συμφωνείς με τον Χόκινγκ; Αυτήν του συναδέλφου; Ποιού; Του ακαδημαϊκού γενικά ή του Πόντιου αστροφυσικού;
    5) Ο Χόκινγκ τουλάχιστον ήταν επιτυχημένος κοσμολόγος. Εσύ δεν κατάφερες ούτε επιτυχημένος μεσίτης να βγεις, γιατί δεν ήσουν σε θέση να πουλήσεις ή νοικιάσεις ούτε κοτέτσι. Γιαυτό άλλωστε βάρεσες και φαλιμέντο και το'κλεισες το μπ@ρδ@λο, διότι έχαφτες καθημερινώς μύγες. Είχες μάθει να τις αναγνωρίζεις πίσω από τα γυαλιά σου με τα ονόματα που τους είχες βγάλει για να περνάει η ώρα σου. Δεν τις σκότωνες για να'χεις κάποια παρέα έστω. Άρα με ποιά ιδιότητα θεολογείς τώρα; Λες και δεν τα ξέρει αυτά όλο το Λουτράκι. Γιαυτό κάτσε καλααααά.

  5. Είναι πολύ απλό…
    Ο άνθρωπος δεν τα έλεγε για σένα κοκκινομάτι ..!!
    Ούτε και εγώ τα λέω για σένα….
    Τα είπε- τα λέω για μερικούς όπου το ψάχνουν…!

    ΥΓ Νταμαζάκο στο έχω πει δεν ασχολούμαι με σένα, ψάξε για κανένα άλλον έτσι..?
    Και μην βάζεις ονόματα αυθαίρετα, στο έχω πει και άλλες φορές έτσι…?
    Εκτός αν θέλεις κλδκτλ…???

  6. ΥΓ. Αλήθεια, στα ονόματα που τους είχες βγάλει για να τις ξεχωρίζεις, είχες προσθέσει και τις καταλήξεις -ιδου σε καθεμία από δαύτες ή μπας και όχι διότι ήταν όπως και εσύ βέρες Λουτρακιώτισσες οι μύγες που μπαινόβγαιναν στο μεσητικό (ο Θεός να το κάνει…) γραφείο??? Χαχαχαχα…

  7. Γκούρα, Καλαμάτα, Μπασκίνας, Καλαμάκι, Βίλια, Λουτρά, Μαλαγάρι, Προκόπης, Θανάσης, Ελένη από Λειβαδιά, Αγιονόρι και δε συμμαζεύεται. Ποιός ξέρει ποια είναι και αυτή η Μαρία με την σκορδαλιά που'χεις βάλει στο μάτι τώρα. Τελικά έχεις πολλούς εχθρούς. Φίλους είχες ποτέ στην ζωή σου; Ανδρέα μην του απαντήσεις καν. Άλλωστε όνομα δεν έδωσες που λέει, διότι απλούστατα δεν είναι αυτό το όνομά του. Απλώς το καπηλεύεται για να κρύψει από τους Λουτρακιώτες όσα ξέρουν, που νομίζει πως δεν ξέρουν…ο νοών νοείτο.

  8. Αφού δεν είσαι εσύ Παύλο νο προμλεμ.θα τον κάνω εγώ να πάρει το κουβαδακι και να πάει σε άλλη παραλία. Είναι και σε άλλα σχόλια αυτό το νούμερο,μην σε μπερδεύει το σχόλιο του στο άρθρο .

  9. Για πες μας λοιπον εσυ που το ψαχνεις, διοτι ο 10.14 εθεσε πολυ συγκεκριμενα θεματα και κανενα δεν απαντησες. Στις γενικοτητες και αοριστολογιες το ψαχνεις εσυ;

  10. Ρε χωριστρακια τιν κοτουλα κάνεις πάλι!?Σε ρωτησα να μας πεις γιατί μου "τι λες"την αιτία θέλω και σε αναλαμβάνει ο ουαλουτρακιωτης. Καλά δεν του λέω ρε μάγκες πως θα σε εξετάσει ο "γιατρος"άμα δεν ξέρει που πονάς.Άμα έχεις για παράδειγμα αιμορροΐδες δεν θα πας δε οδοντίατρο και αμα σε πονάει η μέση από το πολλή το σκύψιμο δεν θα πας γυναικολόγο!?Είδες τι εξήγηση ωραία σου κάνω. Πες να ξέρω πως θα σε εξετάσω. Φοράω τα γάντια και περιμένω χωριστρακια

  11. ston 10:08
    Εφόσον ασχολείστε τόσο πολύ με μένα,
    και μου καταλογίζεται τόσα πολλά…!
    Γιατί δεν τα αρχειοθετείται όλα μαζί με έναν κωδικό π.χ ΄΄ 99΄΄ για να σας καταλαβαίνω αμέσως..
    και εσείς να μην ξοδεύεται τόσοι μελάνι…??
    Και δεν είναι τυχαίο το ΄΄99΄΄ έτσι …!
    Αν δεν το ξέρετε.. ελάτε να σας το εφαρμόσω..
    για να το μάθετε και αυτό….!

  12. ΥΓ ston 9:40π.μ
    Και όπως λέει και ο φιλόσοφος :
    ΄΄ Ποτέ μου δεν επεδίωξα να αρέσω στους πολλούς..
    Αυτά που τους αρέσουν (π.χ τόπι.)δεν τα γνώρισα και αυτά όπου εγώ γνωρίζω απέχουν πολύ να τα καταλάβουν.. ΄΄
    Επίκουρος : απελευθέρωσε το μυαλό σου και σκέψου…!

  13. O Πλάτων είχε διερωτηθεί: όλοι έχουν γνώμη, αλλά πόσοι έχουν γνώση για να έχουν γνώμη; Εσύ λοιπόν μαγκούφη 3:50 εκφέρεις γνώμη ως θεολόγος, ως αστροφυσικός, ή μήπως ως αφισοκολλητολόγος; Ρωτώ γιατί μπλέκεις μεταφυσικά ερωτήματα με μπακαλιάρους, σκορδαλιές, ζίπκες, πασλίκ, καλκάνια, και τσέρουλες. Για να δούμε, θα μας απαντήσεις εδώ ή θα μείνεις μουγκιός; Απάντησε πρώτα και θα λάβεις και απάντηση κατόπιν.

  14. Αγαπητέ Ανδρέα, κάνατε το "λάθος" άνωθεν να τον αποκαλέσετε με το μικρό του. Γιαυτό στο 9.58 σχόλιό του σας επιτίθεται αισχρώς σαν να είσαστε άμυαλος, ενώ αυτός, ο στοιχειωμένος μαυροκόρακας, παντογνώστης, τρομάρα του. Δεν έχουμε πει ότι δεν θα του απαντούμε καν ώστε να διαβάζει μόνος του τα σχόλιά του? Μην ξεχνάτε την συμφωνία μας για το καλό όλων μας εδώ στο site. Την καλησπέρα μου, Ελένη.

  15. Γειά σου Ελένη. Απλώς του είπα νο προμλεμ για να μη κανουμε παρεξηγήσει!Τις σπόντες του τις έριξε αλλά είπαμε άστο να πάει στο καλό.Μην μου ανχωνεσε τους κάνω καλά όσους θέλουν κράξιμο αλλά όσο μπορώ το αποφεύγω να μην ρίχνουμε και το επίπεδο του μπλοκ που τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν να μας εχουν ενήμερους!!

  16. ston 10:24 m.m
    Είδε σχόλιο (4:04μμ)
    Και εσύ έπρεπε να βάλεις κωδικό ΄΄99΄΄
    Και εγώ θα καταλάβω το ποιον σου…
    Όχι και να περιμένεις απάντηση ταραμοσαλάτα..!!

  17. Τί είπες δηλαδή εσύ ρε πράσινε κοκοβιέ που είναι για ψαγμένους? Την δήλωση του Χόκινγκ επανέλαβες και απλώς ανέφερες ότι συμφωνείς. Ποιούς ψαγμένους εννοείς? Τους ψαγμένους στην ρετσίνα και στο τσίπουρο? Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν είσαι μπάρμπα.

  18. Αγαπητέ Ανδρέα, κάνατε το…λάθος να τον αποκαλέσετε με το όνομά του. θα θυμώσει πάλι μαζί σας ο στοιχειωμένος μαυροκόρακας, αλλά μην ενοχλείσθε. Ας διαβάζει μόνος του τα σχόλιά του. Την καλημέρα μου σε εσάς προσωπικά, Ελένη από… Μουγκιό Μεσσηνίας 😉

  19. Εσύ Νίτσα από το μογκιό Μεσσηνίας έχεις δοκιμάσει το ΄΄99΄΄ μου…??
    Εσύ νταμαζάκο εξ κουνιστών Ουαλίας..για να σε υποστηρίζουν οι γυναίκες..είναι ύποπτο όπως και εσύ λες συχνά…
    Μήπως σε θεωρούν δικό τους…??
    Είδες η λάσπη σου (μουγκιό..) μου έμεινε..!
    Τέτοιος ξεφτίλας είσαι όπου δεν ζήτησες ευθέως συγνώμη..!
    Όταν θα έλθεις όμως εντό στο Ελλάντα θα σε βάλω να την σβήσεις με την γλώσσα φουκαρά…!

  20. sous blogers:
    Μην τα γράφεται τα τελευταία σχολιά μου π.α
    Για να μη τα χονδρίνο τα πράγματα και πάρει κανένα ο διάολος…!!!!!!!!!!!

  21. Ρε Παύλο εισαι καλά με το τρίτο μάτι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Άμα δεν βλέπεις καλά διαβάστα με το Τηλεσκόπιο. Δεν μου είπαν να μη σου πάω κόντρα αλλά να μην γίνομαι Κατίνα για παρτη σου!!Και απειλές αλλού! Και είπα ότι ήμουν λάθος και σε μπέρδεψα με τον αδερφό σου στους άλλους σχολιαστές αλλά εσένα συγνώμη δεν σου λέω γιατί δεν την αξίζεις γιατί συν της άλλης είσαι και ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ. άσε με λοιπόν ήσυχο και ασχολήσου με τους άλλους που σε "λατρευουν "ΥΓ Καλά ρε δεν έχεις τσίπα επάνω σου να τα βάζεις και να μιλάς έτσι σε γυναίκες?!Ντρέπομαι που σε ξέρω

  22. Αγαπητέ και συμπαθέστατε Ανδρέα, να ξέρετε καλά πως, όχι μόνο για εμάς τις γυναίκες αλλά για κάθε ισορροπημένο και λογικό άνθρωπο, τέτοιου είδους σχόλια μειώνουν στα μάτια μας τον συκοφάντη και ανεβάζουν τον αποδέκτη των ύβρεων. Συνεπώς, στα μάτια μου εσείς εξυψώνεσθε και όχι αυτός ο βάρβαρος και αστοιχείωτος θολομάτης. Είναι πασιφανές πως αυτό που προσπαθεί απεγνωσμένα να κατορθώσει είναι μια κάποια προσοχή, κάπως να τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιου, διότι μετά την απόφασή μας να τον αγνοήσουμε πλήρως, έχει ενοχληθεί σε σημείο να τρέμει από τα νεύρα του, γιαυτό άλλωστε πλέον ξεπέρασε τα όρια και έγινε τόσο επιθετικός αντί να παραμείνει μουγκιός που θα ήταν το πρέπον. Αφείστε τον λοιπόν να σας γράφει ό,τι θέλει, για να μπορείτε εσείς να ανελίσσεσθε όλο και περισσότερο, ενώ εκείνος να καταβαραθρώνεται στα τάρταρα της μοναξιάς και μαύρης απομόνωσης. Με μεγάλη εκτίμηση, σεβασμό, συμπάθεια και δέος προς εσάς και τον αληθινό ιπποτισμό σας, Ελένη, Μεσσηνία.

  23. Υ.Γ. Μα ασφαλώς και αρέσετε στις γυναίκες, γιαυτό άλλωστε νυμφευθήκατε και κάνατε οικογένεια. Περίτρανη απόδειξη το ότι σας εμπιστεύτηκε κάποια γυναίκα για το υπόλοιπον του βίου της. Τί ωραίοτερο, ευγενέστερο και ιερότερο; Ενώ άλλοι, που δεν αρέσουν σε καμία γυναίκα από κοντά, τις απολαμβάνουν κατ'άποκλειστικότα μέσω internet οι δυστυχείς… 😉

  24. Ρε παιδια, μη τρελαθουμε τελειως! Αυτος εδω κουβαλαει επανω του ενα καρο προσωνυμια: ανθυπιλαρχος, πρασινοφρουρος, καλικατζαρος ειναι τα πρωτα που μου'ρχονται στο μυαλο απ'οσα εχω διαβασει εδω μεσα. Σιγα μην τον πειραξε αυτο που του'πες εσυ Αντρεα. Αφορμη ψαχνει ο μπαρμπας. Και σπασε πλακα, οταν ερθεις, οχι μονο δεν θα κανει τιποτα, αλλα θα σε παρακολουθει με το τηλεσκοπιο ποτε θα μπεις μεσα στο σπιτι σου για να ξεμυτισει. Σαν τον ποντικο που φοβαται τη γατα θα'ναι. Καλως να μας ερθεις, οποτε μας ερθεις. Τσιλιαδορος.

  25. Πω πω, ενα-ενα μου'ρχονται ρε παιδες. Τσουχτρολογος, μπαρμπα-τσερουλας, μπαρμπα-χιπης. Ο καθενας που του γραφει εδω μεσα, του'χει κολλησει και ενα προσωνυμιο. Το μουγκιος τον πειραξε τωρα? Καλα, πρεπει να'ναι μεγαλη μορφη γελιου ο λεγαμενος. Θα φροντισω να μαθω πιο επισταμενως για δαυτον και θα συμμετασχω κι εγω στον διαγωνισμο προσωνυμιων του, οχι μονο εσεις. Θα επανελθω αφου σκεφτω ενα καλο.

  26. Όχι κύριε 4:14, δεν είμαι καμία Νίτσα από το μογκιό Μεσσηνίας, αλλά η Ελένη από το Μουγκιό Μεσσηνίας. Καλά δεν λέω αγαπητέ Ανδρέα 😉

  27. Ωραίες απειλές…! Όταν έρθει εντό στο Ελλάντα, μπορεί να του κάνεις αυτά που λες, αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Το πρόβλημα είναι αν θα προλάβεις την έλευση του ανθρώπου. Και το λέω διότι νομοτελειακό είναι το ζήτημα δηλαδή.

  28. Εγώ του έχω ζητήσει να μας πει πως τον λέγανε μικρό το παρατσούκλι του. Εγώ το ξέρω αλλά άμα είναι τόσο "Ανδρας "ας μας πει ο ίδιος. Εγώ επειδή είμαι ωραίος δεν θα το πω και ας το ξέρω. Και τη να μαλώσεις με δαυτον μια ανάποδη να του δώσεις θα γίνει η μάπα του σαν Τσουχτρα.Ορίστε τώρα με κάνατε να του χωθώ πάλι και θα ξαναρχίσει αλλά το άρθρο θα πάει στο αρχείο και θα υσηχασουμε

  29. Ναταμαζάκο Βλέπω συνεχίζεις…
    Δεν αισθάνεσαι βλέπω το ξεφτίλισμα-συκοφαντία όπου υπέστης με το μουγκιο ..και θα έπρεπε να πας να κρυφτής…!
    Σου έχω πει γράψε ότι θέλεις…αρκεί να το ελέγξεις καλά και να μην είναι ψέματα…!!
    Πάρε τηλέφωνο πάλι τους συγγενείς σου, και ρώτα τους..
    Όχι βέβαια τους πρασάδες από το Δρέπανο Αργολίδος…
    ΄΄Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα παρατσούκλι ΄΄ εκτός βέβαια του πατέρα μου , όπου όλοι οι βέροι Λουτρακιωτες είχαν ένα..!
    Και το έχω και καμάρι αυτό..!
    Κοντολογίς πληροφορήσου ΚΑΛΑ και ΄΄πέστο΄΄ …??
    Διότι αν είναι και πάλι ψέματα, όπου είμαι σίγουρος ότι θα είναι ψέματα…. δεν θα σε κάνω πάλι τζζζ…
    Αλλά θα πάθεις ηλεκτροπληξία..!!!!!
    YΓ Για αυτό πήγες και κρύφτηκες εκεί..
    για να εκτοξεύεις συκοφαντίες..χωρίς να μπορώ να σε πιάσω την ίδια μέρα στο καφενείο και να σε ξευτελίσω…??
    Έτσι το κάνουμε εμείς εδώ…για αυτό προσέχουμε τι λέμε…!!

  30. Άμα δεν πεις πως σε λεγαν μικρό να μάθουν όλοι και να σε φωνάζουν έτσι αντί για τα άλλα ονόματα που σου βγάζουν!βρε Παύλο μου για σένα το κάνω να μη σε στολίζουν. ΥΓ άμα εμένα Λουτράκι δεν θα μου είχες γράψει κανένα σχόλιο γιατί θα σε έβρισκα και εγώ στο καφενείο. Αφού με ξέρεις άμα μας πιάνει ηλεκ3τροπληξεια εμάς τους νταμαζους Black Spaghetti

  31. Επειδή το άρθρο θα πάει στο αρχείο θα το συνεχίσω σε κάποιο άλλο νέο άρθρο του μπλοκ. Σου έχω μια πρόταση να συμβιβαστουμε γιατί αλλιώς θα σε κράξω

  32. To απόλυτο ανεκδοτο, οχι της ημέρας, αλλά του μήνα. Αυτός που δίνει μονίμως ψεύτικο επώνυμο εδώ, απαιτεί από τους άλλους να γράφουν αλήθειες για αυτόν. Είτε είναι εκτός πραγματικότητας ο γεροξούρας, είτε δεν έχει τσίπα επάνω του! Τελικώς, καθόλου δεν τον συκοφάντησε ο Αντρέας.

  33. Αντρέα τα κολοβά φίδια δεν συμβιβάζονται ποτέ. Πάντα, με την πρώτη ευκαιρία, γυρίσουν σε αυτό που πραγματικά είναι…

  34. Καλα, ληγμενα φαρμακα για τον προστατη παιρνει ο μπαρμπας? Ποιος ξεφτιλιστηκε με το μουγκιος? Μια λαϊκη ρηση (και η σοφια του απλου λαου ειναι αδιαμφισβητητη) λεει: σοϊ παει το βασιλειο. Αρα την αληθεια ειπε ο Αντρεας και κανενα λαθος δεν εκανε με το μουγκιος. Αυτο που ειπε ειναι περα για περα αληθινο. Το μηλο κατω απ'τη μηλια θα πεσει. Που αλλου?

  35. ΄΄Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα παρατσούκλι ΄΄. Eξαρτάται. Παρατσούκλι με το επώνυμο που μας τσαμπουνάς εδώ, δεν είχες γιατι δεν υπήρχες τέτοιος. Αλλά παρατσούκλι με το επώνυμο που αναγράφει η ταυτότητά σου, εσύ τι λες? Είχες ή δεν είχες? Ε??

  36. Βρείτε και καμιά γκόμενα να καθαρίσει η μαλακία όπου μόνιμα έχετε στον εγκέφαλο σας.
    οι ηλιθιότητες-ασυναρτησίες εδώ…
    Δεν έχουν εξήγηση…!!
    Τόσο χρόνο να γράφεται αηδίες εδώ δεν έχουν εξήγηση για μένα…!!

  37. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, διότι εμείς δεν είμαστε εσύ. Εμείς το δίκιο υποστηρίζουμε. Θες εσύ να βρίζεις άτομα σαν την Ελένη και κανείς να μην σου λέει τίποτε. Αυτό δεν εννοείς και επιθυμείς άχρηστε? Δεν θα σου περάσει ο θαμπογυάλης φαλοκρατισμός!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog