Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το νέο mega-tablet της Microsoft (vid)

- Advertisement -

H Microsoft παρουσίασε το Surface Hub 2, ένα τεράστιο tablet με οθόνη 50,5 ιντσών και λειτουργικό Windows 10 ειδικά σχεδιασμένο για αίθουσες συνεδριάσεων. Το νέο μοντέλο θα είναι σημαντικά φθηνότερο από τον προκάτοχο του και θα κυκλοφορήσει εντός του 2019 αν και η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακριβώς το πότε.

H νέα συσκευή που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πριν από δύο μήνες αποτελεί την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του πρώτου Surface Hub που κυκλοφόρησε το 2016 και κοστίζει 22.000 δολάρια. Το νέο μοντέλο όπως και το προηγούμενο είναι ουσιαστικά μια τεράστια οθόνη αφής που είτε στηρίζεται στον τοίχο είτε σε ειδική βάση. Ακόμη διαθέτει κάμερα και μικρόφωνο, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τηλεδιασκέψεις.

Η πιο μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με το σχεδιασμό της συσκευής. Το Surface Hub 2 θα είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από την προηγούμενη έκδοση. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα συνδυασμού πολλών συσκευών για τη δημιουργία μια τεράστιας οθόνης.

Η Microsoft δεν αποκάλυψε την τιμή του Surface Hub 2, ωστόσο στελέχη της εταιρείας είπαν πως θα είναι παρόμοια με αυτή του Jamboard της Google που είναι το βασικό ανταγωνιστικό προϊόν το οποίο κοστίζει 5.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης της νέας συσκευής:

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog