Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καρέ καρέ: Πώς είναι να σε τρώει καρχαρίας

- Advertisement -

Αν είχατε ποτέ την περιέργεια για το πώς είναι να σε καταβροχθίζει καρχαρίας, ήρθε η ώρα να πάρετε την απάντησή σας…

Το βίντεο με τις αποκαλυπτικές εικόνες τραβήχτηκε από τον εξερευνητή του National Geographic, Dominic Fretz και δείχνει τη στιγμή που ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας προσπαθεί να καταπιεί μια κάμερα.

Ευτυχώς… η κάμερα “επέζησε” της επίθεσης αποκαλύπτοντας την απίστευτη θέα του εσωτερικού του στόματος του πλάσματος και είναι, είτε το πιο εντυπωσιακό πράγμα που θα δεις ποτέ στη ζωή σου, είτε το πιο εφιαλτικό.

Ο Dominic Fretz μοιράστηκε το βίντεο που γυρίστηκε στη Νήσο Γουαδαλούπη, με τη βοήθεια ενός υποθαλάσσιου Drone που δίνει τη δυνατότητα στους ερευνητές να πλησιάσουν τα ζώα χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο είτε τα ίδια, είτε αυτούς.

“Τη συγκεκριμένη μέρα, οι καρχαρίες φάνηκαν ιδιαίτερα περίεργοι και πλησίασαν τις κάμερες. Ένας από αυτούς προσπάθησε να τη δαγκώσει και να τη καταπιεί αλλά μάλλον δε του φάνηκε νόστιμη και απομακρύνθηκε αμέσως”, αναφέρει ο ίδιος στο blog του National Geographic.

Διαβεβαίωσε επίσης πως ο καρχαρίας ήταν μια χαρά μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να φάει τη κάμερα και δήλωσε πως οι καρχαρίες γενικά κάνουν μικρά πειράματα μασουλώντας αντικείμενα, για να μπορέσουν να καθορίσουν τι είναι φαγώσιμο και τι όχι.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία τα λες ρε τρελιαρη.σε ένα άλλο άρθρο Παρακατω το σκυλοψαρο του έφαγε την "οικογένεια "ενός φουκαρα!Θα πειναγε ο σκύλος και λέει ας τσιμπησω ένα (δεν το λεω )!

  2. Και δεν είναι μόνο ο Αγησίλαος που χρησιμοποιεί την μέθοδο μασέλας, αλλά και ο ανθυπίλαρχος. Την καλησπέρα μου στον Ανδρέα, ας είναι καλά το παιδί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog