Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στην Κρήτη ο Ντόναλντ Τραμπ! «Αστακός» η Σούδα για το Air Force One!

- Advertisement -

 Ολιγόωρη στάση στην Αμερικανική βάση Σούδας πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής το Air Force One…

Το γιγάντιο αεροσκάφος έφτασε στην Κρήτη στις 3:07 τα ξημερώματα προσεγγίζοντας το αεροδρόμιο Σούδας από την Ανατολική του πλευρά – Μετέφερε τον Ντόναλντ Τραμπ και σταμάτησε για ανεφοδιασμό, πριν συνεχίσει το ταξίδι του για την Σιγκαπούρη – Εκεί όπου ο αμερικανός πρόεδρος θα γράψει την Τρίτη ιστορία, συναντώντας τον ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την σύντομη παραμονή του Ντόναλντ Τραμπ σε ελληνικό έδαφος

Στις 3:07 τα ξημερώματα της Κυριακής, 10.06.2018, προσγειώθηκε στην Σούδα το Air Force One. Το αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος, δηλαδή, που μεταφέρει τον Ντόναλντ Τραμπ στη Σιγκαπούρη. Εκεί όπου θα έχει την κρίσιμη σύνοδο με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Για 90 λεπτά παρέμεινε στην βάση της Σούδας το Air Force One, οποίο προσγειώθηκε στις 3:07 και αναχώρησε στις 4:41 τοπική ώρα Ελλάδας.

Ο τελικός προορισμός είναι η αεροπορική βάση Paya Lebar στη Σιγκαπούρη. Το ταξίδι εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 10 ώρες και 13 λεπτά και το Air Force One αναμένεται ότι θα προσγειωθεί στις 8 μ.μ. τοπική ώρα Σιγκαπούρης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν κρητικά μέσα ενημέρωσης, από το απόγευμα του Σαββάτου, ελεύθεροι σκοπευτές, είχαν περικυκλώσει το αεροδρόμιο. Αλλά και βατραχάνθρωποι της βάσης, από διάφορα σημεία, από το Μουζουρά, το Μαράθι κλπ.

Στον εναέριο χώρο του αεροδρομίου πετούσε ελικόπτερο πριν, κατά την παραμονή και λίγο μετά την αναχώρηση του Air Force 1.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog