Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ένα πουλάκι μας είπε : Ποιοι θα διεκδικήσουν το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων;

- Advertisement -

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε προεκλογική τροχιά και άρχισαν να ακούγονται τα πρώτα ονόματα που θέλουν να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο
Ο Γιώργος Γκιώνης θα είναι και πάλι υποψήφιος , όπως και ο Κώστας Λογοθέτης.

Ο Παύλος Παύλου θα αποσυρθεί σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Ο Χρήστος Ασημακόπουλος θα ηγηθεί της παράταξης ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Νίκος Λόης εξέφρασε την επιθυμία του να ηγηθεί συνδυασμού.

Την ίδια επιθυμία έχει όπως είχαμε ξαναγράψει και ο Παύλος Μίχας, τον οποίο φίλοι του πιέζουν να κατέβει στις επόμενες δημοτικές εκλογές υποψήφιος δήμαρχος.

Ο γιατρός από την Περαχώρα κ. Βασιλείου, ο οποίος προσπάθησε και στις προηγούμενες εκλογές να είναι υποψήφιος αλλά δεν τα κατάφερε να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο.

Ο Τάκης Ρέππας σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr δήλωσε στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου ότι επιθυμεί να είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος με το ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

(εδώ υπάρχει ένα θέμα γιατί ίδιοι κύκλοι λένε πως την ίδια επιθυμία έχει και ο Ηλίας Κοφινάς, αν και δεν το παραδέχεται δημόσια, τουλάχιστον ακόμα).

Παρακολουθώντας τα δημοτικά συμβούλια διαπιστώνει κανείς και συμμαχίες που έχουν προκύψει,  δημοτικούς συμβούλους που έχουν θα λέγαμε μια ευκολία μετακίνησης από συνδυασμό σε συνδυασμό!

Ίδωμεν..

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όχι ξανά !!!! παρακαλώ θεός να μας σώσει από τους ανθρώπους που προσπαθούν να ανακυκλώσουν ….
    πάντα την ίδια λίστα υποψηφίων … είναι πάρα πολύ
    πού είναι η νέα γενιά? τα χρειαζόμαστε

  2. ο κ. Κοφινας νομιζω οτι μπορει να λυσει τα προβληματα του δημου και πρεπει να το παρει αποφαση να κατεβει για δημαρχος

  3. καταπληκτικοί, οι χειρότεροι πολιτικοί με το χειρότερο ιστορικό, που δεν έχουν κάνει τίποτα σοβαρό για τον δήμο μας είναι εκείνοι που θέλουν να μας οδηγήσουν.
    Οι λιγότερο ρεαλιστικοί άνθρωποι θέλουν πάντα να μας οδηγήσουν
     …. δεν υπάρχουν άλλες θέσεις εργασίας για εσάς?

  4. Η Παναγία να μας βοηθήσει είναι ενας ενας με εξαίρεση τον μιχα(δεν τον ειχα ψηφίσει) ο οποίος σαν δημοτικος σύμβουλος ηταν άψογος, με τις ερωτήσεις του καθε φορα, τις προτάσεις του, τεκμηριωμενες ιδεες κλπ, αλλα για δήμαρχος θα τον καθαρισουν τα λαμογια !

  5. "Τόπε τόπε ο παπαγάλος "αυτό το πουλάκι ξέρει πολλά. Γκιωνης Μιχας μαζί 70%τι Συριζα και λοιπά μας λέτε

  6. αχαχα! Η Παναγια μαζι σας Λουτρακιωτες …
    Τωρα για τον κο Βασιλειου δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο αλλα εγω θα εστρεφα τις ελπιδες μου εκει .Στους αλλους ΟΧΙ!

  7. ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ Μ Α Σ !!
    ΝΕΟΣ ΦΤΑΣΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΙΟΣ!!

  8. Ο 653 σωστός αλλά ας μας πει λεπτομέρειες. Για μας τους ξενιτεμενους το λεω που χάνουμε "επεισόδια "λόγο αποστάσεις. Τόπο στα νιάτα και με ικανότητες και γνώσεις.Η ρομαντικοι και νοσταλγοιτων παλιών ας κάνουν τόπο στους νέους

  9. Θα τολμούσα να παροτρύνω τον κ. Βασιλείου να σχηματίσει ένα ψηφοδέλτιο από ανθρώπους που έχουν διακριθεί σε κάποιο τομέα( επιχείρηση-επάγγελμα- επιστήμη)και να προχωρήσει .
    Ο Δήμος μας έχει πληρώσει ακριβά πότε τον παλικαρισμό, πότε την δήθεν εμπειρία πότε τον Κώτση όλοι τους με φιλόδοξα λόγια και μηδενικά έργα.
    Όμως ο κ. βασιλείου ( αν θελήσει ) ας δώσει ΜΕΓΑΛΗ προσοχή στους ανθρώπους γύρω του.
    Φτάνουν πιά οι επαγγελματίες που πότε με τον Γκιώνη ,πότε με τον Παύλου , πότε με τον ΣΥΡΙΖΑ κατάφερναν να μπαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο.
    Κ. Βασιλείου και πάλι αν αποφασίσετε να "χαλάσετε" την ησυχία σας κάντε το με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ασκήσατε την ιατρική ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ- ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ.

  10. Αμ γιαυτό χτυπιόταν ο Τάκης ότι του θίξανε την τιμή και την υπόληψη διότι έκανε αγώνες συντροφικούς με αυταπάρνηση και κουραφέξαλα. Γιατί θέλει να κατέβει για υποψήφιο δημαρχάκι το πουλάκι μου! Αμ πες μου έτσι!!!!

  11. Αν είσαστε τόσο κουτορνήθια, επειδή σας είπε ότι ο σκοπός της κυβέρνησης δεν είναι να κλείσει το καζίνο, ας ψηφίσετε τον Ρέππα για δήμαρχο!

  12. 1Ο:59, αυτός είναι υπέρ των λαθρομεταναστών εδώ, οπότε θα αλλοιώσει πλήρως την πληθυσμιακή κατανομή της πόλης. 40% εμείς, 60% οι λάθρο.

  13. Παιδιά η συζήτηση γίνεται για υποψήφιο Δήμαρχο όχι για κωμικό άρα κάτι ονόματα που αντλούν την δήθεν σοβαρότητα τους από το ΣΥΡΙΖΑ ας τα ξεχάσουμε.
    Συμφωνώ απόλυτα με τον 8:56 για την σύσταση του ψηφοδελτίου του κ. Βασιλείου.
    Μακάρι να είχαμε την τιμή να ζητήσει την ψήφο μας τέτοιος άνθρωπος με ήθος.

  14. 8:29μμ
    Πάλι υποψήφιος ο φρατζόλας;;;Δεν κόβουμε την πλάκα λέω εγώ….Αν βρει δεκα υποψηφίους εγώ θα είμαι ο ενδέκατος.
    Ν.Θ.

  15. Να βάλω και εγώ?!!!!Προσόντα!! ομιλώ αγγλική σοσιαλιστης Ολυμπιακός ζαχαροπλαστης παλιός dj Παλιό καμακι είχα και μηχανάκι. Μη το γελατε μόνο οι γαβροι του Λουτρακίου να με ψηφίσουν θα πάρω 48%!!

  16. Ε, να βάλεις τότε υποψηφιότητα και καλά θα κάνεις διότι πολύ περισσότερα προσόντα έχεις εσύ Αντρέα από κάποιους σαν αυτόν τον Ρέππα που δεν ξέρει γράμματα και δηλώνει γραμματέας του κόμματός του.

  17. Άλλος ένας ψήφος ο 1005!!Θα βάλω και τον Ρολόγα και τον Σάκη στο συνδυασμό και ποιος μας πιάνει θα βάλω και τον αδερφό Τριτσιμπιδα στην περαχωρα αν και έχω μεγάλο σόι εκεί!!Καλησπέρα και μια χαρά είστε με τον Γκιωνη υπομονή και θα φτιάξουν τα πράγματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog