Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στις φυλακές της Κω ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος

- Advertisement -
Στις φυλακές της Κω οδηγήθηκε ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος για χρέη προς το Δημόσιο….


Την περασμένη Παρασκευή ο κ. Ρίζος εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού, όπου κρατήθηκε λόγω καταδικαστικών εις βάρος του αποφάσεων για χρέη.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να προφυλακιστεί και έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές της Κω.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην το λες αστεία, Αντρέα, θα βρει με τον καιρό δικαιολογίες για να μπουζουριάσει και Φώφη, και Κυριάκο και Λεβέντη!

  2. Όχι το Λεβεντη. Είναι ωραίος πολιτικός και καθαρός και η Φώφη. Ο κουλης την έχει λερωμενη την φωλιτσα του. Τελικά πιάσανε το Μπαρμπαρουση για να τον αφήσουν μετά. Ουγκαγκα γκου γκαγκα ντα πα ντουπ ντιρλι γκαγκα αου ντιντι αου ντιντι νταπα ντουπα γκα. Μεγαλε Χαρρυ Κλυν 40 Χρόνια μπροστά έβλεπες

  3. Ρε μόνο γυναίκα μπορεί να μας σώσει έτσι που έχουμε γίνει'καπέλο'!Τους είδαμε και τους άντρες και τους άνδρες αλλοι στα δύο άλλοι στα τέσσερα!!

  4. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά έχεις σύζυγο σαν τα κρύα τα νερά και 1000 μπράβο σου. Τι διάλο είδες στην αχτσιόγλου, τρομάρα σου??????????????????

  5. Ο φίλος ο Αλέκος που σχολιάζει εδώ με παρέσυρε!Ειχε αν θυμάμαι καλά αρχίσει τα σχόλια και κατι είχα γράψει και το έδεσες σχοινί γαιτανι!Καλησπέρα αδερφε και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog