Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

To νέο look του Αρτέμη Σώρρα είναι βγαλμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία (pics)

- Advertisement -

Ο Αρτέμης Σώρρας -εκτός από «τρισσεκατομμυριούχος»- αποδείχθηκε και μετρ στις μεταμφιέσεις, καθώς το νέο του look ξεπερνά κάθε φαντασία….

Κυριολεκτικά αγνώριστος εμφανίστηκε ο προφυλακισμένος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» κατά την προσέλευσή του στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Ο Αρτέμης Σώρρας, συνοδευόμενος από δεκάδες αστυνομικούς, προκάλεσε αίσθηση με την «μεταμφίεσή» του, που του επέτρεψε να περνά απαρατήρητος για πολύ καιρό και να διαφεύγει της σύλληψης.

Με μακριά μαλλιά κι ακόμα μακρύτερα γένια, ο -κατά δήλωση των οπαδών του- «Πολέμαρχος» δεν θυμίζει σε τίποτα τον άντρα που βλέπαμε σε συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα πριν την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστός ο 1126! παπά ρα Μarx!!Στο Twitter έχει πολλή γελιο μια φωτογραφία του Σωρρα με το Χακριτ του Χαρρυ ποτερ

  2. Γειά σου αδερφέ. Ομορφαντρας ήμουν νέος τώρα είμαι γοητευτικός σαν τον Γιώργη τον Κλούνεϊ.ίδιος είναι στο μαλλί με μένα.

  3. Μουσάκι δεν μου πολλή αρέσει!
    Και το μαλλί ακόμα δεν γκριζάρει σαν του Τζορτζή. Πάντως οταν ερχομαι κάτω φεύγουν οι τσούχτρες και ανεβαίνουν οι γοργόνες στον αφρό!!αντέ στα φιλαράκια μου να σας αφιερωσω το άσμα του μεγάλου Γιωργαρου του Κοινουση,Πιτσιρικοι να ξαναγινομαστε πάλι πιτσιρικοι

  4. Εκτός από τα γελια, ας κάνουμε ένα κόπο να ρίξουμε μια ματιά στην επίσημη απολογία του, μια απολογία που αποδεικνύει τα πάντα και λογω της οποίας εχουν ήδη αποσυρθεί οι κατηγορίες. Μελετήσετε και διανοηθειτε …

    https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog