Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στις 11:30 κάλεσαν την αστυνομία για ηχορύπανση σε εκδήλωση του ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων!

- Advertisement -

 Διαβάσαμε στον e-istos….

Δυστυχώς …δυστυχώς εχθές το βράδυ σε μία εκδήλωση του δήμου στο ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων, στη γιορτή του Αϊ Γιάννη του Ριγανά ,εκδήλωση η οποία έχει διοργανώσει οργανισμός Μέριμνα μαζί με το ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων κατά τις 11:30 το βράδυ μερικοί γείτονες ενοχλήθηκαν από τη μουσική και ειδοποίησαν την αστυνομία διαλύοντας το γλέντι τον περίπου διακοσίων ατόμων. Ντροπή σας!! Τι να πει κανείς για αυτά τα κατάντια ,ντροπή σας και πάλι.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελεος παρα πολλοι κακοι γειτονες δεν σεβαστηκαν την τριτη ηλικια που για λιγο ηθελε να διασκεδαση ενα βραδυ ηταν και στην τελικη ας βαζανε οτοασπιδες ντροπη στους γειτονες αλλα και στην αστυνομια ντροπη που πηγε και τους χαλασε το γλεντι

  2. Τα παραλιακά μπαρ που μεσημέρι βράδυ δε σέβονται ούτε τις ώρες κοινής ησυχίας δεν τους σταματάει κανείς, η δε αστυνομία ούτε βλέπει, ούτε ακούει, οταν δε τηλεφωνούμε για καταγγελία μας λένε ότι δεν έχουν προσωπικό για να επέμβουν, τώρα στο ΚΑΠΗ που ήταν δίπλα τους.πήγαν ταχύτατα με τα πόδια;!!!!!

  3. Και πολύ καλα έπραξαν!!!! Η Τρίτη ηλικία να σέβεται και τους υπόλοιπους !! Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται ,άνθρωποι φιλασθενοι,άνθρωποι με μωρά παιδια άνθρωποι που τέλος πάντων θέλουν να κοιμηθούν!!! Πρέπει να σέβεται ο ένας τον άλλον και να μην το βλέπουμε μονόπλευρα!!! Και ας ρωτήσετε την κυρία υπεύθυνη του ΚΑΠΗ για όλα αυτα ειχε άδεια ;;; Εννοώ στο να κλείσει δημόσιο δρόμο και στο να ανάψει φωτιά σε κατοικημένη περιοχή με αέρα την συγκεκριμένη ημέρα χωρίς ούτε ενα πυροσβεστικό ;;; αφήστε λοιπόν τα σχόλια και αναρωτηθείτε … Όλα πρέπει να γίνονται νόμιμα αλλα και με μέτρο .

  4. ΕΣΥ 11.07 ΓΙΑΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ; ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ. ΤΑ ΚΑΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ;

  5. Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

  6. Κοίτα μια απλή διασκέδαση πως εξελίχθηκε δηλαδή. Μικρός χαμός έγινε. Διασκέδαζες κι εσύ μαζί τους ανθυπίλαρχε; Λόγω ηλικίας σου ρωτάω, χωρίς να θέλω να προσβάλλω.

  7. ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ.ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

  8. 11.47 αυτη τη διασκέδαση την πληρώνουν οι πολίτες όπως οι πολίτες πληρώνουν το ενοίκιο το φως το νερό το τηλέφωνο του ΚΑΠΗ κτλ οφείλουν λοιπόν να σέβονται αυτούς τους πολίτες.Και πάλι καλα που δεν τους έφεραν και καμία πυροσβεστική διότι θερινή περίοδος και φωτιά σε κατοικημένη περιοχή;;; ποιος να το ακούσει αυτό!!!και κλείσιμο δρόμων όπως αναφέρει ο 11.47 .Αν το αναλύσουμε λοιπόν το θέμα βρωμάει

  9. η κακια σε ολο της το μεγαλειο 2 ανθρωποι η ενας εδω μεσα βγαζει χολη .Λες κ καθε μερα τα μπουζουκια παιζουν στο ΚΑΠη.Δεν επσιζαν στις 2 μουσικη .11.30 που ακομα κ σεις οι ξινοι δεν κοιμαστε .Ποιος ελληναρας κοιμαται απο τις 11.30? Κανεις.οταν πινετε τα ποτακια κ τα κρασακια σας εξω κ το ξενυχτατε τα νταπα ντουπα δεν ενοχλουν.θα ερθετε στην ηλικια τους κ να μην εχετε απαιτηση γ σεβασμο λοιπον !Ντροπη .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog