Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταγγελία 17χρονης για ασέλγεια σε βάρος της σε κέντρο υγείας όπου πήγε για ακτινογραφίες

- Advertisement -

Σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της από εργαζόμενο κέντρου υγείας σε περιοχή του Ηρακλείου προέβη 17χρονη στην Κρήτη…
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του cretalive.gr, που επικαλείται την εφημερίδα «Πατρίς», ο εργαζόμενος– ο οποίος φέρεται μάλιστα να ήταν φίλος της οικογένειας- συνελήφθη. Το περιστατικό, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έλαβε χώρα όταν μητέρα και κόρη πήγαν στο κέντρο υγείας, προκειμένου η δεύτερη να κάνει ακτινογραφίες γιατί χρειάζονται ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στις εξετάσεις για την εισαγωγή σε στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωσή τους, η ανήλικη φέρεται να πήγε κλαίγοντας στη μητέρα της και να της είπε ότι ο οικογενειακός τους φίλος, τη χάιδεψε στο στήθος, ενώ φέρεται να είπε ότι της έκανε και διάφορες ερωτήσεις του τύπου: «Έχεις αγόρι;».

Η μητέρα του κοριτσιού προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην αστυομία και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες της ανήλικης και υποστηρίζει ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τη δουλειά του.

huffingtonpost.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog