Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο καιρός σήμερα (Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018)

- Advertisement -

Σταδιακή υποχώρηση της κακοκαιρίας αναμένεται από το βράδυ της Πέμπτης. Έτσι, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Πέμπτη στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα.
Από την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος, με τοπικές βροχές ή μπόρες να επηρεάζουν κυρίως τα ορεινά τμήματα της βόρειας χώρας.
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια ως 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία από την Παρασκευή θα παρουσιάσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές και σποραδικές καταιγίδες ως το απόγευμα με το θερμόμετρο από 18 έως 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές ή καταιγίδες, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά με βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 14 έως 25 βαθμούς.
                                                                                               
Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη συννεφιά και θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 27 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές ή καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ και ο υδράργυρος από 15 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΣΤΟ  Loutrakiblog.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog