Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

22χρονη μπαλαρίνα χάνει και τα δύο της πόδια κατά την έκρηξη σε τουριστικό σκάφος

- Advertisement -

Ένα σκληρό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 22χρονη αμερικανίδα μπαλαρίνα η οποία έχασε και τα δύο της πόδια κατά την έκρηξη που σημειώθηκε στο σκάφος στο οποίο επέβαινε στις Μπαχάμες. Η κοπέλα, Stefanie Schaffer, όμως δεν γνωρίζει ακόμη τι της έχει συμβεί καθώς βρίσκεται, σύμφωνα με τους οικείους της, σε τεχνητό κόμμα….

Η 22χρονη χορεύτρια καθόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη ενώ οι συγγενείς της, σε δηλώσεις τους αναφέρουν πως πιθανότατα μετά την έκρηξη δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί πως είχε χάσει και τα δύο της πόδια. Η κοπέλα, η κατάσταση της υγείας της οποίας έχει χαρακτηριστεί κρίσιμη, έχει υποστεί επίσης κατάγματα στα χέρια, τραύματα στην σπονδυλική στήλη και στους νεφρούς, στη σπλήνα και στο συκώτι.

Μαζί της στο σκάφος ήταν η αδερφή της, η μητέρα της και ο πατριός της οι οποίοι έχουν επίσης υποστεί τραυματισμούς. Σύμφωνα με τον αδερφό της 22χρονης, George John Schaffer, πιο σοβαρά από τους τρεις έχει τραυματιστεί η μητέρα τους.

Στην ίδια έκρηξη έχασε τη ζωή της και μία ακόμη Αμερικανίδα, η 39χρονη Maleka Grimes η οποία εκείνη την ημέρα γιόρταζε την 15η επέτειο γάμου με τον σύζυγό της, η κατάσταση της υγείας του οποίου έχει χαρακτηριστεί από τους γιατρούς ως «κρίσιμη».

Στο σκάφος επέβαιναν ακόμη πέντε τουρίστες και δύο ντόπιοι ενώ το σκάφος ήταν νοικιασμένο. Λίγη ώρα μετά την απόπλου η μηχανή εξερράγη ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια του δυστυχήματος.

huffingtonpost.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog