Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δήλωση του Βουλευτή Κορινθίας κ. Γιώργου Ψυχογιού για τις φωτιές

- Advertisement -

Μετά από συντονισμό που είχαμε από την πρώτη στιγμή με τον Υπαρχηγό πυροσβεστικών επιχειρήσεων, Β. Ματθαιόπουλο, την Πυροσβεστικη Υπηρεσία της περιοχής,
την εθελοντική ομάδα πυρασφάλειας του ΔΗΜΟΥ και του Συλλόγου ΚΥΛΛΗΝΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ και την αυτοθυσία των κατοίκων τέθηκε υπό έλεγχο και αντιμετωπίστηκε μαζί με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις μια δύσκολη και επικίνδυνη πυρκαγιά που ξεκίνησε στο Ζεμενό και επεκτάθηκε σε Θροφάρι-Μ.Βάλτο-Γεληνιάτικα αφήνοντας πίσω της αρκετές ζημιές.

Απαραίτητη τώρα η άμεση κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για την καταγραφή των ζημιών και την στήριξη των πληγέντων.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. ΤΑ 8.0000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

  2. Γιατί δεν ανοίγει το ξενοδοχείο ο πατέρας σου να φιλοξενήσει κάποιους από τους πληγέντες? Όσο για την πληρωμή του, νομίζουμε ότι από τα φράγκα που κονομάς για να κάνεις δήθεν τον πολιτικό απολίτιστο φτάνουν και περισσεύουν για την φιλοξενία των πυρόπληκτων..

  3. Η πολιτική γίνεται με πράξεις και όχι με λόγια.είσαι συνυπεύθυνος για την τραγωδία με τις παραλείψεις σου σχετικά με την πυροπροστασία της Κορινθίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog