Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Προσφέρει στέγη στους πληγέντες ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Κορίνθου

- Advertisement -

Στο πλευρό των πληγέντων της Αττικής βρίσκεται και ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Κορίνθου, ο οποίος προσφέρει στέγη σε οικογένειες που έχουν πληγεί από τη φονική πυρκαγιά της Αττικής….

Mετά τον Σύνδεσμο Φίλων του ΠΑΟΚ «Θύρα 4», ο οποίος συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη ανάγκης για τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, τη δική του βοήθεια προσφέρει και ο Σύνδεσμος Φίλων του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην Κόρινθο.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουν το διαμέρισμα όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος σε όποια οικογένεια το έχει ανάγκη, θέλοντας έτσι να βοηθήσουν και αυτοί με το δικό τους τρόπο.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των “ασπρόμαυρων” οπαδών αναφέρει:

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κορινθίας Διαθέτει σε οποιαδήποτε οικογένεια επλήγη το διαμέρισμα που στεγάζεται. Τηλ. Επικοινωνίας: 6932223181».

SDNA

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο στα αλάνια. Ρε αδερφε από Κόρινθο που έχει χαθεί ο Αλέξανδρος τώρα με τις φωτιές???!Μέχρι και οι κουτση Μαρία έχει βγει στα κανάλια και από εδώ από εκεί και ο Αλέξανδρος εξαφανισμενος.Πιστεύω ότι θα κάνει και αυτός ενέργειες αλλά δεν :αυτοπροβαλετε:!Πουσε ρε Αλεξανδρε είσαι παλικάρι κρατα όσο μπορείς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog