Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το Λουτράκι στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

- Advertisement -

Αφιέρωμα στο Λουτράκι αναφορικά με την άνοδο της επισκεψιμότητας του προορισμού το καλοκαίρι του 2018 πραγματοποίησε το κανάλι STAR στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.

Στο ρεπορτάζ δηλώσεις έκαναν ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου κ.Σπύρος Καραβούλης και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας κ.Σοφία Φιλιππίδου.

Η πρόσκληση στο κανάλι  για την υλοποίηση του ρεπορτάζ έγινε από τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνη! Δείτε το  αφιέρωμα στο 37′ λεπτό.

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα καλά και ωραία…!!
    Αλλά σε αυτόν τον ιδιοκτήτη της καφετέριας..
    Ας του πει κάποιος ..ίσως και ο Δήμαρχος να τα βγάλει αυτά τα δίχτυα με τα κίτρινα φελά….
    Δίνουν άσχημη εντύπωση στους επισκέπτες ..
    όπου πρέπει να τους εξηγούμε τι ρόλο παίζουν αυτά ΤΩΡΑ….??
    Καλαισθησία – και προσαρμογή παίζουν ρόλο στην διαφήμιση της παραλίας -πόλις….!!
    Λίγο φαντασία χρειάζεται όπου μας λείπει….!

  2. 9:16 μ.μ. Αν είσαστε εσείς κύριε που παρέχετε υπηρεσίες ρυθμίσεων τηλεσκοπίων, θα μπορούσα να ρωτήσω τιμές παρακαλώ? Διαθέτω ένα Bresser Solarix Telescope 76/350 με φίλτρο Solar. Αν δεν είσαστε, με συγχωρείτε.

  3. Καλημέρα Ελένη!Πάντα με χιούμορ. Αυτά τα στοιχεία που γραφετε για το Τηλεσκόπιο είναι πραγματικά?!Αν όντως είναι πρέπει να ξέρετε από τηλεσκόπια!!Έχω σηκωθεί και απολαμβάνω το ξημέρωμα από το μπαλκόνι μου. Ξεκινώ σε λιγάκι την πρωινή μου βόλτα στην παραλία να γεμισω της μπαταριες που λένε,επίσης δεν χρειάζομαι τηλεσκόπιο για να απολαμβάνω το θέαμα από την παραλία μας!!Καλημέρα στην παρέα μας

  4. Όταν το τηλεσκόπιο είναι αξίας 1000 ευρώ είναι καλά. Αλλά όταν το μυαλό σας είναι ιδίας αξίας, τότε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα, γιατί τέτοια μυαλά τα βρίσκεις και στα μπακάλικα.

  5. Τα πίτουρα μάλλον θα τα θυμήθηκες γιατί τα τρώνε οι κότες. Με έχεις προκαλέσει, σου έχω ζητήσει διεύθυνση να σε επισκεφθώ, αλλά όσες φορές έχω ζητήσει, εσύ…σκέφτεσαι τα πίτουρα…! Χαχαχαχαχα τάδε έφη Ελένη.

  6. Λοιπόν Ελένη άμα δεν πάρεις και εσύ τηλεσκόπιο δεν πρέπει να του κολλάτε του Paul.πάντως ότι τηλεσκόπιο και να διαθέτεις πρέπει να ξέρεις και να το χρησιμοποιείς!!xaxa Καλησπέρα σε όλους και καλή παρακολουθησει

  7. Καλησπέρα σας αγαπητέ Ανδρέα. Περνάτε όμορφα? Συμφωνώ κι εγώ με τον κύριο πιο πάνω. Καλό είναι ο δήμαρχος να βγάλει τα δίχτυα με τα κίτρινα φελά. Έναν φελό έχουμε, λίγο σιτεμένο βέβαια, αλλά μας φτάνει για όλη την Κορινθία. Δεν θέλουμε δεύτερον. Ελένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog