Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τα σκουπίδια (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -





Σάββατο 11/8/2018 στο Λουτράκι Ανδρούτσου και Μπότσαρη.Αλλη μια καταπληκτική εικόνα για τους χιλιάδες  τουρίστες που ήρθαν και φέτος στην πόλη μας..

Αυτό το μήνυμα μας έστειλε ο φίλος μας Π. με τις παρακάτω φωτογραφίες


- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και απέναντι από το πνευματικό κέντρο στη γωνία είναι 3 μέρες τώρα 2 3 συρτάρια από ντουλάπα. Και πριν από αυτά ήταν 2 παράθυρο φύλλα αλλά αυτά τα πήραν. Ευτυχώς δεν είναι σκουπίδια όπως στην φωτογραφία του άρθρου!!Πρέπει να ντρέπεται αυτος που τα πέταξε έξω από τους κάδους

  2. ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ.ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΔΟΙ .ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΛΕΝΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

  3. Το ότι έχουν γεμίσει την ανακύκλωση με σκουπίδια ανοιχτό το καπάκι και μπαίνουν οι γάτες και τα σκυλιά και τα σκορπανε δεν μας λέει τιποτα;Φταίει ο Δήμος Επειδή είμαστε γύφτοι με όλη τη σημασία της λέξεως ιδίως οι επισκέπτες του Σαββατοκύριακου δεν φταίει κανένας Δήμος.Χθες η ανακυκλωση την είδαμε μαζευε.Και τώρα να μαζέψει μετά από 2 ώρες την ίδια εικόνα θα έχει από τη βρωμιά μας.

  4. Μεταξύ των ξενοδοχείων Grand και Αχίλλειο εδώ και 3 ημέρες έχουν πετάξει μια πολυθρόνα-κρεββάτι επίσης ο ένας κάδος ανακύκλωσης έχει μια τρύπα στο καπάκι γιατί μάλλον κάποιοι βρίσκουν δύσκολο να πατάνε τον μηχανισμό για να ανοίξει, το έχω φωτογραφίσει επίσης Μπολέτη και Κολοκοτρώνη τα σκουπίδια είναι βουνό, πως μπορώ να σας στείλω τις φωτογραφίες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog