Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο «Σύλλογος Φίλων Μουσικής» αποτιμά τις κοπιαστικές προσπάθειες των συντελεστών και των μελών του, τους οποίους θερμά ευχαριστεί, για την επιτυχία του Loutraki Festival και αυτής της χρονιάς, όσο και τα λαμπρά αποτελέσματα αυτού του θεσμού. 

Ενός πνευματοφόρου θεσμού, απάντηση στους άγριους καιρούς της καθημερινότητας. Ως περαιτέρω απόδειξη της απόλυτης σχέσης του με την τέχνη, τα γράμματα τον πολιτισμό.

Με την αξιοποίηση του καλλιτεχνικού δυναμικού της περιοχής. Με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως αυτή του Κ. Μαραβέγια ή της Μαρίζας Ρίζου και της Μάρως Μαρκέλου με τον Ορέστη Ντάντο.

Με τη σύμπραξη άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών με «δικά μας» μουσικά σχήματα όπως π.χ.. της καταπληκτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου με τον Δ. Μπάση ή του Χρήστου Θηβαίου και Χρήστου Νινιού με την Ορχήστρα Δωματίου του Loutraki Festival. Συμπράξεις σημερινές αλλά και παλαιότερες διακεκριμένων καλλιτεχνών από την Νίνα Λοτσάρη μέχρι το Γιάννη Κότσιρα, γεγονός που πιστοποιεί  το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο των προηγούμενων σχημάτων.

Το σύνολο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ αποτέλεσε ένα μαγευτικό καλλιτεχνικό ιριδισμό. Μια έκρηξη ηχοχρωμάτων. Ένα πυρσό πνευματικής δημιουργίας. Μια φαντασμαγορική γιορτή.
Συναυλίες, σεμινάρια, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και το Beach Party ή το Blues Festival διαδέχονταν το ένα το άλλο χαρίζοντας στους αμέτρητους συμμετέχοντες υπέροχες στιγμές πολιτιστικής δημιουργίας και αισιοδοξίας για το αύριο.

Ο «Σύλλογος Φίλων Μουσικής» δεν επαναπαύεται ωστόσο. Πιστός στις καταστατικές του αρχές, υποστηρίζοντας κάθε πνευματική δημιουργία, ανοιχτός σε ποιοτικές και αξιόλογες συνεργασίες, με σχεδιασμό και προγραμματισμό, με τη βοήθεια του Δήμου τον οποίο θερμά ευχαριστεί, καθώς και τους χορηγούς του Festival, θα συνεχίσει να δίνει το πολιτιστικό του παρόν ανταποκρινόμενος με ευθύνη στην αποστολή του που περιβάλλεται με αγάπη και ενδιαφέρον από τους συνδημότες μας και τους επισκέπτες της πόλης και του Δήμου.