Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατάσχεση στο Spa.Mετά το δημοσίευμα του loutrakiblog.gr κινητοποιήθηκαν…

- Advertisement -

Μετά την χθεσινή κατάσχεση που έλαβε χώρα στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου από την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ, και ενώ όλοι ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ, το loutrakiblog.gr προέβη με δημοσίευμα-καταγγελία, στηλιτεύοντας τη στάση των αιρετών, των φορέων, των κομμάτων, του εργατικού κέντρου Λουτρακίου κ.α.

Διαβάστε εδώ

Kατάσχεση στο Spa..Πού είναι η πόλη;;; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Κινητοποιήθηκαν λοιπόν σήμερα κάποιοι (όχι όλοι όσοι θα έπρεπε) , έστω και αργά και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως! Το LB τάραξε τα νερά, ίσως κάποιοι να ενοχλούνται, ίσως σε κάποιους να μην αρέσει η κριτική, ίσως σε κάποιους να χαλάμε τη “σούπα” αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Την εμφάνισή τους έκαναν σήμερα στο Yδροθεραπευτήριο, οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας Κορινθίας κ. Μαίρη Ρίσκα και Δημήτρης Κόρκας,ο Ηλίας Κοφινάς από την αντιπολίτευση, ο Τάσος Σακελλαρίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου κ. Κώστας Λογοθέτης .

Πρόταση της Λαϊκής Ενότητας είναι να ενημερωθούν όλοι οι φορείς σε περίπτωση που ο εργολάβος θελήσει να προβεί σε κατάσχεση τη Δευτέρα,καθώς θα υπάρξει κινητοποίηση.Αλλά και οποιαδήποτε άλλη φορά στο μέλλον.


Ο κ. Ηλίας Κοφινάς κάλεσε το Δήμαρχο να μην υποκύψει στους εκβιασμούς του εργολάβου, αλλά ούτε στα παιχνίδια του Νίκου Ρεμαντά…


Παρόντες ήταν και οι εργαζόμενοι του Spa, οι οποίοι όπως είπαμε και χθες βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και όχι άδικα, αφού αυτοί επωμίζονται το βάρος των κατασχέσεων και της διαχείρισης των πελατών, εν ώρα εργασίας τους, φορτισμένοι με άγχος για το αβέβαιο μέλλον της επιχείρησης και της εργασιακής τους ηρεμίας.


Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Κώστας Λογοθέτης φάνηκε ενοχλημένος όπως μάθαμε από το δημοσίευμά μας. Δεν πειράζει Κώστα μου. Αφού έπραξες το αυτονόητο έστω και εργά, ας ενοχλήθηκες.
Επίσης Κώστα μου, δεν αναφερθήκαμε κατά του Εργατικού Κινήματος, αλλά στηλιτεύσαμε την απουσία του Εργατικού Κέντρου. Αν δε το κατάλαβες,το Κίνημα θέλαμε να ξεσηκώσουμε...

Τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο είχε και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαρία Θελερίτη, η οποία ζήτησε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο βρε Βλάχο πρώτη φορά βλέπω κατάσχεση με δυο φορτηγά, και κανένας πολίτης να μην σταματήσει να χαζέψει – ρωτήσει τι γίνεται εδώ..??
    Ήταν και η ώρα επιλεγμένη 3-5 το απόγευμα..
    μπράβο σου και πάλι…!!
    Ο κος Γκιώνης που ήταν άραγε.. δεν τον ειδοποίησε
    ο διευθυντής του SPA..το θεώρησε θέμα ρουτίνας…?
    Τι να πει κανένας εδώ….!!!!

  2. Ston 10:28 π.μ
    Εσύ για να γράφεις με κεφαλαία θα πρέπει ναι είσαι μεγάλο στέλεχος από εκεί μέσα …??
    Θα πρέπει να ξέρεις και τούτο ο Βλάχος όπου μπαίνει…
    να μας φέρνει την μαυρίλα –και το σκοτάδι…
    Ιδού και το άλλο.. οι καταρράκτες μας ένα μικρό αξιοθέατο στο Λουτράκι…!
    Δεν πέφτει το νερό – και δεν έχει φωτισμό το Βράδυ…!!
    Έναν γλυκό φωτισμό όπου τον έβλεπαν από την Κόρινθο μέχρι το Κιάτο…!!
    Ούτε και αυτό το ξέρει ο δήμαρχος μας…??
    Δεν τον πήρε – πήρες τηλέφωνο κανείς…??
    Τώρα απομένει το καζίνο να πέσει μαυρίλα…
    Αντε ρε,,, θέλεις και κεφαλαία…!!

  3. Μια γνώμη εξέφρασε ο άνθρωπος. Δεν είναι δημοκρατικό του δικαίωμα να γράφει με κεφαλαία? Έβαλε καναν τέτοιον περιορισμό το ΛΒ? Είσαι εσύ του ΛΒ μήπως? Όχι βέβαια. Του ΕΠ είσαι. Γιατί να μην γράψει με κεφαλαία λοιπόν?

  4. Μπράβο αγαπητέ 9.48, πολύ σωστά του το έγραψες, γιατί έχει μεγάλη γλώσσα και νομίζει πως είναι δικό του το site. Ίσως να το πέρασε για την κλαδική του πασοκ. Πολλά του έχουμε μαζεμένα πολλοί σχολιαστές εδώ. Να αγιάσει το στόμα σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog