Μετά την χθεσινή κατάσχεση που έλαβε χώρα στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου από την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ, και ενώ όλοι ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ, το loutrakiblog.gr προέβη με δημοσίευμα-καταγγελία, στηλιτεύοντας τη στάση των αιρετών, των φορέων, των κομμάτων, του εργατικού κέντρου Λουτρακίου κ.α.

Διαβάστε εδώ

Kατάσχεση στο Spa..Πού είναι η πόλη;;; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Κινητοποιήθηκαν λοιπόν σήμερα κάποιοι (όχι όλοι όσοι θα έπρεπε) , έστω και αργά και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως! Το LB τάραξε τα νερά, ίσως κάποιοι να ενοχλούνται, ίσως σε κάποιους να μην αρέσει η κριτική, ίσως σε κάποιους να χαλάμε τη “σούπα” αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Την εμφάνισή τους έκαναν σήμερα στο Yδροθεραπευτήριο, οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας Κορινθίας κ. Μαίρη Ρίσκα και Δημήτρης Κόρκας,ο Ηλίας Κοφινάς από την αντιπολίτευση, ο Τάσος Σακελλαρίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου κ. Κώστας Λογοθέτης .

Πρόταση της Λαϊκής Ενότητας είναι να ενημερωθούν όλοι οι φορείς σε περίπτωση που ο εργολάβος θελήσει να προβεί σε κατάσχεση τη Δευτέρα,καθώς θα υπάρξει κινητοποίηση.Αλλά και οποιαδήποτε άλλη φορά στο μέλλον.


Ο κ. Ηλίας Κοφινάς κάλεσε το Δήμαρχο να μην υποκύψει στους εκβιασμούς του εργολάβου, αλλά ούτε στα παιχνίδια του Νίκου Ρεμαντά…


Παρόντες ήταν και οι εργαζόμενοι του Spa, οι οποίοι όπως είπαμε και χθες βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και όχι άδικα, αφού αυτοί επωμίζονται το βάρος των κατασχέσεων και της διαχείρισης των πελατών, εν ώρα εργασίας τους, φορτισμένοι με άγχος για το αβέβαιο μέλλον της επιχείρησης και της εργασιακής τους ηρεμίας.


Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Κώστας Λογοθέτης φάνηκε ενοχλημένος όπως μάθαμε από το δημοσίευμά μας. Δεν πειράζει Κώστα μου. Αφού έπραξες το αυτονόητο έστω και εργά, ας ενοχλήθηκες.
Επίσης Κώστα μου, δεν αναφερθήκαμε κατά του Εργατικού Κινήματος, αλλά στηλιτεύσαμε την απουσία του Εργατικού Κέντρου. Αν δε το κατάλαβες,το Κίνημα θέλαμε να ξεσηκώσουμε...

Τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο είχε και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαρία Θελερίτη, η οποία ζήτησε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις.