Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Attica Bank: Πρακτική άσκηση για σπουδαστές ΤΕΙ

- Advertisement -

H Attica Bank, κατά το χρονικό διάστημα, από 15.10.18 έως και 14.04.19 θα απασχολήσει για πρακτική άσκηση στις Μονάδες της σπουδαστές των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) των κάτωθι Τμημάτων:
Λογιστικής – Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διεθνούς Εμπορίου, Εμπορίας & Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) και Πληροφορικής…

Στη διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης στην Attica Bank, σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τις δυνατότητές σας σε πραγματικό χρόνο, σε Τραπεζικές εργασίες υποστήριξης στο Δίκτυο Καταστημάτων, στους Διοικητικούς τομείς και στις Διευθύνσεις της Τράπεζας.

Είναι μια εμπειρία που δε θα βρείτε σε καμία αίθουσα διδασκαλίας. Οι εργασίες που θα σας ανατεθούν και θα κληθείτε να φέρετε εις πέρας όσο θα βρίσκεστε μαζί μας, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να θέσετε σε εφαρμογή τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις.

Το πρόγραμμα αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία απόκτησης γνώσεων και εμπειριών και γενικότερα διεύρυνσης του επαγγελματικού ορίζοντα των σπουδαστών. Έξι μήνες Πρακτικής Άσκησης, μέσα από την οποία οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν τις βασικές αρχές λειτουργίας της Tράπεζας, τις πολιτικές που εφαρμόζονται, καθώς και τις αρμοδιότητες των επιμέρους τμημάτων.

Eπιπλέον, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ομαδικά projects, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί μας και να παρουσιάσουν τις απόψεις τους στα μέλη της Τράπεζας.

Κάθε συμμετέχων στο πρόγραμμα εργάζεται κάτω από την εποπτεία και καθοδήγηση του δικού του μέντορα, ο οποίος αποτελεί μέλος της Τράπεζας.

Προκειμένου να συμπεριληφθείτε στη λίστα των σπουδαστών που θα πραγματοποιήσουν την Πρακτική Άσκηση, θα χρειαστεί να προσκομίσετε πριν την έναρξη τα εξής: 1. Βεβαίωση από το ΤΕΙ στην οποία αναγράφεται ότι η Πρακτική σας Άσκηση είναι υποχρεωτική για την απόκτηση του Πτυχίου. Σε αυτή θα πρέπει να υπάρχει η στρογγυλή σφραγίδα του ΤΕΙ. 2. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας. 3. Βιογραφικό Σημείωμα.

Επίσης, εφόσον συμπεριληφθείτε στη λίστα των επιτυχόντων σπουδαστών, μετά την έναρξη της πρακτικής θα χρειαστεί:
1. Nα συμπληρώσετε το Έντυπο με τα Στοιχεία Σπουδαστή (το παραλαμβάνετε από εμάς) και να το αποστείλετε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.
2. Nα υπογράψετε (εσείς και το ΤΕΙ) τις Συμβάσεις.
3. Να προσέλθετε στο ΙΚΑ της περιοχής σας για να σας χορηγηθεί Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου ΙΚΑ, προσκομίζοντας: α) Αστυνομική Ταυτότητα, β) Βεβαίωση Εργοδότη (την παραλαμβάνετε από εμάς).
4. Να προσέλθετε στην Εφορία (Δ.Ο.Υ.) της περιοχής σας για να σας εκδοθεί Α.Φ.Μ. (σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη), κάνοντας μία αίτηση με την Αστυνομική σας Ταυτότητα.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μπορούν να απευθύνονται στα Καταστήματά ή στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας και του Ομίλου στα τηλέφωνα 2103669124 και 2103669122

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog