Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

- Advertisement -

Την τελευταία τριετία το Υπουργείο Εσωτερικών έχει ενισχύσει στην πράξη την Τοπική Αυτοδιοίκηση με σημαντικές χρηματοδοτήσεις για φυσικές καταστροφές, λειψυδρίες, ορεινούς και νησιωτικούς Δήμους καθώς και μέσα από τα προγράμματα ΑΚΣΙΑ, Φιλόδημος Ι και ΙΙ.

Μόνο για την Κορινθία έχουν δοθεί μέχρι στιγμής πάνω από 35.553.153 ευρώ για την υλοποίηση 58 έργων. 

Οι πίνακες και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, αναδεικνύοντας την κατακόρυφη αντίθεση με τις πολιτικές του παρελθόντος. Προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι η ενίσχυση και υλοποίηση δημόσιων δομών και έργων με σκοπό τη βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε όλη τη χώρα.

Επισυνάπτονται δύο πίνακες.
Ο ένας που δείχνει τη συγκεντρωτική χρηματοδότηση των Δήμων της Επικράτειας συγκριτικά, για δύο χρονικές περιόδους: 2012-2014 και 2015-2018. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
Ο δεύτερος αφορά στις χρηματοδοτήσεις των Δήμων του Νομού Κορινθίας.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γράφει και το LB: http://www.loutrakiblog.gr/2018/12/1500-3.html Έχουν να πέσουν διορισμοί συριζαίων…! Τα ραβασάκια θα πηγαίνουν σύννεφο. Ας είναι καλά η Αχτσιόγλου που δήλωνε όταν σηκώσουμε το κεφάλι, οι δανειστές θα χαμηλώσουν το δικό τους. Εγώ δεν είδα υποτακτικότητα. Το αντίθετο μάλιστα. Οι κινήσεις/βλακείες Βαρουφάκη στο 7μηνο μας κόστισαν πάνω απο 100 δις. Ασύλληπτο νούμερο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog