Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Συζητήθηκε η έφεση της Club Hotel Cazino Loutraki για το minimum guarantee

- Advertisement -

Συζητήθηκε η έφεση της Club Hotel Cazino Loutraki για το minimum guarantee στο Εφετείο Ναυπλίου, χθες, Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018..

Αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου, που θα δικαιώσει ή όχι το Δήμο Λουτρακίου σε ό,τι αφορά την απαίτησή του να τηρηθεί ο όρος του Κοινοπρακτικού για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που υπογράφηκε το 1995 και αμφισβητήθηκε από τους συνεταίρους του το 2015.
Πρωτόδικα το δικαστήριο έκρινε και αποφάσισε πως ο όρος ήταν έγκυρος και δικαίωνε το Δήμο.
O όρος αυτός και η καταστρατήγησή του, όπως πολλές φορές έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος αναφέρει σε συνεντεύξεις και στο δημοτικό συμβούλιο, έχει επιφέρει τεράστια ζημία στην Τουριστική Λουτρακίου ΑΕ με την οποία έχουν συνυπογράψει το Κοινοπρακτικό.
Στην Τουριστική ανήκει ως περιουσιακό στοιχείο εκτός των άλλων και το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, με τα γνωστά σε όλους προβλήματα.
Σε περίπτωση που απορριφθεί η έφεση του Καζίνο, θα πρέπει να καταβληθεί στην Τουριστική Λουτρακίου (εταιρεία του Δήμου) το αστρονομικό ποσό των 4.500.000 !
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΑΝΕ………..ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΠΙ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΓΚΙΩΝΗ[ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 9.000.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog