Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παντελέου : Ποιον κοροιδεύει ο κ. Γεωργίου. Εγώ είμαι αντιδήμαρχος της πράξης όχι της θεωρίας

- Advertisement -

Επί θητείας του ο κ. Γεωργίου είχε 50.000 ευρώ για το έργο στο Σχίνο (πλατεία Παυσανία) και μετά έβαλε αλλα 20.000. Δηλαδή 70.000. Τι θα έκανε με 70.000;;Oύτε άσφαλτο δε θα έριχνε. Ποιον
κοροιδεύει ο κ. Γεωργίου;;
250.000 είναι το έργο

 Ποιον κοροιδεύει ο κ. Γεωργίου. Εγώ είμαι αντιδήμαρχος της πράξης όχι της θεωρίας

- Advertisement -

66 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Γκανταρας δεν στήθηκε ποτέ και ήταν μυαλό ελεύθερο!!!! Τι κοινό να έχεις εσυ με τον Γκανταρα;;;Εσένα στο μασάνε και στον δίνουν το σανό οι αφέντες σου
    Κ πετρου

  2. Μπερδεύεις ζώα με ανθρώπους. Μάθε να τα ξεχωρίζεις, γιατί εγώ είμαι αυτός που καβαλάει σαμάρια. Εσύ φοράς τακτικώς και ανελλιπώς το δικό σου?

  3. Δεν εκπλήσσομαι το έχω καταλάβει ότι ζεις κάποιες δεκαετίες πίσω.Φυλας και γίδια;;; Πες το δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι τα αλλά που κανείς. Οι εκ του πρηνηδόν στασεις που παίρνεις!!!!
    Κ πετρου

  4. Πήγαινε και ζητά κάτι για την πείνα σου γιατί την τελευταία φορά που μίλαγες σου βρομαγε το στόμα!!!!. Όσο για του εκ του πρηνηδόν στάσεις σου, συνέχισε αλλά να πλενεσαι καλύτερα.
    Κ πετρου.

  5. Για κοίτα κάτι πράγματα. Αυτός που είναι πασίγνωστος εν Λουτρακίω ως φιλών κατ… ποδιές, τώρα απειλεί, γιατί θέλει κάποιος να φιλήσει και την δική του. Άμα μάθει σε έναν τρόπο ο άνθρωπος, δεν ξεμαθαίνει… Οπότε συνέχισε άφοβα να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα. Εμείς μια φορά, έτσι σε ξέρουμε και έτσι σε προτιμάμε. Καλά φιλήματα! Σλουρπ, σλουρπ.

  6. Ελπίζω μόνο να μην γίνεσαι μονότονος, αλλά να δίνεις ποικιλία. Άλλες φορές να φιλάς ποδιές μπρούμυτα, άλλες ανάσκελα κλπ για να μην γίνεσαι και βαρετός στο Λουτράκι όλο.

  7. έλα στην πόδια μου και θα σε γλεντήσω καλά εγώ. Θα σου μείνει αξέχαστο. Θα σε σεβαστώ εγώ, όχι όπως οι άλλοι που σε ξευτελιζουν!!
    Κ πετρου.

  8. Καλή πρωτοχρονιά Κ Πέτρου και ο άλλος συμπολίτης μας !Αλαζει ο χρόνος σε λίγες ώρες !Απο τις 9 του μήνα γράφετε στο άρθρο!το μπλοκ μας δίνει την δυνατότητα του λόγου και απόψεις και όχι προσωπική αντιπαράθεση που κάνετε εσείς !Δεν παίρνω την θέση κανενός γιατί δεν υπάρχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο άρθρο με το ξεκατίνιασμα που κάνετε εσείς εδώ ,τα γράφω αυτά γιατί εγώ εσείς οι δυο και το μπλοκ τα βλέπουμε αυτά τα σχόλια ,καλημέρα σα κα ξανά χρόνια πολλά ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog