Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο ξυλοδαρμός του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία στη Ρόδο

- Advertisement -

Οι συγκρατούμενοι του νεαρού αρχικά του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια τον χτύπησαν. Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε»….

Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται έπεσε ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Οι συγκρατούμενοι του νεαρού αρχικά του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια τον χτύπησαν. Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».
Όπως μετέδωσε το κανάλι OPEN, μετά τον ξυλοδαρμό ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και εν συνεχεία στο νοσοκομείο.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διαπιστωθεί πώς παραβιάστηκε το κελί του 19χρονου.
Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας αποφασίστηκε να προφυλακιστούν την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα, ενώ βρίσκονταν στο δικαστικό Μέγαρο Ρόδου για την κατ’ αναπαράσταση απολογία τους είχαν συγκεντρωθεί εξοργισμένοι πολίτες απέξω και τους αποδοκίμαζαν, με την αστυνομία να αποφασίζει εν τέλει, μετά και την απόφαση για την προφυλάκισή τους, να τους φυγαδεύσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ο 19χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στις φυλακές Αυλώνα (όπου σημειώθηκε το συμβάν), ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στις φυλακές Γρεβενών.
Να σημειωθεί ότι ουσιαστικά ο ένας κατηγορούμενος ρίχνει το βάρος της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στον άλλον. Το σίγουρο είναι ότι στην άρνηση της κοπέλας στις σεξουαλικές τους επιθυμίες εκείνοι την χτύπησαν άγρια και ενώ ήταν ακόμη ζωντανή την πέταξαν από τα βράχια στη θάλασσα.

https://www.eleftherostypos.gr

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το'χα πει, θα φάει καλά στην Αυλώνει, πολύ καλάααααααααααααα. Που'ναι οι πολεμικές του τέχνες? Δεν τον βοήθησαν? Δεν λειτουργούν αυτά στη φυλακή!

  2. Έξω το έπαιζε"σφιχτης"στο κολέγιο θα σφιξουνε οι(δεν το λεω)"είναι ακόμα φυλακές ανηλίκων στην Αυλώνα η έχει και "μεγάλους"?!☆☆☆☆

  3. Tον φουκαρά ρε παιδιά. Αλβανός ήταν. Ρατσιστική να χαρακτηριστεί η επίθεση. Δεν πρέπει να φερόμαστε έτσι στα ταξικά αδέλφια του σύριζα.

  4. Ελα κάπου διάβασα οτι όταν συνήλθε λέει του είχαν πάρει το παντελόνι και φοβάται ότι κάτι του "κάνανε"!☆☆☆☆

  5. Χαχαχαχα, το διαβασα κι εγω ρε φιλε, αλλα μαλλον το λεει για να τον λυπηθει η κυρα Τασια του συριζα και να τον αποφυλακισουν με την μια. Υπομονη παντως, και αυτο που κατηγγειλε θα γινει! Κοντα ειναι να λαβει σαρκα και οστα η φαντασιωση του!!! Ο ραβανις

  6. Κάτι θα του'χουν μαστορέψει κι αυτουνού, αλλά φοβάται να κάνει την καταγγελία για να μην τον πει όλη η Ρόδος π… Αλλά δεν καταλαβαίνει ότι μέχρι να ξεμπουκάρει από μέσα για ανθρωποκτονία και βιασμό θα εχουν ξεχάσει και το όνομά του στο νησί.

  7. Είναι"κρυφός"ο άλλος και του "αρέσει"για αυτό δεν ακούγεται τίποτα!ΥΓ Μίλαν έλα να κάνουμε μια "τρελα!☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog