Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Θα λειτουργήσει ο Βιολογικός των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Ο Βιολογικός των Αγίων Θεοδώρων θα λειτουργήσει μετά από 12 χρόνια !!

Με τη συνεργασία του  Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, της ΔΕΥΑ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  δίνεται επιτέλους οριστική λύση για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Αγίων Θεοδώρων, αφού εγκρίθηκε ποσό 800.000 ευρώ (!) περίπου, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Το ζήτημα του Βιολογικού Καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων και η επιτακτική ανάγκη επίλυσής του, ανάγεται από το 2011, όπου είχε ήδη διαπιστωθεί ότι τα έργα αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν εξαιτίας τεχνικών ζητημάτων.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των τελευταίων ετών της Δημοτικής Αρχής αλλά και τη σημαντική βοήθεια της Περιφέρειας, το βασικό αυτό λειτουργικό πρόβλημα πρόκειται να επιλυθεί οριστικά  αποδίδοντας επιτέλους στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων το προσδοκώμενο περιβαλλοντικό όφελος !

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΠΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΝΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ ΑΠ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥς ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝΕ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ

  2. Καθρεπτακια για τους ιθαγενείς.. πάντα πριν από τις εκλογές περνουν εμπρός τα μεγάλα εργα τα οποία από δική τους αβλεψία έχουν επιβαρυνει τους δημότες όλα αυτά τα α χρόνια.. γιατί για να μην ξεχνάμε οι ίδιοι πηρατε λάθος αποφάσεις.αφηστε λοιπόν τις φανφάρες και ελάτε ποιο κοντά στους συμπολίτες σας ώστε να μπορέσει αυτός ο τοπος να ξεκολλήσει από τον βάλτο που τον έχετε ρίξει.να μην παραμείνει η κατάσταση του εσείς (οι προύχοντες-βολεμενοι)και οι εμείς (ιθαγενείς)..!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog