Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H απάντηση του κ. Γκιώνη στον κ. Παύλου

- Advertisement -

Ο πρώην Δήμαρχος κ. Παύλος Παύλου στην τοποθέτησή του στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εξέφρασε ανησυχίες και ερωτήματα σχετικά με τη μετατροπή της
κοινοπραξίας σε ΑΕ και τα χρονικά περιθώρια που στενεύουν για να γίνει αυτό,τη δημοπράτηση του δανείου της club hotel Casino Loutraki SA από την Τράπεζα Πειραιώς και την αναβολή του δικαστηρίου σχετικά με το αίτημα της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ για την αναγκαστική διαχείριση.

Δείτε εδώ

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης απάντησε τα εξής :

“Για το θέμα της τράπεζας. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της τράπεζας. Περιμένουμε ώρα με την ώρα, ημέρα με την ημέρα για να μάθουμε από την τράπεζα.Διάχυτες είναι οι πληροφορίες για το δάνειο. Θεωρώ, η πληροφορία είναι ότι το δάνειο πουλήθηκε.

Στο θέμα της μετατροπής της κοινοπραξίας έχουμε διαφωνήσει με τον κ. Ρεμαντά σε ένα δυο θέματα. Υπάρχει μια διχογνωμία. Θα μιλήσω πάλι με τους δικηγόρους και θα το φέρω μαλλον σε ένα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να σας ενημερώσω.

Το άσχημο είναι ότι αν κάνουμε ανώνυμη εταιρεία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λεφτά. Το minimoum guarantee που τους είπα να κάνουν πίσω, ενόψει νέου επενδυτή, ανώνυμης εταιρείας, δεν το έκαναν. Είπαν να περιμένω να εκδικασθεί η έφεση.”

Παύλος Παύλου: Θέση μου είναι ότι ο Δήμος δεν πρέπει να έχει μετοχές.Καμμία σχέση δεν πρέπει να έχουμε. Πρέπει ο Δήμος να παίρνει τα λεφτά του όπως του αναλογούν και να κάνει τη δουλειά του. Ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει τον Καζινιέρη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog