Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τι ζήτησε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ;; To αυτονόητο (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Αγαπητοί αναγνώστες από αυτή εδώ τη στήλη, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι..

Εχουμε γράψει την άποψή μας, για το κλίμα, τις συμπεριφορές, τις απουσίες-περισσότερο απουσιάζει η αντιπολίτευση, παρά η συμπολίτευση-  και στα σχόλια σας δινεται η δυνατότητα να πείτε ελεύθερα την άποψή σας και σεις !

τελευταία βέβαια και εν όψει προεκλογικής περιόδου, που κάποιοι δυστυχώς βιάστηκαν να την φέρουν πολύ νωρίς στο δήμο μας, οι απουσίες είναι πάρα πολλές! Και πάλι απουσιάζουν οι σύμουλοι της αντιπολίτευσης και οι ανεξάρτητοι πλέον σύμβουλοι …

Εχει γίνει δυστυχώς “θεσμός” η μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη της συνεδρίασης. Τουλάχιστον μισή ώρα αργότερα ξεκινά να παίρνει παρουσίες ο Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου. Πολλές φορές η καθυστέρηση υπερβαίνει το μισάωρο.

Για να είμαστε όμως ακριβοδίκαιοι πρέπει να τονίσουμε πως υπάρχουν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που έρχονται πάντα στην ώρα τους.

Oι δημότες όμως  περιμένουν να ξεκινήσει η διαδικασία! δεν τους σκέφτηκε κανείς !Δεν έχει καμμιά σημασία κατά τη γνώμη μας, αν οι δημότες είναι ένας, δύο, πέντε ή εκατό…
Ερχονται να παρακολουθήσουν, να παρέμβουν πολλές φορές και δεν πρέπει να “απαξιώνεται” σε καμμιά περίπτωση η παρουσία τους εκεί.

 Επίσης οι δημοσιογράφοι και καμεραμεν είναι πάντα εκεί και τους περιμένουν υπομονετικά να ξεκινήσει η συνεδρίαση.Οι περισσότεροι εκ των οποίων τραβούν βίντεο εθελοντικά, μόνο για την ενημέρωση του κοινού. Ούτε αυτούς τους σκέφτηκε κανείς ! (τελοσπάντων)

Ο νέος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Στάμου και προς τιμήν του, ζήτησε από όλους να προσέρχονται την ώρα της πρόσκλησης – κάτι που δυστυχώς ο προηγούμενος πρόεδρος κ. Πέτρου έκανε “θεσμό” όπως προείπαμε. Ο κ. Στάμου ευχαρίστησε δημόσια τους κκ. Παύλου, Λογοθέτη και Ασημακόπουλο που το έπραξαν.

Τι ζήτησε δηλαδή ο άνθρωπος;; To αυτονόητο. Να έρχονται όλοι στην ώρα τους και να ξεκινά η συνεδρίαση εγκαίρως.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κ. Κοφινά (θα ακολουθήσει σχετικό βίντεο) Και η αντίδραση του κ. Κοφινά προκάλεσε την αντίδραση του κ. Παύλου (θα ακολουθήσει σχετικό βίντεο)

Δείτε τι είπε ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στάμου Γιώργος

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mην ασχολείστε με τον ΠΙΠΙΛΑ ποιος θα τον θυμάται πλέον μια κακή παρένθεση ήτο για τον θεσμό του προέδρου δημ συμβουλιου αφήστε τον να σβήσει στην πολιτική αφανεία εκεί του πρεπει

  2. Ο Γιώργος Στάμου διακρίνεται για το ήθος, την σοβαρότητα, την αξιοπρέπεια του, την ευγένεια και τον σεβασμό του.
    Μακάρι εκεί μέσα να ήταν οι περισσότεροι σαν τον Στάμου.
    Οι κακοπροαίρετοι μπορούν να λένε ότι θέλουν ανώνυμα!

  3. Καλός άνθρωπος ο Στάμου ρε φίλε 3.33 και τον πάω με τα χίλια, στο λέω ανοιχτά. Πολύ σοβαρότερος από πολλούς άλλους εκεί μέσα. Αλλά όχι να είναι πρόεδρος δίχως ελληνικά. Ντροπή δεν είναι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog