Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Ανακαινίζεται το ιστορικό “Πευκάκι”

- Advertisement -

Ένα ακόμη ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης του Λουτρακίου ανακαινίζεται

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης στο ιστορικό “Πευκάκι” !!
Το “Πευκάκι” είναι ιδιοκτησίας του Νικολοπούλειου Ιδρύματος . Διαθέτει συμπληρωματικούς χώρους, όπως το καφέ, το εστιατόριο και την πισίνα. Ο χώρος παλαιότερα, έγινε μεγάλος πόλος έλξης για επώνυμους Αθηναίους, αλλά και τους κατοίκους των γύρω περιοχών.
Το ίδιο σκεπτικό έχουν και οι σημερινοί ιδιοκτήτες που θέλουν να αναβαθμίσουν το ξενοδοχείο, και να ξαναγίνει πόλος έλξης τουριστών !

Το ξενοδοχείο καθώς και οι συμπληρωματικοί χώροι είχαν μισθωθεί σε επιχειρηματία αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί η συγκεκριμένη επιχείρηση αφού το επταμελές ΔΣ του ιδρύματος, με προεδρεύοντα τον δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, έχει την υποχρέωση να τηρεί ρητά τις εντολές της διαθήκης του αείμνηστου δωρητή Νικολόπουλου και για να τηρηθούν αυτές, θα πρέπει να υπάρχουν τα απαιτούμενα έσοδα από την ενοικίαση του χώρου.Κατόπιν αυτού και μετά από διαδικασίες που προβλέπονται μισθώθηκε σε επιχειρηματία που διατηρεί ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Κω.
Σε μια πευκόφυτη περιοχή, 1χλμ. από την λουτρόπολη του Λουτρακίου και το Καζίνο, το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία.

Το καφέ και οι παρακείμενοι χώροι έχουν ήδη ανακαινισθεί, λειτουργούν με μεγάλη επισκεψιμότητα και ελπίζουμε ανάλογη ανταπόκριση να έχει και το πάλαι ποτέ “ησυχαστήριο” των επωνύμων.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.

  2. Απο ποιον θα γινει η αανακαινηση ? Απο τον επιχειρηματια,που ηδη "δουλευει" και τους υπολοπους χωρους του ακινητου. Οπως και οι υπολοιποι,που ανακαινησαν τα ξενοδοχεια τους,αναβαθμιζοντας τις υπηρεσιες τους. Εκριναν οι ιδιοι,πως για να προσελκυσουν πελατες θα επρεπε να προχωρησουν σε κινησεις,ωστε οι παροχες τους να ειναι τετοιες που να απευθυνθουν σε καποια "καλυτερα" πορτοφολια.Ο επιχειρηματιας που εχει νοικιασει το Πευκακι,ειναι υποχρεωμενος απο την συμβαση να κανει κατι τετοιο ,και που πιστευω πως θα το κανει οσο καλυτερα μπορει κρινοντας απο την μεχρι τωρα παρουσια του στην επιχειρηση που ηδη λειτουργει. Εμενα η απορια μου ειναι ,στο που ακριβως εμπλεκεται ο LTO,και σε τι ακριβως οφελησε τους ξενοδοχους που ,οπως αναφερεται σε προηγουμενη αναρτηση, προχωρησαν σε ανακαινησεις. Απο οσο γνωριζω,τα ξενοδοχεια τα οποια αναφερατε ,λειτουργησαν οπως λειτουργουσαν καθε χρονο,χρονια τωρα,ειτε με group που ειχαν συνεργασια και την ανανεωσαν ,ειτε με Ελληνες πελατες,ειτε με συγκεκριμενα γραφεια που φρενουν κοσμο απο Ρωσια ,και που εχουν κι αυτα χρονια παρουσια στο Λουτρακι.

  3. 2.18 απορώ πως απορείς που εμπλέκεται ο τουριστικός οργανισμός με την άνοδο του τουρισμού στο λουτρακι. Τα ξένοχεια που λες δεν λειτουργούσαν κανονικά ήταν η κλειστά η υποβαθμισμένα τώρα που πήρε πάλι εμπρός το λουτρακι κάπου θα πρέπει να έχει συμβάλλει και αυτός ο άτιμος ο οργανισμός που τόσα χρόνια κατηγορούσαμε ότι έφταιγε όταν ήταν όλα τα ξενοδοχείο κλειστά. Τώρα που άνοιξαν φυσικά άνοιξαν μόνο τους δεν έπαιξε κανένα ρόλο ότι το λουτρακι κράτησε μια εικόνα και μια προβολή τυχαία ήρθαν ολοι είδαν φως και μπήκαν. Αλλά δεν βρισκόμαστε ούτε στο σακί ούτε στο σακούλι

  4. Να και ένα σωστό σχόλιο απο κάποιο συμπατριώτη μας τον 946!και ο φίλος ο je suis μας τα αναλυσε ωραία για να τα καταλαβαινουν ακόμα και οι ποιο "δύσκολοι"αναγνώστες! Για το Πευκακι τώρα έχω να πω ότι είναι το καλύτερο σε θέα μέρος της πόλης !πήγαινα και πηγαινω από μικρό παιδάκι μέχρι και τώρα τα καλοκαίρια που είμαι Λουτράκι.μέχρι και έχω δουλέψει εκεί κάτι Καλοκαίρια επί Γ. Φραγκια εποχής και το καλοκαιράκι θα πάω για ένα ποτό με παρέα!αυτό το σχόλιο μου για το Πευκακι το θρυλικό

  5. ΑΠΟΡΙΑ!! ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ;

  6. Αφαπητε 9 46,οταν θα μιλαμε θα εχουμε και στοιχεια.Δεν θα πεταμε παρολες μονο για γραφουμε.Σε προηγουμενη αναφερθησαν καποια ξενοδοχεια που ανακαινιστηκαν .Αν εξαιρεσεις δυο απο αυτα που ηταν κλειστα και υποχρεωτικα οταν ανοιξαν με νεους επιχειρηματιες ,τα υπολοιπα δουλευουν με τον κοσμο – εθνικοτητα – που δουλευαν. Δεν υπηρχε καποιο καινουργιο γραφειο που να εφερε κοσμο.Τα γραφεια που δουλευουν στο Λουτρακι ειναι συγκεκριμενα και ιδια εδω και καποια χρονια. "Εχω συμβαλλει…" απλα σημαινει πως εκανα κι εγω προσπαθειες που ΕΦΕΡΑΝ αποτελεσμα. Απλα ελληνικα ειναι. Δειξε μου με στοιχεια το αποτελεσμα και συζηταμε αν θες συνεχεια.Αποτελεσμα να "καταληγει " στο Λουτρακι ,κι οχι με την ευρυτερη εννοια ,γιατι Λουτρακι καποιοι εννοουν και την λιμνη. Αυτα για να εξηγουμεθα…..

  7. Αγαπητέ Jesuit έχεις μπει σε χωράφια που μάλλον δεν γνωρίζεις καλα και εκτίθεσαι. Τα τελευταία χρόνια στο λουτρακι και καινούριος tour operators έχουν έρθει και καινουριους τουρίστες έχουν φέρει από χώρες που δεν έρχονταν. Πριν αρχίσεις λοιπόν να αμολάς παρολες και κακιουλες κάνε το κόπο να ρωτήσεις κάποιους σοβαρούς ξενοδόχους της περιοχής γιατί μπήκαν στον κόπο να ανακαινίσουν τα ξενοδοχεία τους η να ανοίξουν κάποια που ήταν κλειστά. Όσο για τη λίμνη που αναφέρεις ναι λουτρακι είναι κ αυτή και καλό είναι να γίνει και εκεί ένα ξενοδοχείο

  8. Ονομασε μου καινουργιους tours operators,και απο ποιες χωρες ηρθαν.Στα ξενοδοχεια εγιναν ανακαινισεις γιατι ειχαν γινει χαρχαλα.Μην τα πιασουμε ενα-ενα τωρα… Τα καινουργια που ανοιξαν,ενα στην πλατεια που το ειχε η τραπεζα,και το αλλο στα taxi ,απλα καποιοι επιχειρηματιες θελησαν να κανουν το βημα παραπανω. Δηλαδη αυτοι,ειδαν το "φως το αληθινον" απο τις κινησεις του LTO και ειπαν "εδω θα κονομησουμε" ? Α, και μην μπερδευεις τις προσωπικες επαφες καποιου ξενοδοχου,που ερχεται μονος του σε συμφωνιες για την επιχειρηση του. Εγω περιμενω αυτο που ρωτησα στην αρχη….Οσο για το ξενοδοχειο στην λιμνη,δεν διαφωνω ,απλα να τηρουνται οι προδιαγραφες και οι νομοι.Ολοι οι νομοι…ασχετως κι αν ειναι αρχαιοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog