Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ήταν όμορφος ο…δρόμος Χριστούγεννα στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Συγκριτικά με άλλες φορές τα happenings και τα events  ηταν περισσότερα, υπήρχαν διάφορες δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά, με τη συμμετοχή κυρίως των αθλητικών συλλόγων !

(χαντμπολ, ποσόσφαιρο, σκυταλοδρομία, εμπόδια, φουσκωτά και άλλα) !

Παρόλο που ο καιρός ήταν καλός, δυστυχώς κόσμος πολύς δεν κατέβηκε στην κεντρική λεωφόρο να διασκεδάσει ..

Από τις 3 το μεσημέρι υπήρχαν χορευτικά, τραγούδια, μια ωραία μπάντα νεαρών ροκάδων στην πλατεία ΟΣΕ  ! (μπράβο παίδες !)

Η Φιλαρμονική επίσης έδωσε όπως πάντα το παρών !

Χορευτικά, μουσικές, ξυλοπόδαροι,μάγοι, face painting, κομμώσεις, και διάφορα άλλα έδωσαν επίσης χαρά στους μικρούς φίλους!

Για τους μεγαλύτερους, υπήρχαν κεράσματα από συλλόγους και καταστήματα κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου !

Προσφορά επίσης των συλλόγων, των φορέων και των καταστηματαρχών ήταν και πολλά πλούσια δώρα τα οποία διατέθηκαν με κλήρωση !! (πάντα τυχεροί όσοι κερδίσατε να είστε)

Η συμμετοχή των φορέων και των εθελοντών ήταν σχεδόν μαζική και αξίζει σε όλους ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια την οποία έκαναν !

Ηταν μια άψογη διοργάνωση που άξιζε κανείς να συμμετέχει και να απολαύσει αλλά δυστυχώς οι Λουτρακιώτες προτίμησαν κάτι άλλο να κάνουν ο καθένας !

Η βραδιά έκλεισε με τη συναυλία του Κώστα Μαρτάκη στην κεντρική πλατεία, ο οποίος ήταν πραγματικά υπέροχος με πολύ κέφι ! (αν και δεν είναι του γούστου μου αυτού του είδους η μουσική)

Δε πειράζει, καλή διάθεση να υπάρχει ! Και του χρόνου να είμαστε καλά ! Υγεία σε όλους !

Χ@ρ@

ΥΣ. Ευχαριστώ το Μπάμπη το Φλου για τη βοήθειά του (φωτογράφος)

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η φωτογραφία με το Svetlana back round όλα τα λεφτά!!Χαρούλα πως δεν κάηκε το φιλμ με τον" κύριο"δίπλα σου!χαχαχα!Δωστου χαιρετισμούς!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog