Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εριξε “δίχτυα” η Μαρία στο Λογοθέτη.

- Advertisement -

Πάνε οι καιροί, πριν λίγους μήνες δηλαδή, που η Μαρία Πρωτοπαππά, τσακωνόταν με τον Κώστα Λογοθέτη στο δημοτικό συμβούλιο.

Πάνε οι καιροί που του έλεγε ότι κάνει στείρα αντιπολίτευση χωρίς προτάσεις.
Εν όψει εκλογών και ίσως συνεργασιών, η Μαρία βλέποντας πως το μπαλόνι ξεφουσκώνει σιγά σιγά- έτσι λέει η πιάτσα- προσπάθησε να ρίξει ‘δίχτυα” στον Κώστα Λογοθέτη και να τον επαινέσει για τη στάση του απέναντι στο Καζίνο, (κάποτε τον κατηγορούσε για τη συγκεκριμένη στάση).
Πάει και ο καιρός που ο Θανάσης Γεωργίου διέκοπτε συνεχώς το Λογοθέτη φωνάζοντας και εγκαλώντας τον τότε Πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου να τον διακόψει γιατί καταχραζόταν το χρόνο.. Σήμερα κάθονται όλοι στην ίδια πλευρά (είμαστε πλέον αντιπολίτευση είπε η Μ. Πρωτοπαππά) και στηριζόμενοι τον λόγο του Λογοθέτη, που κανείς δεν αμφέβαλλε ποτέ ότι είναι άρτιος και πολιτικός, προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση με τις πλάτες του..

  Όμως ο Λογοθέτης δεν ξεχνά, δε “μάσησε” από τα “γλυκόλογα” και έδωσε “πληρωμένη απάντηση”  …(θα ακολουθήσει σχετικό βίντεο με την απάντηση)

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι δίχτυα να ρίξει τρομάρα της? Μα και να ρίξει κανείς δίχτυα, χρειάζεται ένας τρόπος, δύο δράμια μυαλό. Αν κανείς δεν μπορεί να χωρίσει δύο γαϊδουριών άχυρο, ασ'τα βράσ'τα. Γιατί είναι γνωστό πως τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους…

  2. Οπως ειναι κ το λογικο βεβαια, οι άδειοι τενεκέδες κάνουν θόρυβο….μέχρι να τους συνηθίσεις.
    Το αυτό συμβαίνει κ με την κυρα-Μάρω. Βλέπει κ η ίδια ότι η μπίλια θα κάτσει σε μονοψήφιο κ προσπαθει να φτιάξει δεσμούς με όποιον κάτσει.
    Ξεφουσκωμένη εντελώς πλέον μέσα στη πόλη, εντελώς πάτο στην Περαχώρα, κάτι μικροπατήματακια λογω Σ.Νικολάου στους Αγίους, κ με την προυπόθεση βέβαια εκεί, στους Αγίους να μαζέψει κ λίγο τη γλώωσσα της η συμπαθέστατη, μετρίου αναστήματος φίλη της (που έκανε στο πρόσφατο παρελθον, χοντρες γκέλες στο διαδύκτιο).
    Στην Ισθμια ενταξει, κι εκει άκλαφτη θα πάει, μιας κ έχει μαζέψει κατι περισσεύματα απο την "λαϊκή", μαζί με κάτι αλλοδαπές.
    Ο Λογοθετης αυτη τη δόση ομολογω οτι μας πηρε ξερη με κοντρα βαλεδες λεμε.
    Τις έριξε ακυρο μεσα στα μουτρα, μιας κ δεν ξεχναει απο την εποχη που ηταν δημαρχος, εως κ σημερα ποσο κοντρα του πηγαινε η κυρα-Μαρω, ασχετα αν κι αυτος εχει τα χαλια του τα μαυρα σε ολες τις περιοχες του δημου, κ αναθεμα αν θα καταφερει να κλεισει συνδιασμο που να γραψει ενα καποιο αξιοπρεπες αποτελεσμα.
    Παρ" ολα αυτα όμως, εδειξε χαρακτηρα στη συγκεκριμενη προταση γαμου της κυρα-Μαρως.

    Jole7

  3. Jole Θεέ πάρε την ΠΑΕ!!!!Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα !Αλλα αυτά πρέπει να τα συνηθίσουμε την προεκλογική περίοδο και θα έχουμε «ομορφιές αγκαλίτσες και φιλάκια ???και κλωτσιές και τακουνάκια ψιλοκρεμαστα ! Γεια σου αδερφε jole με τα ωραία σου ??

  4. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ (ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ )ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑΝΟ με μηδενική κοινωνική προσφορά αλήθεια έχει θητεύσει ποτέ σε κάποιον σύλλογο οποιασδήποτε μορφής δράσης?Με ανύπαρκτες παρεμβάσεις στα τοπικά γίγνεσθαι και παντελώς ανημερωτη όταν την ρωτούσαν σε θέματα που άπτονταν των αρμοδιοτήτων της ως αντιδημαρχος

  5. χαχαχαχα… Ανδρεα? καλοοο λεμε βρε φιλε.
    παιδες η κυρα-Μαρω την εχει παρει χαμπαρι τη δουλεια οτι με τις ταρζανιες του μπισμπικα, κ τις άλλα της κ πίρλα της μαγκιές, με αερα κοπανιστο κ αβολιδοτα φυσιγγια, μεσα στο δημοτικο συμβουλιο, εκλογες με νουμερακι αξιοπρεπη δε γραφει…
    προσπαθει να το γυρισει λιγο στη σαμπα, αλλά επειδη ειναι κ κακιστρω συν της άλλης, (αλλωστε αυτο το προδιδει κ το υφος της με τις γκριματσες κακίας) δεν το ελεγχει κ κανει την μια μλκια πισω απο την αλλη… (κατι σαν 1+1 δωρο).
    Το οτι δεν μπορει να κλεισει ψηφοδελτιο ειναι πλεον ολοφανερο, κ οχι κρυφο. Ουτε κ καποιες αλλοδαπες που αρχικα της ειπαν: ναι, δεν την ακολουθουν πλεον, κ κοιταζουν πως να την αποφυγουν.
    Για αυτο κ προσπαθει να ριξει γεφυρες σε οποιον να'ναι, ακομα κ στο Λογοθετη που εχει πολεμησει με μισος κ βαριες κουβεντες στο προσφατο παρελθον, μιας κ αυτος ειναι για το γαϊδαρο καβαλα, σε οτι εχει να κανει με το ζητημα καταρτιση ψηφοδελτιου.
    ο αντικειμενικος σκοπος πλεον της κυρα-Μαρως, ειναι να κανει ζημια στον Γκιωνη, αλλα λογω χαμηλης διανοητικης καλυψης με φαια ουσια, στη δεξια πλευρα του εγκεφαλου της, πετυχαινει το ακριβως αντιθετο, κ καθημερινα γελοιοποιητε….

    Jole7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog