Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ανάρτηση του Προέδρου του LTO στη δημοσίευση του Loutrakiblog

- Advertisement -

Το Loutrakiblog επισκέφθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων το Ιnfo Center του Ισθμού και με χαρά διαπίστωσε πως η προσέλευση των επισκεπτών εκεί ήταν μεγάλη..

Aφιερώσαμε ένα μικρό άρθρο και ευχόμαστε από καρδιάς αυτή η σημαντική προσπάθεια να συνεχιστεί και να αποδώσει για το καλό του τόπου μας!

Ο Πρόεδρος του LTO κ. Καραβούλης μετά το δημοσίευμά μας, ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το παρακάτω μήνυμα

“Μια απο τις πιό σημαντικές και επιτυχημένες ενέργειες του LTO Visit Loutraki με την Υποστήριξη του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, της ΑΕΔΙΚ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποχαιρετά τη χρονιά που πέρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξυπηρετώντας χιλιάδες επισκέπτες και προβάλλοντας τις ομορφιές του Λουτρακίου και της Mythical Peloponnese μέχρι και την τελευταία ημέρα του έτους!


Ευχαριστούμε θερμά ιδιαίτερα τους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, τους ανθρώπους που πίστεψαν και στήριξαν απο τη θέση τους και την ιδιότητά τους κάτι καλό για τον τόπο που όλοι αγαπάμε!


Να ευχηθούμε το 2019 η προσπάθεια αυτή – που ήταν ένα τολμηρό πρώτο σημαντικό βήμα ώστα να δοθεί το έναυσμα για να βελτιωθεί η εικόνα που δίνει η σημαντική τουριστική περιοχή του Ισθμού – να ευδοκιμήσει και να υποστηριχθεί ακόμη περισσότερο, αλλά και να απαλλαγεί απο τους καλικάτζαρους του τόπου μας (και αυτούς που τους δίνουν βήμα) που ακόμη και μέσα στην περίοδο των εορτών εύχονται και απεργάζονται την καταστροφή του για να ικανοποιήσουν τον αρρωστημένο εγωισμό τους…


Καλή Χρονιά σε όλους με συνεργασία, κατανόηση, δημιουργικότητα, θετική σκέψη και διάθεση!!”







- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog