Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Mια κίνηση ανθρωπιάς !

- Advertisement -

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την κρίση, προχώρησαν η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης PAPAGAYO  !

Δώρισαν στο Κοινωνικο Παντοπωλείο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, τρόφιμα αξίας περίπου 1500 ευρώ !

Ισως κάποιοι σκεφθούν πως δεν διαφημίζεται, ούτε και κοινολογείται μια τέτοια πράξη. Επειδή όμως αρκετοί εχουν χάσει την ανθρωπιά τους, έχουν γυρίσει την πλάτη στον συνάνθρωπο, τέτοιες πράξεις αποτελούν φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση και πρέπει να λέμε και ένα μπράβο που και που ..

Μπράβο λοιπόν στη Διεύθυνση και το προσωπικό του Papagayo !

- Advertisement -

66 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πουλάκι μου, είναι Σ-Κ και κελαϊδάς έτσι? Κελάϊδησε λοιπόν όσο μπορείς, γιατί από Δευτέρα έχεις πάλι φιλήματα. Και λόγω πρώτης εργάσιμης της εβδομάδας, θα σου πέσουν και πολλές μαζεμένες και φρεσκοβρεγμένες ποδιές.

  2. Καλησπέρα παιδιά έτσι πληροφοριακά 15 μέρες κλείνει το άρθρο και ακόμα εδώ είστε.Τα έχουν φάει τα τρόφιμα που έδωσαν στο παντωπολειο και εσείς (δεν το λεω)

  3. Ο Πέτρου μάλλον ενοχλείται πολύ με τον κύριο Παντελέου, αλλά…ξυδάκι για τους οσφυοκάμπτες και τους φιλώντες ό,τι μπορεί να έχει επάνω μια ποδιά!!!!

  4. Λουτρακι μπλοκ έχω κάτι χαιρετίσματα καλά για ένα ανώνυμο πραμα γιατί τα χάνετε;;;;ανώνυμο δεν πιστεύω να έχεις βάλει τα μούτρα και στο blog???
    Κ πετρου

  5. Στο loutrakiblog ναι, γιαυτό γράφω. Στις κατ και χε …μένες ποδιές δεν τα έχω βάλει σαν και του λόγου σου. Έλα, και σήμερα Δευτέρα. Σε μερικές ώρες πιάνεις φιληματική δουλειά. Φαντάζομαι θα πετάς απ'την χαρά σου!

  6. Αυτό μάλλον εγώ πρέπει να στο ρωτήσω: μέχρι και σε χ@σμένες ποδιές έφτασες;;; Αλλά το αντίθετο θα ήταν παράξενο. Τώρα όλα είναι φυσιολογικά επάνω σου.

  7. Ρε παιδιά τώρα τις αποκριες τι θα ντύθητε αν επιτρέπετε 🎭🤡Να σας δώσω καμία ιδέα πάντα φιλικά 👍Εντάξει για το Κ.Πετρου σας έχει βρει ο άλλος φίλος κάτι με πόδια θα ταίριαζε 🤭ο άλλος φίλος του προτείνω ζαρτιέρες και γάντια τερματοφύλακα 🧤🧤θα ντυθείς τέρμα που@@@να😂😂😂😂😂Αστεία τα λέω εντάξει ας το κόψετε γιατί κάνει και κρύο εδώ στα άδυτα του μπλοκ 😎🤩Καλησπερα σας

  8. Το πιο καλό θα είναι την επομένη να χύσω τον καφέ σε καμιά ήδη κατ/μένη ποδιά και να στην φέρω πεσκέσι. Εσύ ξέρεις πως να την αξιοποιήσεις. Σωστά ρε επώνυμο???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog