Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Mια κίνηση ανθρωπιάς !

- Advertisement -

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την κρίση, προχώρησαν η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης PAPAGAYO  !

Δώρισαν στο Κοινωνικο Παντοπωλείο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, τρόφιμα αξίας περίπου 1500 ευρώ !

Ισως κάποιοι σκεφθούν πως δεν διαφημίζεται, ούτε και κοινολογείται μια τέτοια πράξη. Επειδή όμως αρκετοί εχουν χάσει την ανθρωπιά τους, έχουν γυρίσει την πλάτη στον συνάνθρωπο, τέτοιες πράξεις αποτελούν φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση και πρέπει να λέμε και ένα μπράβο που και που ..

Μπράβο λοιπόν στη Διεύθυνση και το προσωπικό του Papagayo !

- Advertisement -

66 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παιδί ο Παντελέου αλλά έχει μπλεξει με τους ανθρώπους που έχουν φέρει το λουτρακι 100 χρόνια πίσω. Αγαπητέ κωστα φύγε όσο είναι καιρός

  2. Θέλει κι αυτός από κάπου να γατζωθεί για να συνεχίσει την ειδικότητά του, φίλημα κατουρημένων ποδιών. Είτε μπρούμητα, είτε ανάσκελα. Γιαυτό σχολιάζει, για να δίνει ενα παρόν, να αυτοδιαφημίζεται ο χλέμπας. Σε συνδιασμό θέλει να χωθεί, γιατί…όλοι τον έχουν προσεγγίσει, ως διατείνεται.

  3. Τη δωρεα κύριοι ανωνυμοι την έκανε η επιχείρηση papagayo προς το κοινωνικο παντοπωλείο που είδατε και αναφέρετε τον Κώστα παντελεου να προβαλετε για την δωρεά.Εισαστε εκτός τοπου….

  4. Σε θέλει όλη η χώρα πες ρε αδερφε να πέσεις μέσα !!ο 158 έκανε καλό σχόλιο αν δεν είναι τρόλ ?Να δίνουν στο Παντοπωλείο είναι το θέμα ο Παντελαιου δεν χρειάζεται διαφήμιση ούτε ότι κάνει το κάνει για προβολή ! Καλησπερα σας

  5. Και βγήκε και ο Μουζακης που δεν του λέει Καλημέρα το μισό Λουτράκι που δουλεύει υπάλληλος στο καζίνο και δεν έχει δώσει βοήθεια σε συνανθρώπους τους και έχει το στιλ του…. καποιος ειμαι…Και λέει….Πόσο μα πόσο πυκροχολο άτομο είναι..

  6. Φιλε μας καλε Κ ΠΈΤΡΟΥ πάλι τα ίδια με τον άλλο φίλο σχολιαστη??!Αρχίσατε τα τρελά σας πάλι και οι δύο και θα μας τα ζαλισετε σε εμάς τους υπόλοιπους!Επειδή έχετε "προβληνα"πάντα όταν υπάρχει άρθρο για τον Παντελεου εμείς δεν φταίμε τίποτα να διαβάζουμε τα σχολια-να σας εδώ .Ήμαρτον πια .Να πάτε να του τα πείτε από κοντά του Παντελεου και του άλλου φίλου σχολιαστη. Loutrakiblog Καλό θα ήταν να κόβεται και κάνα μυνημα των 2 σχολιαστών γιατί όταν κάνουν "διάλογο"οι 2 μας φίλοι φτάνουν από 60 μέχρι 90 σχόλια στο παρελθόν. ΥΓ προς τον άλλο σχολιαστη καλύτερα θα ήταν να μην απαντάτε στα σχόλια του Κυρίου Πέτρου. Θα τα ακούσω πάλι αλλά έπρεπε κάποιος να σας τα πει.Καλησπέρα και στους δυο σας

  7. Bother και πάρα Bother φίλε μας.Το μπλοκ το επισκέπτομαι και το παρακολουθώ για να μαθαίνω τα νέα και να κάνω πλακιτσα να περνάει η ώρα μου καλά. Όταν βλέπω όλα τα "άλλα "που γράφονται εδώ μέσα εκεί bother kai πάλι bother

  8. Μην σχολιάζεις εμένα εννοώ Ουαλλια. Χαίρομαι που είσαι παρόν στο μπλογκ και εκφράζεσαι. Όσο για τον άλλον αρέσκεται στην δουλοπρέπεια και στο σύνηθες σπάσιμο της μέσης!!!Γουσταρει υποταγή.
    Κ πετρου

  9. Κάποιοι όμως όταν τους « στριμώχνουν « τους αρέσει περνάνε καλά ανώνυμο, Γουστάρουν εμένα δεν μου αρέσει. Τον Ουαλλια τον γλείφω το παραδέχομαι διαφορετικά θα με απολύσει από την δουλειά μου!!!???
    Κ πετρου.

  10. Ανώνυμο σε έχασα και ανησύχησα είπα δεν του δώσανε χαρτζιλικακι και τέλος οι μονάδες.Αλλα τσουπ σε έφτιαξε ο αφέντης!!
    Κ πετρου

  11. Φιλε Κ.Πέτρου έχει καινούργιο άρθρο για το Παντελεου το μπλοκ πως δεν σχολιασατε ακόμη?!Το λέω γιατί όταν παίζει "Παντελεου"το loutrakiblog είστε παροντας. Καλησπέρα σας

  12. Φίλε Ουαλέ διάδωσε και στην Ουαλία πως όποιος έχει ποδιά λερωμένη, δεν χρειάζεται να την βάλει κατευθείαν για πλύσιμο. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να την αξιοποιήσει πριν πλυθεί.

  13. Η τυροπιτούλα είναι ένας αξιοπρεπής τρόπος για να γεμίζει το στομάχι, ενώ το φίλημα λερωμένων ποδιών είναι ο πλέον αναξιοπρεπής τρόπος για να αβγατίζει η τσέπη. Συμφωνείς επώνυμο?

  14. Φίλε Ουαλέ, θυμάσαι την διαφήμιση παλιά που τελείωνε με ένα παιδάκι να ρωτάει στην κάμερα: "εσείς, πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα?" Έτσι κι εγώ, παραφράζοντας τα λεγόμενα του πιτσιρικά και απευθυνόμενος σε κάποιον εδώ μέσα, ας ρωτήσω: "εσείς, πόσες ποδιές φιλήσατε σήμερα?"

  15. Εγώ θυμάμαι αυτή που έλεγε «γάλα Νουνού μεγαλώνει τα παιδιά «Εσείς τι πίνατε σοκολάτα καρνεισον και καταντήσατε ετσι🤡🤡

  16. Ρε ανώνυμο τον Ουαλλια γιατί τον εμπλέκεις; γιατί τον ρωτάς; γιατί παίρνεις άδεια; Θες να νιώθεις αφέντες παντού;;; Σκυψε σκυψε σκυψε.

  17. Απλώς παίρνω την γνώμη και άλλων ανθρώπων για το πως βλέπουν τους φιλώντες "βρεγμένες" ποδιές. Για άλλους λοιπόν αυτό είναι αναξιοπρέπεια και εξευτελισμός, ενώ για άλλους προσοδοφόρο χόμπυ…! Με εννοείς επώνυμο?

  18. Έχω γερά μαλλιά αδερφε δύσκολο να καράφλιασω👩‍🦲Να μου συστηθείς πάντως αν και έχω ψιλό καταλάβει αλλά είμαι μεταξύ 2 και δεν είμαι σίγουρος!!Παντως με αυτά που γράφονται εδώ μεσα θα καραφλιασουμε πάνω κάτω που λέει και η θεία μου η Χαρά 😆😂

  19. Με τι σκοπό θα του συστηθείς? Φιλία ή έτερα οφέλη? Φίλε Ουαλέ, όταν με το καλό έρθεις κατά τα μέρη μας, έχε στις αποσκευές σου και μια βρεγμένη ποδιά για να σου συστηθεί. Ειδεμή χωρίς ποδιά τί να σε κάνει?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog