Οι δύο υπουργοί που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ δήλωσαν πως θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση – Μέσω Twitter τους έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις τους περί στήριξης της κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την Έλενα Κουντουράκαι τον Βασίλη Κόκκαλη.

Πρόκειται για τους δύο υπουργούς της κυβέρνησης που είναι και εκλεγμένοι βουλευτές.

Ο Πάνος Καμμένος, με ένα tweet για τον καθένα, ανακοίνωσε την διαγραφή τους από το κόμμα, κατηγορώντας τους πως ανταλλαξαν το όνομα της Μακεδονίας για την υπουργική καρέκλα.

«Η κυρία Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Τwitter για την υπουργό Τουρισμού, ενώ για τον κύριο Κόκκαλη ανέφερε πως «παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης» για να τον διαγράψει. 


Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

171 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό