Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 15χρονος Αθανάσιος Μούγιος του Τροιζηνιακού

- Advertisement -

Ημέρα πένθους η σημερινή, τόσο για την ίδια την οικογένεια του Τάσου Μούγιου, όσο και κατ’ επέκταση του Τροιζηνιακού και της ποδοσφαιρικής Αργολίδας,

καθώς τις πρώτες πρωϊνές ώρες έχασε τη μάχη με τη ζωή ο νεαρός γιός του Αθανάσιος, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αργολίδας- με ανακοίνωσή τους- εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσου Μούγιου (πρώην προέδρου του ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ) για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους γιού Αθανάσιου.

Επίσης, με απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Αργολίδας, στους προσεχείς αγώνες της Ε.Π.Σ.Α, το Σ-Κ,19-20/01/2019, θα τηρηθεί 1′ σιγή στη μνήμην ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΓΙΟΥ.

Να σημειώσουμε πως 15χρονος Θανάσης, ανήκε στα τμήματα υποδομών του Τροιζηνιακού και αγωνιζόταν στη θέση του τερματοφύλακα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο στην οικογένεια του Τάσου Μούγιου.

argonafplia.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και εμείς τα νούμερα εδώ μέσα ασχολούμαστε με τον Τσίπρα τον Καμμένο και τον κάθε Πικραμένο και δεν βλέπουμε τη γίνεται γύρω μας και να ευχαριστούμε τον θεό που μπορούμε και «σηκωνόμαστε»κάθε πρωί !!Δυστυχως εκεί πάνω στον παράδεισο θέλουν και νέους και μικρά παιδιά όχι μόνο αυτούς που πέρασε ολόκληρη ζωή μπροστά τους !Θανασακη μπορεί να είναι καλύτερα εκεί πάνω γιατί εδώ κάτω η ζωή έχει γίνει χειρότερη από την κόλαση!Να παίζεις και εκεί πάνω την μπαλίτσα σου παιδί μας!?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog