Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γκιώνης: Θέλουμε να γίνει η μαρίνα Λουτρακίου

- Advertisement -

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την 27-12-2018, συζητήθηκε και πάλι το θέμα της “χαμένης” μαρίνας Λουτρακίου…

Είπε ο κ. Γκιώνης

“….στο ιδιωτικό συμφωνητικό που θα συνυπογράψουμε με τους συνεταίρους μας το επενδυτικό πρόγραμμα παραμένει ως έχει. Παραμένει ως έχει δηλαδή με την υποχρέωση της μαρίνας. Αλλά την υποχρέωση της μαρίνας ο κ. Λόης την διέγραψε με απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας. Δεν είναι απλό πράγμα, ένα Εφετείο,….

Πήγε και πήρε απόφαση ομόφωνη το Συμβούλιο Επικρατείας ότι δεν μπορεί να γίνει μαρίνα. Για να δούμε πώς γυρίζει η μπάλα. Την πετάμε στη μούρη του ενός και πώς γυρίζει πίσω. Αυτή είναι η απόφαση που πήρε το Συμβούλιο Επικρατείας. Αρα, μπορεί το επίσημο κράτος να σου πει κύριε δεν μπορεί να γίνει μαρίνα, τελείωσε. Λέω τώρα.

Στο ιδιωτικό συμφωνητικό ξαναμπαίνει το επενδυτικό πρόγραμμα ως έχει και τη μαρίνα την αφήνουμε μέσα και κοιτάζουμε να βρούμε τον τρόπο για να γίνει η μαρίνα. Ετσι, για να δούμε η λάσπη πού πετάγεται και πού έρχεται.

Εμείς θεωρούμε, εάν προχωρήσει η ανάπλαση της Αρχαίας Διώλκου,  σύμφωνα με τη μελέτη που έχει γίνει από τον Δήμο μας, της εποχής του κ. Λογοθέτη, να τα λέμε ακριβώς, εάν γίνει η ανάπλαση θεωρώ φεύγει. Φεύγει νομίζω. Οτι μπορεί πλέον να περάσει από το ΚΑΣ, να μπορέσει. Γιατί τώρα με δύο ομόφωνες αποφάσεις του ΚΑΣ και με απόφαση του Συμβουλίου
Επικρατείας την έχουμε διαγράψει τη μαρίνα…

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι ρε Γκιώνη ,τι είναι αυτά που λές;
    Ο Λόης έκανε λάθος;;; Αποκλείεται τόσο σοβαρός πολιτικός να κάνει τέτοιο λάθος.
    Όλοι θυμόμαστε που την ώρα που το θέμα συζητιότανε στο Συμβούλιο Επικρατείας ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ(δηλαδή ο Γκιώνης) ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ!!!!!
    Τότε ο Λόης (που ήταν Δημοτικός Σύμβουλος)είχε πάει εκεί ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.
    Έτσι για να θυμόμαστε ποιός τολμάει και μιλάει κάθε λίγο και ποιός έχει κάνει ζημιά στο Δήμο με τις ανόητες κινήσεις του.

  2. Μη ζωσει και γινει ποτε η μαρινα στο Λουτρακι μαρινα-μολυνση και τη νομιζετε οτι με τη μαρινα θα ερχονται στο Λουτρακι τα σκαφη να αφησνουν μ ετο τσουβαλι τα λεφτα σας γελασανε επειδη ειμαι κοσμοπολιτης και κοσμοφυρισμενος αυτη με τα σκαφη ολο τον καιρο καθονται στα σκαφη τους και αν ειναι να πανε βολτα πανε αλλα δεν ψωνιζουν γιατι τα εχουν ολα στο σκαφος τους

  3. Γιατί μας το χαλάς ρε αδερφε 818!!!Ας γίνει πρώτα ηΜαρινα να χαζεύουμε κανα καλό σκάφος καμία ωραία καπετάνισα κανα διάσημο με το κότερο και τα βρίσκουμε μετά !Αντε θα σου πω κάτι που είπε ένας άλλος χοντρός σαν και εσένα ,και μιλάω για τον Πανούλη τον καμμενο»βόλτα με το κότερο δεν σε πάω που να χτυπιεσαι»που είπε σε μια της ΝΔ στην Βουλή !!Αυτο θα σου πω και εγώ που τρώγεσε με την Μαρίνα ! Αυτό το σχόλιο ακριβώς το ίδιο γράφεις συνέχεια !καλημερα αδερφε και μην μου παρεξηγηθείς ,η μαρίνα είναι πονεμένη ιστορία χρόνια τώρα και έχει» εχθρούς και φίλους «αλλά έχουμε μείνει με την απορία και οι μεν και οι δεν ???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog