Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γόντικας: Μεταγραφές και διαγραφές στη Βουλή και στην Περιφέρεια

- Advertisement -

Παρέμβαση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γόντικα στο ΠεΣυ με θέμα: Μεταγραφές και διαγραφές στη Βουλή και στη Περιφέρεια.

“Καλή και αγωνιστική χρονιά. Υγεία στον καθένα και στις οικογένειές μας για να αντέξουμε στα πιο δύσκολα, που μπροστά μας βρίσκονται.
Όλα αυτά που βλέπουμε με τις τελευταίες εξελίξεις, στις μεταγραφές βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο, τις διαγραφές κλπ που δεν γίνονται μόνο στη κεντρική πολιτική σκηνή, γίνονται και στη Περιφέρεια και σε μια σειρά Δήμους και συνιστούν την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού, αποδεικνύουν πέρα από τον τυχοδιωκτισμό ορισμένων ότι, οι διαφορές ανάμεσα στα κόμματα και στις παρατάξεις στη τοπική και περιφερειακή διοίκηση είναι τόσο μικρές, οι συγκλήσεις τους είναι τόσο μεγάλες, που η μεταπήδηση από το ένα κόμμα στο άλλο, από τη μια παράταξη στην άλλη, είναι πλέον πολύ εύκολη.
Τα πλατιά λαϊκά στρώματα να μην αναζητούν τις επιμέρους διαφορές ανάμεσα σε κόμματα και παρατάξεις ίδιας κοπής, αλλά να κάνουν την πραγματική «διαφορά» με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ παντού.
Στο Δήμο, στη Περιφέρεια, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή. Για να δυναμώσει η διεκδίκηση, η ελπίδα, ο στόχος της ριζικής ανατροπής. “

- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παίδες αυτός ο Γόντικας άμα γελάσει καμία φορά θα τον ψηφίσω ????????.Τι χαρούμενος άνθρωπος που είναι ???

  2. Αυτό όμως περιλαμβάνει κι εσάς, το παραδέχεσαι. Οι διαφορές σας με όλα τα άλλα κόμματα, από άκρα αριστερά έως άκρα δεξιά, έχουν αμβλυθεί. Το ξέρουμε καλά, δεν χρειάζεται να μας το πεις εσύ.

  3. Είπαμε όπου Αντρέας και μαλαμα!!Από τον μεγάλο τον Αντρέα μέχρι το Μικρουτσικο!για μένα και τον Μπαρκουλη δεν λέω!!!Όλα τα σχόλια ωραία παντως για να λέμε και τα καλά που και που.

  4. Ρε αλάνια μήπως ξέρουμε τι ποδοσφαιρική ομάδα είναι ο Γόντικας 🤭Άμα μου πει κάποιος αν ξέρει και θα τον κάνω εγώ να γελάσει 😀🤡😜😮🤭🤠👍

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog