Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός Λουτρακίου : Mια ομάδα, μια ιστορία ! (εικόνα)

- Advertisement -

1967.. Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, πρωταθλητής Β2 υποομίλου στη Γ Εθνική κατηγορία..Η φωτογραφία είναι από το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο γήπεδο της Ριζούπολης
Όρθιοι – Γλυκοφρύδης Σπύρος, Ρίμπας Χρήστος (προπονητής), Σιτές Στέφανος (Γεν. Αρχηγός), Λάμπρου Κων/νος, Νικητόπουλος Ιωάννης, Γέρου Αναστάσιος, Ζερβός Σπύρος, Βλάχος Γιώργος, Λάμπρου Αλκιβιάδης (Πρόεδρος)

Κάτω – Θεοδωρίδης Απόστολος, Θυμής Βασίλης,Μαυρογόνατος Μάνος, Μήτρου Διονύσιος, Χατζηκυριακίδης Κων/νος



Ευχαριστούμε τον Παρασκευά Δαρκαδάκη για τη φωτογραφία

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοντά 52 χρόνια αυτή η φωτό !Μπραβο ρε Παρασκευα με τις φωτογραφίες σου !Ο Κυρ Στεφανος Σίτες !!Πρωτη φορά βλέπω το Λάμπρου χωρίς μουστάκι !

  2. Προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς ήταν ο Μπούκοβι.Μεγάλη μορφή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
    Το αποτέλεσμα 3-3.Τα γκόλ 1 ο Χατζηκυριακίδης και 2 ο Μαυρογόνατος που ήταν 16 χρονών.Από τότε κλήθηκε στην Εθνική Νέων μέχρι και το 1970 με Καψή, Δεληκάρη, Αιδινίου κλπ. Α.Λ.Α.

  3. Έτσι είναι αυτά !Η ερυθρόλευκη με τον δαφνοστεφανωμένο έχει ιστορία και για τον Ολυμπιακό Λουτρακιου και Πειραιώς😀 Όταν ο συγχωρεμένος ο Παππούς Αντρεας με πήγαινε στο παλιό το γήπεδο μαζί με τον πατέρα μου πως θα μπορούσα να μην γίνω και Ολυμπιακός Πειραιώς 🤠Δυστυχώς πολλοί από τους παίχτες στην συγκεκριμένη φωτογραφία δεν βρίσκονται κοντά μας υγεία στους υπόλοιπους και να τους θυμόμαστε για το ήθος και την ποδοσφαιρική τους αξία σε δύσκολες εποχές για το ποδόσφαιρο 👍

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog