Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Και πάλι επεισόδια με τους διαιτητές σε αγώνα Τοπικού πρωταθλήματος

- Advertisement -

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από δύο εβδομάδες περίπου σε βάρος των διαιτητών, σε αγώνα στην Αρχαία Κόρινθο για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.
Τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν εγιναν αιτία να αναβληθούν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας των διαιτητών όλων των Τοπικών Πρωταθλημάτων.

Τη χθεσινή ημέρα στο παιχνίδι μεταξύ του A.O.Λεχαίου  και του Πανευρωστινιακού (15η αγωνιστική-Πρωτάθλημα Β κατηγορίας) σημειώθηκαν νέα επεισόδια κατά των διαιτητών.

Η ομάδα του Πανευρωστιανιακού ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Σε μια φάση διπλασίασε τα τέρματά της κάνοντας το 2-0. Αμέσως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και επιτέθηκαν στους διαιτητές με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι…

(Α.Β.)

*φωτο αρχείου

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κακά τα ψεματα είναι ένα αθλημα (ειδικα τα τοπικα πρωταθληματα ,ας τα ονομασουμε ετσι !)που πλεον και οι αθλητες βγαζουν απωθημένα τις καθημερινής ζωής τους , επιτίθονται ολοι σε εναν !!

  2. Δεν βγάζουν μόνο οι αθλητές τα απωθημενα τους τα βγάζουν και κάποιοι διαιτητες που επειδή έχουν μια σφυριχτρα και κάποιος είδος εξουσίας την ώρα του παιχνιδιού είναι προκλητικατοι, χωρίς βέβαια η λύση να είναι το ξύλο αλλά δεν φταινε μόνο οι αθλητές

  3. Θα έκανε κάνα κοντρόλ σαν του Μανταλου με την μύτη και πλακωθηκαν!!!Εμένα θα ακούτε ο Μανταλος την βρήκε με τη μύτη την μπάλα κανένα χέρι!!Πως λέμε τη βρήκε με το μυτακι κάτι τέτοιο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog