Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ : Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΘΕΙΣ…!

- Advertisement -
Ισως το ωραιότερο δώρο που έχω πάρει στην ζωή μου είναι η τιμητική πλακέτα, που μου απένειμε ο πρόεδρος των διαιτητών Κορινθίας κ.Βλαχοπάνος εξ ονόματος και όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Κορινθίας.

Ο συμβολισμός της πλακέτας αυτής ξεπερνά τα συναισθήματα μου και δίνει απαντήσεις σε όσους προσπαθούν, απο εμπάθεια και προσωπικό όφελος να απογοητεύσουν όσους ακόμα συνεχίζουν να είναι χορηγοί-αιμοδότες του Κορινθιακού αθλητισμού. Ακόμα μεγαλύτερη αξία έχει αυτή η τιμή, γιατί έγινε μπροστά στον δήμαρχο της Κορίνθου, ο οποίος με απίστευτη ευκολία πριν λίγο καιρό, αποπειράθηκε να με πλήξει ηθικά και κοινωνικά, απλά και μόνο γιατί δεν είμαι πολιτικός του φίλος. Οπως εύστοχα είπε και ο κ.Βλαχοπάνος, περίπου 25 Κορινθιακά σωματεία ενισχύθηκαν οικονομικά απο μένα, ως ανταπόδοση στην νέα γενιά της Κορινθίας, η οποία με έχει προσωπικά και επιχειρηματικά αγκαλιάσει εδώ και δεκαετίες. Ολοι οφείλουμε στην Κορινθία. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν όσοι αρνούνται να συμφιλιωθούν με την αλήθεια ότι κάποιοι απο εμας, αγαπάμε τον αθλητισμό, αγαπάμε τα νέα παιδιά και οι προσφορές μας δεν γίνονται για εντυπωσιασμό, ούτε για να κερδίσουμε πρόσκαιρα την συμπάθεια ψηφοφόρων. Εχουν χρονικό βάθος και όσο είμαστε γεροί και δυνατοί θα έχουν όπως είπα μπροστά στον αθλητικό κόσμο και συνέχεια τα επόμενα χρόνια. Και δεν γίνονται απο το δημόσιο ταμείο αλλά απο την τσέπη μας. Η αθλητική οικογένεια της Κορινθίας, γνωρίζει και ξέρει να αναγνωρίζει τον εθελοντισμό και την προσφορά απο την ψηφοθηρία των “επαγγελματιών” της πολιτικής και κανένας δεν μπορεί να τους κοροϊδεύει όλους για πολλά χρόνια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ Επιχειρηματίας-Δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου

 
%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%83-%ce%b7-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-5c626ecda4d86
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog