Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Περιοδεία του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο Κιάτο και στο Λουτράκι.

- Advertisement -

 Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης Γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε., θα περιοδεύσει την Κυριακή 03/02/2019  στο Κιάτο και το Λουτράκι.

            Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

11:30 Περιοδεία στα καταστήματα της παραλίας και στην αγορά του Κιάτου και του Λουτρακίου

13:00 Συνάντηση με κοινωνικούς φορείς, στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου

14:00 Συνέντευξη Τύπου σε ΜΜΕ της περιοχής.

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε Ουαλλέ, ας κάνουμε μια νέα αφιέρωση στον ηγέτη Λαφαζάνη, για να χαρεί και ο φίλος μας ο γραμματέφ (κατά το Μπρέζνιεφ). Ας του το πούμε με Λίτσα Διαμάντη και:
    Είσαι μια συνήθεια που'χει πια περάσει,
    είσαι ένα λάθος τόσο μακρυνό,
    σου το ξαναλέω, σ'έχω πια ξεχάσει,
    πάρε την καρδιά σου κι άντε στο καλό!

  2. Κάτι είχα γράψει αλλά δεν το εστειλα μάλλον. Εγώ θα αφιερώσω το άσμα της Ρίτας Σακελλαρίου που είναι για τον Μεγάλο τον Αντρέα "αυτός ο άνθρωπος αυτός "για τον πρεζιντατε Λαφαζανη!

  3. Φίλε Ουαλλέ, εκπληκτικό το πρεζιντάντε!!!! Τώρα δεν είχε χρόνο να μας απαντήσει ο γραμματέφ, διότι ετοίμαζε την περιοδεία του Τσε Λαφαζανάρα.

  4. Ενας αλλος ''σωτηρας'' της χωρας που δεν διαφερει σε τιποτα απο τον Αρτεμη Σορρα. Ο ενας θα μας σωσει με 600 δις ευρω που εχει σε μετοχες, ο αλλος με 600 δις δραχμες που θα τυπωσει στο νομισματοκοπειο. Χαιρω πολυ, Χαιροπουλος δηλαδη.

  5. Ρε τρελιαρηδες ο Λαφαζανης στηρίζει Μαδουρο ?🤭Βρε αδερφε 142 να σαι καλά αυτο το «χαίρω πολύ χαιροπουλος «ειχα χρόνια να το ακούσω 😎👍

  6. Ήρθε ο στρατηγός, είχουμε άγημα, έπαρση και υποστολή της κόκκινης σημαίας, κατάθεση στεφάνου σε κάνα μνημείο εθνικής αντίστασης και κλακαδόρους με πούλμαν από Αθήνα-Πελοπόννησο για να φαίνεται λαοθάλασσα.

  7. Δεν σε ρώτησε ο Παναγιώτης για το κόψιμο της πίτας μεταξύ ημετέρων με άδεια καθίσματα? Ρωτάω μην βρεθείς προ εκπλήξεως και σε αντικαταστήσει στο πόστο σου ο ηγέτης με την κυρα Μαίρη. Οπότε του χρόνου μην είσαι εσύ εκείνος που θα κόψει την πίτα και την σερβίρεις το κομμάτι της.

  8. Το σύνθημα είναι διαχρονικό και γενικό. Δεν είμαι Αεκ, αλλά υποστηρίζω την ομαδάρα του Πανλαφαζανιακού Πάμε για champions league στις εκλογές. Θα χαρεί τώρα ο μπαρμπα-Μήτσος.

  9. Ρε αδερφε μοιάζει λίγο και του «δικού»μας εδώ στην Αγγλία του Τζέρεμι Κορμπιν των «δημοκρατικον»Μουσακι μαλλιά ηλικία !συντροφος Τζερεμι⭐️⚒

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog